- 8 Şubat 2024
- 3.473
- 4.709
-
- Konu Sahibi sudanduvar
Çalışınca iş artıyor, çalışmayınca maaş. Çok gezenler çok tanıdık edinip yükseliyor.Kamuda çalışmak da çok zor aslında.işten çıkartma olmadığı için işler hep belli kişilere yükleniyor.geç geliyorlar, sürekli ortadan kayboluyorlar.yaptırımı da yok.sinirden elimin ayağımın titrediği birçok gün oldu.
Keşke her şey 30 yıl önceki gibi olsa.Yeni nesil çok fena
Sizin kadar fena değildir benceKeşke her şey 30 yıl önceki gibi olsa.Yeni nesil çok fena
Fesat mıyım diye sordunuz evet fesatsınız dedik ki kk tarihinde nadir görülür bu kadar herkesin aynı fikirde olması. Şimdi niye ibreyi bize çevirmeye çalışıyorsunuz? Hayır madem eleştiri kaldıramayacaksınız niye konu açıyorsunuz?Hayır tabii ki reel hayatta daha beterini yapacak insanların, burada iyi niyet kasma ritüellerinden nasıl mahrum bırakırım sizleri
Hepi topu kurs söylemişsiniz. Ne kadar abartmışsınız. Bence çok komik şu yazdığınız.Herkese merhabalar,
Özel sektörde çalışıyordum ve sürekli kendimi geliştirmek için kurslar araştırıyorum.Mükemmelliyetçi bir yapım olduğu için her şeyi titiz bir şekilde araştırıp zaman ayırıyorum.Gerekirse haftasonu tatilimde bile il değiştirip sertifika almaya çalışıyorum.
İnstagramda yaptığım bir paylaşım üzerine sektörden bir kız arkadaşım beni aradı (samimiyetim yok). X kursuna gitmişsin canım sen araştırmışsındır sana sorayım dedi.Ben de tüm iyi niyetimle detayına kadar her şeyi anlattım sana instagram gönderirim dedim kursları.Tabii bir yandan diyorum içimden ben aylarımı verdim bunları bulabilmek için.
Hemen ardından başka yakın bir arkadaşımla konuştuk laf arasında Y beni aradı kurs sordu falan dedim.Bir anda kızım niye söylüyorsun günlerce uğraştın onun için hazıra konmuştur dedi.Böyle olunca bana bir aydınlanma geldi.Telefonu kapatınca gönderdiğim çoğu şeyi sildim birkaç seçenek bıraktım.
Gerçektende uzun süre boyunca eğitmen ve kurum arayışı yaptım hemen tükenen kontenjanları kovaladım ve zar zor bulabildiğim şeyin kolayını bir çırpıda anlatınca neden böyle bir şey yaptım diye kendimi sorguladım.Kızlar özel sektör Kurtlar sofrası gibi biliyorsunuz ve bu sertifikalar insanı ciddi anlamda öne geçiriyor.Hiçbir şey yapmadan hazıra konan insanlara da ayrıca tilt oluyorum ama sonra fesatlık mı yaptım diye kendimi sorguladım, bilemedim…
Şimdi ne kursu olduğuna da bağlı.81 ilden misal İstanbul’a çoluğunu çocuğunu bırakıp gelen kadınlar var,apartlarda,otellerde devasa masraf yapıp kursa ayrı ödeyip(30-100 bin arası kurslardan bahsediyorum) 3 hafta kalıyorlar.Not istese ne olur ki :) ben kurs defterlerimi fotokopiyle çoğaltıp dağıttım millete gidipte boşa para vermeyin diye. Sağlam not tutarım hepsini verdim öğrenmek isteyenlere yazık değil mi niye para ödesinler, dünya üzerinde dostluk diye bir kavram var yahu, kimse notlarımı alıp ayağımı kaydırmadı :)
İnstagramda yaptığım bir paylaşım üzerine sektörden bir kız arkadaşım beni aradı (samimiyetim yok). X kursuna gitmişsin canım sen araştırmışsındır sana sorayım dedi.Ben de tüm iyi niyetimle detayına kadar her şeyi anlattım sana instagram gönderirim dedim kursları.Tabii bir yandan diyorum içimden ben aylarımı verdim bunları bulabilmek için.
Hemen ardından başka yakın bir arkadaşımla konuştuk laf arasında Y beni aradı kurs sordu falan dedim.Bir anda kızım niye söylüyorsun günlerce uğraştın onun için hazıra konmuştur dedi.Böyle olunca bana bir aydınlanma geldi.Telefonu kapatınca gönderdiğim çoğu şeyi sildim birkaç seçenek bıraktım.
Yanlış yapmışsınız, kız sizi aramış danışmış içinize dert olacaksa samimi de değilmişsiniz kendin araştır diyebilirdiniz, yakın arkadaşınız sizi çok güzel gaza getirip aklınıza fitne sokmuş, bence siz sizden kurs için bilgi alanı değil de gaza getiren arkadaşınızı sorgulayın, zira sizi başkasına karşı fitneleyen başkasını da sizin için fitneliyordur.Kızlar özel sektör Kurtlar sofrası gibi biliyorsunuz ve bu sertifikalar insanı ciddi anlamda öne geçiriyor.Hiçbir şey yapmadan hazıra konan insanlara da ayrıca tilt oluyorum ama sonra fesatlık mı yaptım diye kendimi sorguladım, bilemedim…
Evet fesatlık yapmışsınız ne olacak yani paylaşsanız, bitiyor mu bu sertifika, hayır siz söylemeseniz bulma ihtimali yok mu?Herkese merhabalar,
Özel sektörde çalışıyordum ve sürekli kendimi geliştirmek için kurslar araştırıyorum.Mükemmelliyetçi bir yapım olduğu için her şeyi titiz bir şekilde araştırıp zaman ayırıyorum.Gerekirse haftasonu tatilimde bile il değiştirip sertifika almaya çalışıyorum.
Gerçektende uzun süre boyunca eğitmen ve kurum arayışı yaptım hemen tükenen kontenjanları kovaladım ve zar zor bulabildiğim şeyin kolayını bir çırpıda anlatınca neden böyle bir şey yaptım diye kendimi sorguladım.Kızlar özel sektör Kurtlar sofrası gibi biliyorsunuz ve bu sertifikalar insanı ciddi anlamda öne geçiriyor.Hiçbir şey yapmadan hazıra konan insanlara da ayrıca tilt oluyorum ama sonra fesatlık mı yaptım diye kendimi sorguladım, bilemedim…
Hahhaahha bu da kendini mükemmel zannedenlerin tavrı demek ki.Anladığım kadarıyla beni fesat bulanların çoğu hazıra konan tayfaşey gibi sınıfta not tutmayıp not tutanları paylaşmıyor diye linç eden tayfa.Kızlar bu kadar iyi niyetli kalabilmenize gerçekten çok sevindim dünya dönüyorsa sizin hatrınıza dönmüyorsa beleşciliğe müsade etmeyen benim hatrıma
Tabi tabi bi siz özel sektörde çalışıp feleğin çemberinden geçmişsinizdir.böyleleri her yerde.Yorum yapanların çoğu beni fesat bulmuş fakat öyle şeyler yaşadım ki buna benzer paranoya oldum.Yorumdakilerin hala iyi niyetlerinin sömürülmemiş olması ve güzel insanlarla karşılaşmış olması ne güzel .
Şimdi ne kursu olduğuna da bağlı.81 ilden misal İstanbul’a çoluğunu çocuğunu bırakıp gelen kadınlar var,apartlarda,otellerde devasa masraf yapıp kursa ayrı ödeyip(30-100 bin arası kurslardan bahsediyorum) 3 hafta kalıyorlar.
E bu insan maddi manevi emek veriyor bir yerde çocuğundan ailesinden ayrı kalıyor fedakarlık yapıyor aldığı bilgileri oturduğu yerden başkasından isteyen paylaşmaya mecbur mu?
Lise üniversite gibi kurumlardaki notlardan bahsetmiyorum ne kursu olduğuna bağlı. Böyle durumlarda biri enayi yerine konup diğeri uyanıklık yapar. Haksızlık bir yerde.
Yoksa herhangi bir çizilmiş not,önemsiz standart bir bilgiyi tabiki paylaşabilir internetten de bulabileceği bilgiler neticede
Ahh ahhh zaten onu anlayabilselerŞimdi ne kursu olduğuna da bağlı.81 ilden misal İstanbul’a çoluğunu çocuğunu bırakıp gelen kadınlar var,apartlarda,otellerde devasa masraf yapıp kursa ayrı ödeyip(30-100 bin arası kurslardan bahsediyorum) 3 hafta kalıyorlar.
E bu insan maddi manevi emek veriyor bir yerde çocuğundan ailesinden ayrı kalıyor fedakarlık yapıyor aldığı bilgileri oturduğu yerden başkasından isteyen paylaşmaya mecbur mu?
Lise üniversite gibi kurumlardaki notlardan bahsetmiyorum ne kursu olduğuna bağlı. Böyle durumlarda biri enayi yerine konup diğeri uyanıklık yapar. Haksızlık bir yerde.
Yoksa herhangi bir çizilmiş not,önemsiz standart bir bilgiyi tabiki paylaşabilir internetten de bulabileceği bilgiler neticede