• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yaptırdım yaptırdım ben de röfle yaptırdım :))

ilk yaptırdığımda benimde yumuşacıktı ama sonra katır kutur saçlıktan çıkıyor neyse hevesini kırmayım ama açıcılara olumlu bakmıyorum.

canım daha önce röfle yaptırdığımda,işlem sonrası kazık gibi olurdu saçım.Bu kez acayip tuhaf oldu yumuşacık ve daha öncekiler gibi sertlik yok,olmaz da inşallahhihoyyyt

çokkkkkkk güzel olmuş ben de istiyorum bi türlüde istediğim röfleyi yaptıramadım yıllarca bir sürü renk ve paketlerin diplerinde turunculuklar oluyo hep nasıl tarif ettin kuaföre taban ne renk sarılarda platinmi cevap verirsen çok sevinirim benmi tarif edemiyorum acaba tam benim istediğim rökle güle güle kullan bakım sonrası öyle yumuşacık oluyo bakım sık yaptırırsan yumuşacık olur lütfen cevap yaz

çoooook begendim tatlım çok seker ya bittim.ya bu arada kahkulunun aynısından ıstıyorum modelin adı ne nasıl elde edebilirim canım?

çoooook begendim tatlım çok seker ya bittim.ya bu arada kahkulunun aynısından ıstıyorum modelin adı ne nasıl elde edebilirim canım?

canım sağoll:kedi:
kahkülüm düz kesimdi,normal alnımda kullanıyodum yani
uzadıkça yana attım,herhangi bi model verilmedi yanibilmiyorumkismile

çokkkkkkk güzel olmuş ben de istiyorum bi türlüde istediğim röfleyi yaptıramadım yıllarca bir sürü renk ve paketlerin diplerinde turunculuklar oluyo hep nasıl tarif ettin kuaföre taban ne renk sarılarda platinmi cevap verirsen çok sevinirim benmi tarif edemiyorum acaba tam benim istediğim rökle güle güle kullan bakım sonrası öyle yumuşacık oluyo bakım sık yaptırırsan yumuşacık olur lütfen cevap yaz

platin tonlarında röfle istediğimi söylerdim,kızıllık istemediğimi de tabi
bir de açma işleminden sonra atılan cilayı ne kadar bekletirseler açılmayan yerlerde o kadar kızıllık oluyor
fazla kırdırmıyorum saç rengini
kendi saçımda kumral canım

Back