- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
mrb kizlar, öyle cok zoruma gidiyor ki bugünki olanlar...annem yurtdisina cikti bikac haftaligina isi icin, 3 kardesim ve babamla kaldik. erkek kardesimin biriyle konusmyuorum cünki beni dövdü (nedeni ben diziye, onun da maca bakmak istemesi) kendileri ergenlik dönemide kardeslerimin. kizkardesim de okuyo benim gibi....bi ay sonra cok önemli sinawim var, yinede evde biseyler yapmaya calisiyorum. bazen babam yardim edyior. ama digerleri sadece yiyo iciyo hazira konuyor. laf da denilmyior...bugün kizkardesimden sinawindan sonra aksam 20 ye kadar haber alamadik. ne sms soruma cvp vermedi sinawin nasildi, neredesin eve mi geliyorsun dedim, ne de tele daha sonra cikmadi...cok endiselendim hava da iyce karardi...babam da merak etti.. oda cok kizdi ne kadar sorumsuz bi kiz 23 yasina geldi hala dünyada bi kendi war saniyor, insan bi haber werir ailesine dedi...duraga kadar gittik yürüdüler, karsidan geliyormus bu karsilasmislar...hic bi sey olmamis gibi davranio eve geldik...onu merak ettigimiz icn hazrladigimiz yemekleri de yiyemedik hersey sogudu..icimize sinmedi. bende onu görünce "neden haber vermiyorsun, seni cok merak ettik" dedim.."ne var be anammisin babam duruken sana ne olyuor, git evlen madem kendini böyle cok sorumluluk sahibi hissediyorsun"haddini bil" gibisinden biseyler dedi..sok oldum, demek benm ona verdigim degerin zerresi kadarini vermyior bana...zoruma gitti, cok nankörsün dedim ne hallerdeyiz hicmi düsünmüyorsun kimseyi" dedim o yine cemkirdi gitti...babama dedim sen neden seslenmyiorsun diye. arkasindan konusur konusur ama yaninda demez genelde bisey, yine seslenmedi. diger erkek kardeslerim de ortayi körükleyip benimle dalga gectiler. sinirlendigim icin salata tabagini tutamiordum elim titriyordu kardesimin hakaretinden sonra, cok zoruma gitmisdi..bunu gören erkek kardesim bana "gerizekaliya bak be hahaha" dedi....odadan ciktim gittim daha fazla dayanamayip "hicbirinize hakkimi helal etmyiorum, annem gelene kadar ne haliniz varsa görün!" dedim...ortalik daginikmi kalsin herkez acmi ac kalsinlar, hic bi zerre kadar da yardim etmeyecem, annemden baskasyila da evde konusmuycam artik...normal bi insan merak etmez mi kardesini tamam herkez evin icinde yanyana birbirinden habersiz yabanci gibi yasasin o zaman
Son düzenleme: