yaptıklarımın faturası bedavaya geldi :))

Ardiana

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
36
15
8
Arkadaşlar merhaba öncelikle ben yasa dışı bir şey yaptım bilginiz olsun burdan itiraf edeyim. eski erkek arakdaşım ayrılmamıza rağmen beni 15 günde bir falan arıyor bazen buluşmak istiyor hatta niyeti bozuyordu. sonra sosyal medya ve ortak çevremiz aracılığıyla kız arkadaşı olduğunu hatta evlenme teklifi ettiğini hatta düğün yeri tarihi alındığını öğrendim. sonrasında düğünlerine 1 ay kala bana atılan mesajların screenshutlarını ve olan biteni kıza mail attım. buraya kadar yasa dışı bir şey yok ama sonra kız bana yalan sölediğimi ima edince ben tehditler çirkeflikler ne varsa yaptım. kız benim kim olduğumu bilmiyor alakasız bir mailden yazdım bunları sonrasında da kız benim İP'min bulunacağını savcılığa başvurduğunu söyledi. ben tabi 3 buçuk atmaya başladım bir de bütün bunları kardeşimin bilgisyarından yapmıştım. aradan bir kaç ay geçti evlendiler sonra kızın sosyal medya hesaplarında lanet olsun türk adaletine bir İP'yi bulamıyorlar neymiş maili atan amerika'dan atmış da falan yazmış. Oha dedim noluyo lan ben amerikadan falan atmadım maili. sonra çakızladım durumu ki kardeşime anlatınca o anladı aslında. kardeşim youtube vb yasakları aşmak için Purevpn diye bir program kullanıyormuş ve ben kullandığım sırada o açıkmış. bu vpn programları da başka ülke üzerinden bağlanıyormuş böyle saçma şeyler için de türk savcılığı uğraşıp vpn'den kim olduğunuzu bulamıyormuş ama kek gibi normal internetle girseydim şimdi hakkımda tedbir kararı çıkacakmıştı :))

:) iyi sıyırmışsın e bundan sonra böyle bişey yapmazsın heralde...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaha :)) ıyı yırtmıssın valla dıcem de yırtacak pek bı durum yok sonucta haklısın yanı , adam da yapmasaydı boyle seyler , ben olsam bende senın yaptıgını yapardım.. canlarını sıkmıssındır sonucta oh olmus :)
ayrıca o kardesının yukledıgı programın acık olması da tamamen sansından
bısey sorcam ama bu kız adamın yaptıkları hakkında, ustelık sen delıl gostermısken neden adamı kolluyo hala ? ayrılma sebebıdır bence yanı..
(beyımız akıllanmıstır senın yaptıgından sonra , umarım. :) )

ahaha evet ya o vpn programları harika. Benim de bir intikam planım var dı da sen bunları yazınca bir araştırayım dedim. kardeşin bilgili bu konularda demekki en iyi ilk 5 VPN arasında bulunan programı yüklemiş ücretli bir program o. ama ciddi güvenilir. Erkekler bunlar hak ediyor. Aslında yaptığın hakaret olmasa bile yasal olarak suç çünkü özel hayatın mahremiyetini bozmak yasalara aykırı ama dediğim gibi erkekler bunu hakediyor ve vpn seni kurtarmış :) Purevpn iyidir candır şimdi eski sevgililer düşünsün ahaha :)

ne yapalım, çanak mı tutalım?
Birde böbürleniyorsunuz ya işte onu aklım almıyor.

Adam yerden ğöğe kadar haksız bence ben yeni kıza iyilik bile yaptığımı düşünüyorum. . Ne yapalım çanak mı tutalım gereksiz bir yorum olmuş. özelden soran arkadaş vardı mesajını yanlışlıkla sildiğim için ismini hatırlamıorum o programın adı nedir demiş. bizim bilgisayardakinin adı purevpn ama başka yolu da vardır. google a purevpn yazınca çıkıyor zaten.

:))))))))))))) süper olmuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi sıyırmıssın hala gülüyorummmmm

ayrıldığın erkek arkadaşının evleneceği kıza neden mail atıyorsun ki? Adamın yaptığı şeyi kıza neden ödetiyorsun çok saçma. Bence sen savcılıktan önce psikologa git.

hahaha iyi yapmışsın o adamla evlenen kıza yazık sen söylemekle en iyisini yapmışsın da kız anlamamış

iyi bir avukatla adamdan şikayetçi bile olabilirdin manevi tazminat ruhsal çöküntü derken en karlı sen çıkardın bu olaydanşanslı hatunsun vesselam

bence en güzelini yapmışsın eski sevgilin adiyse senin ne suçun var ki

Neden sert çıkıyorsunuz ki? Hangimiz yapmadık bu tür şeyleri, ben eski sevgililerimden intikam için neler yapmıştım neler.. hakediyor erkekler, benle mutlu olmadıysa başkalarıyla sürünsün hıhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…