Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa çok teşekkür ederim canım gerçekten güzel birşey hamilelik ama tek korkum bebek saglikli mı detaylı ultrason olacak bı şey çıkacak mı korkusu var . Benim ki sorunlu geçti baya bı ama maşallah senin minik iki buçuk aylık olmuş bile bende burda görüyordum doğduktan sonra daha hızlı ilerliyor gibi tabi anneye sormak lazım
Inşallah sende sağlıkla büyüt bende sağlıkla kavuşayim

Hayırlısı
Nasip
Kısmet

Hayalhanemdeki oğlan mı

Adnan Oktar da hapiste öffff kim bu zaten başka üyenin sevgilisinin ona ne sorduğunu öğrenemedim daha, bide bunu merak edicem şimdi
Adnan Oktar olsaydı asla bekletmezdi.
Selam yazdığı anda dudak estetiğini yaptırır akabinde de Ankara havası oynatirdi hanım kizimiza TV'de.

İşte sürekli bi endişe hali devam ediyor. Hiç bitmiyor. Doğduktan sonra da işitme testi, kan testleri, kalça testi vs vs. Hasta mı emicek mi kustu, yok ağladı yok uyudu, yok uyanmadı o kadar çok ki o 2.5 ay bana uzun aylar gibi geliyor bizim de kalça usg de ufak bi sorun çıktı. Tekrarı olacak. içim içimi yiyor. Bütün bebişler sağlıklı olsun inşallah. Ultrasonun sorunsuz geçsin inşallah

Inşallah sorunsuz çıksın sağlıklı sıhhatli büyüsün miniğin evet doğunca da bitmiyor değil mi .? Artık bunlarla yaşamaya alisacagiz herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…