• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptiklari cok zoruma gidiyor..haddimi bilmem gerekiyormus demek ki....

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
118
mrb kizlar, öyle cok zoruma gidiyor ki bugünki olanlar...annem yurtdisina cikti bikac haftaligina isi icin, 3 kardesim ve babamla kaldik. erkek kardesimin biriyle konusmyuorum cünki beni dövdü (nedeni ben diziye, onun da maca bakmak istemesi) kendileri ergenlik dönemide kardeslerimin. kizkardesim de okuyo benim gibi....bi ay sonra cok önemli sinawim var, yinede evde biseyler yapmaya calisiyorum. bazen babam yardim edyior. ama digerleri sadece yiyo iciyo hazira konuyor. laf da denilmyior...bugün kizkardesimden sinawindan sonra aksam 20 ye kadar haber alamadik. ne sms soruma cvp vermedi sinawin nasildi, neredesin eve mi geliyorsun dedim, ne de tele daha sonra cikmadi...cok endiselendim hava da iyce karardi...babam da merak etti.. oda cok kizdi ne kadar sorumsuz bi kiz 23 yasina geldi hala dünyada bi kendi war saniyor, insan bi haber werir ailesine dedi...duraga kadar gittik yürüdüler, karsidan geliyormus bu karsilasmislar...hic bi sey olmamis gibi davranio eve geldik...onu merak ettigimiz icn hazrladigimiz yemekleri de yiyemedik hersey sogudu..icimize sinmedi. bende onu görünce "neden haber vermiyorsun, seni cok merak ettik" dedim.."ne var be anammisin babam duruken sana ne olyuor, git evlen madem kendini böyle cok sorumluluk sahibi hissediyorsun"haddini bil" gibisinden biseyler dedi..sok oldum, demek benm ona verdigim degerin zerresi kadarini vermyior bana...zoruma gitti, cok nankörsün dedim ne hallerdeyiz hicmi düsünmüyorsun kimseyi" dedim o yine cemkirdi gitti...babama dedim sen neden seslenmyiorsun diye. arkasindan konusur konusur ama yaninda demez genelde bisey, yine seslenmedi. diger erkek kardeslerim de ortayi körükleyip benimle dalga gectiler. sinirlendigim icin salata tabagini tutamiordum elim titriyordu kardesimin hakaretinden sonra, cok zoruma gitmisdi..bunu gören erkek kardesim bana "gerizekaliya bak be hahaha" dedi....odadan ciktim gittim daha fazla dayanamayip "hicbirinize hakkimi helal etmyiorum, annem gelene kadar ne haliniz varsa görün!" dedim...ortalik daginikmi kalsin herkez acmi ac kalsinlar, hic bi zerre kadar da yardim etmeyecem, annemden baskasyila da evde konusmuycam artik...normal bi insan merak etmez mi kardesini tamam herkez evin icinde yanyana birbirinden habersiz yabanci gibi yasasin o zaman

Son düzenleme:
var bendede öyle sorumsuz bir kardes ama biz genelde iyi anlasiriz isi düstügünde abla der yoksa aysegül oluruz birden takma diycem kolaysa sen takma kafaya diyceksin ilgili bi ablasin dolayisiyla sorumsuz bir insanda degilsin kardesini merak etmissin ne var bunda ama gel gör ki kimse iyilikten anlamiyor bu devirde bundan böyle tüm iyilikleri kendine yap onlarida kendi haline birak annen gelene kadar biraz idare et konusma onlarla ben olsam aynen öyle yapardim ben kardesimle konusmadigimda o gecte olsa 2-3 gün sonra farkediyor bunu ve hemen ablam diye sariliyor boynuma insallah sendede ayni durum olur...

Bu ne yaa affınıza sıgınıyorum ama kazık kadar kız olmus. Hem kötü birsey de söylememissiniz ki neden bu kadar celallenmis !! Diger kardesleriniz neden size laf söyleyecek yer arıyor bu arada. :kahve:

insan kardeşini 23ünde de olsa 43ünde de olsa merak eder
ne alaka yani kız kardeşiniz biraz problemli sanırım
ama erkek kardeşinize ne oluyor ya kanal kavgası yüzünden dövmek ne demek
bence aileniz bireyleri arasında genel bir saygı duymama sorunu var.
bırak yani sana saygı duymuyorlarsa ne halleri varsa görsünler bence de.
ne yemeklerini yap ne de arkalarını topla

Kim dikleniyosa vurucan agzının üstüne bak anasınımısın babasını anlasınlar nesi oldugunu.

hakediyorlar hakkatende

var bendede öyle sorumsuz bir kardes ama biz genelde iyi anlasiriz isi düstügünde abla der yoksa aysegül oluruz birden takma diycem kolaysa sen takma kafaya diyceksin ilgili bi ablasin dolayisiyla sorumsuz bir insanda degilsin kardesini merak etmissin ne var bunda ama gel gör ki kimse iyilikten anlamiyor bu devirde bundan böyle tüm iyilikleri kendine yap onlarida kendi haline birak annen gelene kadar biraz idare et konusma onlarla ben olsam aynen öyle yapardim ben kardesimle konusmadigimda o gecte olsa 2-3 gün sonra farkediyor bunu ve hemen ablam diye sariliyor boynuma insallah sendede ayni durum olur...

bende konusmuycam canim hemde ne babamla nede kardeslerimle...cünki bunlarin oldugunda babam da yanimdaydi, agzini acip seslenmedi. babamin seslenmemesi ayri bi konu...bundan bikac ay önce bi kavga olmusdu, annemle babam arasinda. bizde kizkardesimle beraber olup annemin tarafni tutduk, onu savunduk cünki babam haksizdi (babannemin lafiyla doldurursuna kanip anneme satasti haksiz yere.) o günden beri kardesler arasinda kavga oldugunda "ah ne güzel kavga etsinler, yesinler birbirini" moduna giriyor kendisi. evt cok garip, o bir baba ama gercek bu.....

Bu ne yaa affınıza sıgınıyorum ama kazık kadar kız olmus. Hem kötü birsey de söylememissiniz ki neden bu kadar celallenmis !! Diger kardesleriniz neden size laf söyleyecek yer arıyor bu arada. :kahve:

hayir canim, kötü birsey söylemedim..sanirim hanimefendi sinaw stresini cikaracak birini aradi....ne hali varsa görsün.
diger kardeslere gelince, onlr zaten ergenlik döneminde, o yüzden mantiksiz seyler yapiyorlar. hemde ben arasira kizarim onalra ortaligin hali ne ne kadar düzensizsiniz diye...bunlar yüznden beni sevmezler. yardim etmiyolar diye kizdim cok, onlarda dünki olayi firsat bildiler.

insan kardeşini 23ünde de olsa 43ünde de olsa merak eder
ne alaka yani kız kardeşiniz biraz problemli sanırım
ama erkek kardeşinize ne oluyor ya kanal kavgası yüzünden dövmek ne demek
bence aileniz bireyleri arasında genel bir saygı duymama sorunu var.
bırak yani sana saygı duymuyorlarsa ne halleri varsa görsünler bence de.
ne yemeklerini yap ne de arkalarını topla

artik yapmicam zaten evi cöp bassin, ne hale gelirse gelsin daginik kalsin karismyicam tövbe.....bi kendime yemek ypacam, birde kendi odami toplarim bi, baskada biseye dokunmam...olanlari annema anlattim, kizm onun huyu bu bosver cikma odandan bari dedi.

Son düzenleme:
canım valla her kardesler arasında oluyor sanırım bu kavgalar.benımde kız kardesımle aramda 2 yas var bazen ıyıyz bazen sacını basını yolasım gelıyor.

Kim dikleniyosa vurucan agzının üstüne bak anasınımısın babasını anlasınlar nesi oldugunu.

Aynen öyle.
Çak bakalım ağzına, had nasıl biliniyormuş görsünler. Saygısız eşşekler.alsanaalsanasmile

Canım benım cok üzüldüm, ama bı yandanda senı anlıyorum. Ben evlenmeden önce kardeslerımın anneme babama cok ıyılık yaptım yemek ıs tabı yapıcam, görevım, ama ınan evlendım daha kapımı acmadılar, hadı esımı sevmıyorlar hıc mı ıyı günümüz olmadı? Takma dıcem ama zor, ben hala üzülüyorum. Ben tas atana ekmek attım. Ben ekmek atıkca onlar tas atıyor ne yapım bı bılen var oda allah

kardeşin 23 olduğuna göre hepiniz koca koca insanlarsınız
kardeşin çok geç kalmadığı halde büyük tepkiler vermişsiniz durağa kadar gitmeniz falan abartı olmuş
olaya onun açısından baktığımızda eğer aranızda çok yaş yoksa bu hareket ağrına gitmiş olabilir

bu arada diğer erkek kardeşlerin galiba daha lise çağındalar büyük insan hareketleri değil bunlar
babanın evde biraz daha dik olması gerekir, çok yüz vermiş demekki bunlara küçükler diye

ergenlik cagında olamaları bu hakaetleri etmeleri hakkını vermemz kıs kardesin cok ayıp etmiş ne demek evlen git onamı sorcan o yokken sen vardın o evde tabi ablalık görevini yapacaksın yeri gelcek anne olacaksın onlara dilerim özür dilerler

23 yaş az bir yaş değil.ben 23 yaşında 3 yıllık evli ev geçindiriyordum.sana yapılan saygısızlık çok büyük sabrına hayran kaldım ben o kızkardeşi döve döve evden yola atardım vala:oklava:

Kız kardeşine ne oluyor acaba, kötü birşey mi demişsin. git evlen ne demek ya! Saygısız :olmaz:

Erkek kardeşinin derdi ne ya gücü mü deniyor senin üstünde. ne haddine...

suç babanda ağzını açmıyor, iyice tepenize çıkmışlar yani çıkartmışlar.

Bırak ne halleri varsa görsünler. kimsenin hizmetçiliğini yapmak zorunda değilsin!
:kızgın:

Back