yaptıgınız en buyuk cılgınlık??????

zuza

emo emo F*** you emo!!!
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
328
0
34
hadı arkadaslar hayatta asla yapmam dedıgınız ve bıanda yaptıgınız seler??:roflol:

evlenmeye karar vermek,ve 1.5 ay sonra evleniyor olmak -tatlicadiarzu-

haa bide çalıştığım otelin fotoğrafçısı beni kafalamıştı 5-6 sene önce gel deniz kenarında resimlerini çekelim diye.adam sağa bak sola bak otur,uzan,yat derken bi bakmışım cindy crawfordun denizdeki bikinili halleri gibi pozlar vermişim.bugün o resimlere baktıkça hala utanırım :eek: annem seksi şempanzem diye dalga geçti yıllarca.resimler o kadar şuh ki evlenmek üzere olduğum nişanlıma halen gösterebilmiş değilim :roflol:

ayyy bide bi disconun dj kabinine çıkıp adamın elinden cd leri alıp çekil kenara bilmiyon,çalma bari demiştim.kafam da güzel değildi haa.sadece çok kötü çalıyodu dayanamadım.
bende de amma çatlak anılar varmış haa.daha çok vardır da aklıma geldikçe yazarım

:roflol::roflol: elif süper valla hele şu resim konusu

bende bir gün canım bir sıkılmış anlatamam akşam kadıköyde eski sevgilim şu anki nişanlımla geziyoruz. gezmekte değilde bi yerden çıktık eve gidiyoduk galiba..
ben hadi koşalım dedim.. saçmalama dedi. ama sonra dayanamadı koştuk koştuk. sonra bir süre sonra arabaların alarmlarını çaldırıp kaçmaya başlarken bulduk kendimizi çok gülmüştük. çok güzel bi gündü sıkıntı falan kalmadı..
:sm_cool:

bide;
eskiden otobüste kızlarla aramızda dalga geçtiğimiz. tipe bak falan dediğim kişiyle yakında evlenecek olmam da ayrı bir çılgınlık galiba :)))a.s.

çılgınlıklarım +18 lik sengözlerimebaksanab yazamam buraya :dilcikar:

haa bide çalıştığım otelin fotoğrafçısı beni kafalamıştı 5-6 sene önce gel deniz kenarında resimlerini çekelim diye.adam sağa bak sola bak otur,uzan,yat derken bi bakmışım cindy crawfordun denizdeki bikinili halleri gibi pozlar vermişim.bugün o resimlere baktıkça hala utanırım :eek: annem seksi şempanzem diye dalga geçti yıllarca.resimler o kadar şuh ki evlenmek üzere olduğum nişanlıma halen gösterebilmiş değilim :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: HAKKATEN KOMIKTI BUU AMA NISANLINA EVLENEN KADAR GOSTERME BELKI CAYABILIR:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden:1shok:

bende o yüzden göstermiyorum zaten ya kaydirigubbakcemile3

hayatımın en büyük çılgınlığı evlenmiş olmamdır bunun üstüne birşey tanımıyorum :)

üniversiteye yeni başladığım zamanlar cahillik yılları yaş 18 dersanenin peşinden koştuğu hocası ben üniversiteye başlayınca çıkma teklif etmiş o zamana kadar kimseylede çıkmamışım arada var 13 yaş fark tabi ben çok çocuk tecrübe sıfır o feleğin çemberinden kaç kez geçmiş anlaşamadık.bak beni üzme böyle yapma diye bir gün telde bağırıpçağırıyorum o da ne olur yaparsam intiharmı edersin dedi.aklımda hiç böyle bişey yokken ona inat evet ederim dedim ve 30 a yakın hap içtim.yurda ambulans geldi bi iğne yapıp gidiyordu bi doktor bırakmayalım götürelim dedi ve ben 3 gece yoğun bakımda yattım inat uğruna tahtalı köye gidiyordum :)

bir çılgınlığım daha var gerçi bunlardan ben de pek çok :) 2005 de nişanlandım öğretmen olduğum için nikah erken olacaktı tayin sebebiyle 8 nisan nikah oldu düğün 21 ağustostaydı nikahtan sonra bir hafta yani sonra dediğim 360 derece döndü başımı kapatmaya ailesiyle oturmaya mecbur etmeye kalktı öncesi askeriyede mühendisti asla kapalı istemem ailemle aynı semti istemem derken bir hafta sonra aksi isteklerde bulundu.söylediğim zaman o zaman öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum dedi.ben de terkettim.sordu ama nikahımız olsu karım oldun resmiyette o zaman öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum dedim.düğüne 2 ay kala ayrıldım ve boşandım :)))

evlendim yetmezmiş gibi bide çucuk istiyorum şimdi deliyim ben

2 yıldır konuşmadıgım arkadaşımın ailesinin dükkanına giderek boy gösterisi yaptım
bu asla yapmam dedigim bişiydi
resmen hava atmaya gittim :))

üniversiteye yeni başladığım zamanlar cahillik yılları yaş 18 dersanenin peşinden koştuğu hocası ben üniversiteye başlayınca çıkma teklif etmiş o zamana kadar kimseylede çıkmamışım arada var 13 yaş fark tabi ben çok çocuk tecrübe sıfır o feleğin çemberinden kaç kez geçmiş anlaşamadık.bak beni üzme böyle yapma diye bir gün telde bağırıpçağırıyorum o da ne olur yaparsam intiharmı edersin dedi.aklımda hiç böyle bişey yokken ona inat evet ederim dedim ve 30 a yakın hap içtim.yurda ambulans geldi bi iğne yapıp gidiyordu bi doktor bırakmayalım götürelim dedi ve ben 3 gece yoğun bakımda yattım inat uğruna tahtalı köye gidiyordum :)

ıste bu harıkaydı cılgın senıııııısengözlerimebaksanab:roflol:

eveeeeet yokmu arttıraaan????

bende annatııım bı tane hep sızden olmaaazzz dımı hayatta yapttıım en buyuk cılgınlıklardan bırı heralde eskı sevgılım sımdıkı esımle anneannemlere ıs cıkısında babaannemlere gıdıom deyıp esımle 2 gecelıgıne super bı yere tatıl amacıyla kacmak oldu tabııı o zamn evlenme asamasındaydık butun herkes bızı tırım tırım ararken bız hayatımızı yasıodukhihoyyyt

X