Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çılgınlıklarım +18 lik sengözlerimebaksanab yazamam buraya :dilcikar:
haa bide çalıştığım otelin fotoğrafçısı beni kafalamıştı 5-6 sene önce gel deniz kenarında resimlerini çekelim diye.adam sağa bak sola bak otur,uzan,yat derken bi bakmışım cindy crawfordun denizdeki bikinili halleri gibi pozlar vermişim.bugün o resimlere baktıkça hala utanırım annem seksi şempanzem diye dalga geçti yıllarca.resimler o kadar şuh ki evlenmek üzere olduğum nişanlıma halen gösterebilmiş değilim :roflol:
evlendim yetmezmiş gibi bide çucuk istiyorum şimdi deliyim ben
üniversiteye yeni başladığım zamanlar cahillik yılları yaş 18 dersanenin peşinden koştuğu hocası ben üniversiteye başlayınca çıkma teklif etmiş o zamana kadar kimseylede çıkmamışım arada var 13 yaş fark tabi ben çok çocuk tecrübe sıfır o feleğin çemberinden kaç kez geçmiş anlaşamadık.bak beni üzme böyle yapma diye bir gün telde bağırıpçağırıyorum o da ne olur yaparsam intiharmı edersin dedi.aklımda hiç böyle bişey yokken ona inat evet ederim dedim ve 30 a yakın hap içtim.yurda ambulans geldi bi iğne yapıp gidiyordu bi doktor bırakmayalım götürelim dedi ve ben 3 gece yoğun bakımda yattım inat uğruna tahtalı köye gidiyordum :)