Yaptığım duvar süsleri, hediyelik çubuklar ve magnetler. Yorumlarınıza ihtiyacım var:

Sevgili "ecemlihayataa" maalesef özel mesaj atamıyorum. Sayfamı bir incelerseniz oradan istediğiniz bütün bilgileri vereyim size. Elimden gelen yardımı yaparım inanın. Sayfama bekliyorum sizi. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hafta sonuna kadar bütün ürünlerimde indirim var. Duvar süslerinin adedi 20.-TL, Çubuklu hediyelikler 2.-TL, Çubuklu minnie ve micky'ler 1.5.-TL. Bunları bu fiyata bir daha bulamazsınız. İhtiyacınız varsa acele ediiiinnnn:)

emeğinize sağlık hepsi çok gzel olmuş bende faceden takip etcem bizde bekleriz sayfamıza ada tütü diye girip beğenirseniz seviniriz..

emeğinize sağlık hepsi çok gzel olmuş bende faceden takip etcem bizde bekleriz sayfamıza ada tütü diye girip beğenirseniz seviniriz..
Çok teşekkürler. Sizinde ellerinize emeğinize sağlık. Bende sayfanızı beğendim. Takibimde olacaksınız. Görüşmek üzere...

ne kadar yeteneklisiniz
umarım tez zamanda cocuğum olur da sizden bir sürü magnet alırım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…