Yaptığım şımarıklık mı gerçekten?

acemiprenses15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
42
0
86
30
Rize
merhaba arkadaşlar sorunuma nasıl başlayacağımı bilemiyorum.Ben 16 yaşındayım annem ve babam öğretmen.Sorun şu ki çevremdeki insanlardan sürekli ilgi istiyorum:çok üzgünüm:ne biliyim örneğin facede herkes fotoğraflarımı beğensin bağlantılarımı beğensin ya da beni her gördüklerinde selam versinler benimle ilgilensinler istiyorum yaptığım çok çocukça biliyorum ama bunu kendime takıntı etmiş durumdayımmafoldumbendediklerimi yapmayınca beni iç kimse sevmiyor diye düşünüyorum zaten arkadaşlarımı ve erkek arkadaşımı çok kıskanan biriyim sebebinin bu sürekli ilgi istemek olduğunu düşünüyorum:a015:annem ve babam öğretmen oldukları için benimle fazla ilgilenmediler anne ve babamın sevgisi çok insanla paylaştım acaba bu mu neden oldu takıntıma:sinifsinif:bu psikolojik bir hastalık mıdır zaten kendime de fazla özgüvenim yok ne yapabilirm vereceğiniz her cevap için şimdiden çok teşekkürler...

Bende 16 yaŞındayım aynı kadeRi payLaşıyoruz deseme yeRidiz ama umuRumdada diqiL zaTen beNi seviP sevmemeLeri sevqiLİm Çok sefiyo O yetio bana sende kendini böyle düşüncelerle harap etme derim ben seni sevseler nolcak ki hep ilgilenseler falan sıkılırsın bi süre sonra kendine eğlenecek şeyler bul tak koluna sefgilini gez arkadaşlarınla gez ne biliyim uqraşcak şeyler edin kendine hem böle şeyleri düşünmemiş olursun tatlımm HEM MERAK ETME ÇOK SEVİLİYOSUNDUR EMİNİM :kedi:

bu sorununu anne ve babanla konuşarak ilk adımı atabilirsin.evde istedikleri sevgiyi göremeyen insanlar hep dışarda ararlar herşeyi.sorunun küçük görünebilir ama bana göre çok büyük bir sorun tam ergenlik dönemindesin ailenle çoğu şeyi rahatca paylaşman gerekiyo

Yasadiklarin olaganüstü seyler degil her insan
ilgi bekler begenilmek ister asiriya gitmeden
normaldir ...

Anne ve babanla konusup ilgi bekledigini
onlardan sana zaman ayirmalarini
isteyebilirsin ...

Hadi kolay gelsin :)

Insanlar yalnız kaldıkları zaman çewresinden ilgi bekler
eger onuda göremezse yada yetmedigini düşünürse bu bi süre sonra başka sorunlara dönüşebilir
tmm herkes ilgi görmek ister ama eger bu aşıya kaçar ve sen bunu çok sorun edersen problem var demektir bence sen aslında sorununun ne oldugunu çözmüşsün sadece yardıma ihtiyacın var
bu ailen ve bir psikolog........

her insan ilgi bekler ve kendince ilgiyi hakeder. ama ilgi görmediğini düşündüğü anlarda üzülmek boşunadir. sonuçta tüm o ilgi beklediğin insanlar da ilgi bekliyor, herkes sever ilgiyi beğeniyi. o yüzden makul ol. başkalarından çok sen kendini sev, kabullen. Hem şımarık olmayan, alçakgönüllü insanlar daha çok beğenilir. Böyle böyle büyüyor işte insan :) zamanla yersizmiş diyeceksin bütün bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…