• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam işte bak😄 amaan o adamin edebi cümlelerine tilt oluyorum. Ama tipine bişey diyemem. Allah var😄
Ya bi adam var ben onunla karıştırıyorum bu sene trtde iftar sahur programı sunuyodu ben de ona ayar oluyorum ayyy sanki tanıyomuşum gibi neden bu kadar sinir oluyorum hiç bilmiyorum ama adamı dövesim geliyo resmen hahahah

Ya bi adam var ben onunla karıştırıyorum bu sene trtde iftar sahur programı sunuyodu ben de ona ayar oluyorum ayyy sanki tanıyomuşum gibi neden bu kadar sinir oluyorum hiç bilmiyorum ama adamı dövesim geliyo resmen hahahah
Boşver ol ayaar😄 Olalım ayar ayool kime ne🤣🤣

Bugün bu konu beni çok eğlendirdi yahu muhafazakar dedikodusuna açmış bünyem meğer :KK70:
Tam bir deli bir kuyuya taş atmış konusu oldu. Deli de ben oldum sanırım metroseksüel hocadan bahsederek:KK70:
Ben o hocayı hatırladım yaa bu kişi mi bahsettiğin yoksa😂

Eklentiler

• 5D5781EF-05BF-42E0-AF95-F51EF79FC4E5.jpeg
    5D5781EF-05BF-42E0-AF95-F51EF79FC4E5.jpeg
    14,2 KB · Görüntüleme: 26
Kız öyle deme.😄 Ayy bak yine bir hikaye aklıma geldi. Böyle lise zamanlarım. Uğur Işılak'in komserine gitmisim. Bu anlatiyor işte.. Bana sordular sen içki içer misin? İçerim elbet dedim. Herkes şok 😳 sonra dedi ki benim içkim çayım 😄 sonra bana sordular kluplere gider misin? Giderim elbet. Benim dost meclislerin var😄😄
Ay adamın sesiyle okudum 🤣

Serdar Tuncer mi ayyyy deme yaaa çok severim ben onu neden öyle dövesin geliyo ki 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back