• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım kalan ilk tüp bebek maceram :(

Canım bu ne karamasarlık? Benim de ilk denemem ve sen bana hiç de yardımcı olmadın yani. Bu maceraya atıldığımda çok değişik bir insanla tanıştım. Kızcağızın 7. denemesiydi ve iki defa tutmuş olmasına rağmen düşürmüş, bir tanesi de 7 aylıkken karnında ölmüş. Arkadaşım, nasıl bir psikoloji seninki, nasıl bu kadar umutlusun hala dediğimde gözleri parladı ve bana "Ben biliyorum, en sonunda olacak, bunu biliyorum, hissediyorum" dedi.Yani önemli olan istemek. Mücadele vermeden kavuşulmuyor bazı şeylere. Allah bizi bu yolda sınamaya karar vermiş diyorum ben. Kimini fakirlikle, kimini başka müsibetle sınar, bizi de böyle sınıyor. Tevekkül denen, takdir-i ilahi denen noktadayız. Ne ardı ne önü var. Allah yazmışsa arkadaşım, en sonunda da olur, en önünde de. Umudunu kaybetme...

canımmsın yaa.. üzülmedim desem yalan olur ama olsun canım sen sıkma canını.. canım bilseydim o hastanede olduğunu senle görüşürüdüm.. geçen yaz kayınvalidem orada katarakt oldu.. kıızm orada okula gidiyor.. keşke haberim olsaydı o hastanede olduğunun:(neyse kısmet değilmiş.. canım bencede sen kendini fazla sıktın stres yaptın ondan yumurtalar gelişmedi sanırsam.. ama bundan sonra önce kendini toparla.. ikinci de inş olucak ben inanıyorum canım.. dualarımdasın hep canım benim:))

Sudenaz, yazdıklarını şimdi okudum, çok çok geçmiş olsun öncelikle.. tüm arkadaşlar yazdıklarında çok çok haklı.. umudunu lütfen hemen kaybetme, biliyorum ve çok iyi tahmin edip anlayabiliyorum ki çok uğraştın, mücadele ettin, kendinle, bu tedaviyle, çevrenle.. ama bu daha ilk denemeydi, yaşın çok çok genç..ben senden 7 yaş büyüğüm ve ben de ilk denememde transfer olamadan döndüm, umutlarım, tüm hayallerim yarıda kaldı, başlayamadan bitti, ben de çok istemiştim onları içimde hissetmeyi, hatta transfer olunca okumak için birsürü dergi, kitap, eğlenceli şeyler hazırlamıştım.. bunlar en basit hayallerdi tabii, yani demek istiyorum ki transfer olduktan sonraki her anın, o mutlu haberi alacağımın hayallerini kurmuştum.. olmadı ama herşey Allahtan.. ilkinde olmadı birdaha olmaz demek yok, her şerde bir hayır vardır.. ben transfer olamayınca sağlığıma çok daha dikkat etmeye, daha sağlıklı beslenmeye başladım, bundan bir ders çıkardım.. burda yazılanlardan kürler buldum, onları yapmaya başladım.. demek istediğim mücadeleyi bırakmamak canım.. kendine lütfen çok iyi bak, arasıra foruma uğra, ben 2. denemeye kadar da foruma yazıyorum, girip okuyorum, çünkü hem arkadaşların yazdıklarından dersler çıkarıyorum hem çok merak ettiklerimi soruyorum.. ama kafanı boşaltmak için istersen sadece arasıra uğra, bizi haberdar et canım.. 2.de başaracağız inşallah Allahın izniyle.. burda inan 8.,9. denemelerini yılmadan yapan arkadaşlar var.. Allah bize yardım eder canım biz istedikten ve vazgeçmedikten sonra.. sevgiler..

çok sağolun arkadadaşlar..arkamda sizlerin olduğunu bile bilmek çok güzel bi duygu inanın...

Esingül bence dene, olumlu düşünmek bence bu işin başı.. bir arkadaşım aynı senin gibi tek yumurta ile hamile kaldı, şimdi çok tatlı bir kızı var.. hayırlısı olsun.. devam etmezsen sonra pişman olursan diye dene bence..bol şans..

Back