• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanin başına gelebiliyor siz nereden bilebilirdiniz ki,Allahtan doğruyu söylemiş.Bilmiyorum daha önce böyle birşey hiç başıma gelmedi,banada düşündüğümde saçma gelirdi.Ama dedim ki neden böyle oldu.Cunku çok kaderci bir insanım şimdiye kadar da öyle yaşadım belki dedim artık birşeyler için cabalamanin zamanı geldi.Onuda nasıl yapacağımı bilemedim
Tabiki insanlar tanımadığı insanlara da hayranlık veya platonik duygular hissedebiliyor. Benim karşı taraftan bir beklentim olmadı aslında.İlerlemeyeceğini biliyordum.Ama buna rağmen tek gözüne eline,koluna,bacağına şiirler yazdım adamın. :KK53:
Bekar da olsaydı başlamadan biterdi mutlaka.Sanal beraberliklerin sonrasında reel ilişkilere dönüşecegine inanmıyorum açıkçası. 🙂
Hayranlık sizinkisi de bence, geçici bir duygudur.Daha gerçek duygularla seveceğiniz,elle tutulabilir, gözle görülebilir hayranlık duyacağınız gerçek bir beraberlik yaşamanızı diliyorum. 🌹🤗

Bu bey mi acaba ?
images (4).jpeg

Tabiki insanlar tanımadığı insanlara da hayranlık veya platonik duygular hissedebiliyor. Benim karşı taraftan bir beklentim olmadı aslında.İlerlemeyeceğini biliyordum.Ama buna rağmen tek gözüne eline,koluna,bacağına şiirler yazdım adamın. :KK53:
Bekar da olsaydı başlamadan biterdi mutlaka.Sanal beraberliklerin sonrasında reel ilişkilere dönüşecegine inanmıyorum açıkçası. 🙂
Hayranlık sizinkisi de bence, geçici bir duygudur.Daha gerçek duygularla seveceğiniz,elle tutulabilir, gözle görülebilir hayranlık duyacağınız gerçek bir beraberlik yaşamanızı diliyorum. 🌹🤗
Çok teşekkürler umarım hepimiz için ☺☺

Dışarıda insanlara gösterilen her yüzün gerçek olduğunu düşünmüyor ve inanmıyorum hele ki sosyal medyada . Bence bu işler sıkıntılı kendinizi yordugunuza değmez
Konuyla alakası hiç yok 😂 Senin yorumlarını görünce burdaki benim hamilelik sayacım aklıma geliyo. Oooo daha çok var diyodum. Sonra doğuranların "doğumdan bu yana şu kadar geçti" yazısını görünce benim de olsun bitsin bi an önce diyodum 🙈 hemen geçiyomuş.. sağlıkla kucağına al sen de inşallah 💜

Ha konu sahibi seni unuttum. Sen de o işi unut 😂

Kızlar selam.Geçenlerde instagramda keşfet bölümünde tesadüfen bir video gördüm ilgimi çekti ve kaydettim.Birisi dini konular üzerine muhabbet ediyordu.Daha sonra bu kişinin videolarını izledikçe konuşma tarzından mıdır bilmem baya etkilenmeye başladım ki bu başıma ilk defa geliyor.Artık günün her saati videolarına bakar oldum ve en sonunda bu kişiye din ile ilgili özelden soru sordum.Soruma cevap verdi fakat kısa ve özdü.Dikkat çekeyim diye instagram hikayelerine felan yorumlar yazdım ama bilmiyorum beni farkeder mi sonuçta çok fazla takipçisi var ve öğrendiğim kadarıyla da kadınlardan baya teklif falanda gidiyormuş.Ben dayanamadım geçenlerde yine soru sordum ve bana gerçek tam adınızı, mesleğinizi söylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız diye mesaj yazdı. İstediği şeyleri yazdım ama okuyup geçti

Kizlar yardımınıza ihtiyacım var, bu kişiden çok hoşlanıyorum Eğer dayanamayıp hoşlandığımı söylersem diğerlerinden farkım kalmayacak.Ama aklımdanda bir türlü çıkaramıyorum.Acil cevap kızlar,ne yapmalıyım?

Kaç yaşındasınız ? Yorumlarınızda "araştırdım , evli değil" demişsiniz. Yarı ünlü hatta ünlümsü birinin medeni halini; nereden , nasıl araştırdınız ?

Arama motorunda çok bilindik , gayette ünlü insanların çocuklarını dahi eksik yazabiliyorlar.

İnstagramda 2 video çekenin e devletten medeni haline mi ulaşılıyor sanıyorsunuz ?

Diyelim ki evli değil ; belki ilişkisi var, belki sözlü/nişanlı.

Uğur Işılak mı :KK70: :KK70: :KK70: Hay ben onun zevkine:skandal:
On beş yıl önce çok heybetli, gayet yakışıklı bir adamdı. Ses tonu da çok güzeldi ya. Üniversitede bizim sınıfta öğrenciydi kısa süreliğine. Söz aldı mı bir hoş oluyorduk yalan yok. Tabii serde gençlik var hey gidi 🙈🙈

Kaç yaşındasınız ? Yorumlarınızda "araştırdım , evli değil" demişsiniz. Yarı ünlü hatta ünlümsü birinin medeni halini; nereden , nasıl araştırdınız ?

Arama motorunda çok bilindik , gayette ünlü insanların çocuklarını dahi eksik yazabiliyorlar.

İnstagramda 2 video çekenin e devletten medeni haline mi ulaşılıyor sanıyorsunuz ?

Diyelim ki evli değil ; belki ilişkisi var, belki sözlü/nişanlı.
Kendisi bir videosunda belirtiyor zaten.Bana konuşmak istiyor gibi geldi ilişkisi olduğunuda zannetmiyorum, denemeye değer bence hislerim öyle diyor

Muhtemelen bunlarla ilgili bir şeyi beğenmedi. Ya yaş kriteri uymadı ya da mesleğini yetersiz buldu.
Dindar adam kadınlardan uzak duruyor olabilir diye aklına gelmesin, öyle bir ihtimal yok.
Ben olsam denemeye devam ederim. Gerçi dindar bir adamla asla beraber olmam da neyse.
Bende öyle yapacağım denemekten ne çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back