yaptigim yemekler (yardimmmm)

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Arkadaslar dolabim nofrost. 3ay oldu alali.dondurucusunda sebzelerim falan var.bide aldigim etler fazla olunca kalani koymustum.ama etlerle yemek yapiyorum kokusu ve tadi cok degisik.yemekleri basta ben olmak uzere yiyemiyoruz.yemegin rengi bile degisiyo oderece.etleri ayni yerden aliyorum hep.annemlerde ayni yerden aliyo.annemin buzlugundan cikarip ayni etle yemek yapiliyo hicte bi sorun yok.ama ben eti kavursam bile kokuyo cok kotu.buz tutan et bozulurmu arkadaslar.bide tam cozulmesinide beklemem.yani cozulurken olur diyenler icin soyluyorum.basiniza boyle bisey geldimi nolur yardim edin yemekler hep cope gidiyo.

Not.mune hnm konumu hemen tasimazsan cok mutlu olurum.cunku cok zor durumdayim.biraz idare ediver:)

Dolabindandir bence ya yoksa donmus et bozulmaz ben de kavurup koydgum etlerimi yoyememistim kokudan

servisi çağır eğer buzdolabın bozuksa cnm ..
yeniyse garantisi de vardır zatenn ..

Dolabın derece ayarı düşük olabilir mi,normalde nofrosta et kokmaz insanlar 1 yıl bile saklıyor kırmızı eti yada buzunu çözdürdüğün eti tekrar donduruyormusun peki eğer öyle yapıyorsan ondan kokabilir.

sendekı etten annene ver bıde o pişirsin..

kusurluysa katil dolap

dondurucudan çıkan eti çözdürürken, dışarıda değil de dolabın orta bölümünde çözdürün. ben genelde ertesi gün kullanacağım eti akşam dondurucudan çıkarıp orta bölüme alıyorum. bir de dondurucuya konulan gıdaları çok iyi streçlemek gerekiyor.

canım abimlerin dolabında aynısı olmuştu çiğ yumurta bile pişince dehşet kokuyordu dolapta gaz kokusu gibi bir koku motorundan sızıyormuş maalesef yeni dolap almak zorunda kalmışlardı
garantisi varsa servis çağırın mutlaka sorunu hallederler
en kısa sürede halledin yediğiniz yiyeceklerden sinen koku ve tad sizi zehirleyebilir

dolabın derecesi yaz ayarında değil mi önce ona bak istersen..ayar düşük kalırsa buz tutsa dahi kokar o daha önce başıma geldi içli köftelerim leş gibi kokuyodu

Ayarında sorun olabilir,ona bakın o zaman

Cnm normal sogutucu kisimdaki herseyi yiyebiliyoruz sorun yok ama buzluktakiler kokuyo.belki bahsettigin gaz buzluk bolumundedir.yarin garantiyi arayip soylim ozmn

Yok cnm ya ben bikere cozduruyorum.gunahini almak istemiyorum ama acaba kasap donmus eti cozduruptemi satiyo diyede dusundum.ama oyle olsa annemin yemekleride kokardi dimi
Kasabın öyle birşey yapacagını zannetmiyorum,öyle birşey olsa annenin yemeklerinde koyardı,zaten kasaptan aldığımız Et'ler yumuşak oluyor.

Yok cnm ya ben bikere cozduruyorum.gunahini almak istemiyorum ama acaba kasap donmus eti cozduruptemi satiyo diyede dusundum.ama oyle olsa annemin yemekleride kokardi dimi
Aynı et aynı metotsa dolapta skntı var ozman.dolap yenimiydi

Benim dolabim derin donduruculu herseyi kurabiye yi dahil koyuyorum bi gun arkadaşımla konusurken hatta buzluktan cikarip isittiklarimizi yerken o bilmiyodu daha bana sebzeninde hamur islerininde buzlukta koktugunu asla koymadigini söyledi bende yediklerin güzelmi dedim evet sabahmi yaptin diye sordu sonra beraber araştırdık maalesef nofrostlarin buz tutmamasi icin yaydigi gaz yiyeceklere siniyomus derin dondurucularda yokmus o ama etin koktugunu hic duymadim sizinde gazla ilgili bi problem olabilir servis çağırın

Evet benm bundan onceki dolabim derindonduruculuydu onda boyle biseyle karsilasmadim.siz soyleyince dusundumde bu dolabin buzlugunda tatli vardi serbeti dokulmemis.kurabiye gibi yani.serbet kaynatip dokmustum tadi degismisti yiyememistik cope dokmustum.buzlugumda birsuru bisey var ama kislik oldugu icin kullanmadim.belki onlardada var sorun.cokta iyi saklarim yani buzluga koyarken hava almicak sekilde.morelim bozuldu valla.ins servis bi cozum olur.yoksa hersey copu boyluyo

Ben şöyle tahmin ettim ,sanırım siz evde yokken elektrik kesintisi oldu ,etler çözüldü ve tekrar elektrik gelince geri dondu ve siz bunu farketmediniz ,yada buzluğun kapağı aralık filan kaldı yine farketmeden çözülüp tekrar dondu ,bu seÇeneklerden biri olabilir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…