- 14 Mart 2009
- 1.287
- 8
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol cnm tşkürlerBence guzel olur yap yanı sonucda sacını platın sarısına cevırırkende acıcıyı basıcaklar belırlı bırenk den sonra platın sarısını boyayacaklar ynı oksjenlede aynı sey olucak belkı ama zararı yanı yapsanda yapmasanda her ıkı sekılde de zararını goreceksın ama yazın oksıjenlı su ıle acılan sac rwenk acılacak yanmı ustune platın sarısını boyanması daha guzel olur tahmınım ce....
canım bence yapma :1no2: çünkü oksijenli su saçı çok yıpratıyor ve iceltiyor birde üstüne boya diyosun bence çok yıpranır saçların kuaförde yaptır istediğin rengi yıprandığı gibi istediğin rengide yakalayamazsın tabi bu benim düşüncem sen bilirsin canım a.sarkadaşlar ben yazın saçımı oksijenli suyla bayağı bir açıp üstünüde platin sarı boyayla boyamayı düşünüyorum sizde bu işlemlerde saçlarım çok zarar görürmü şuanki saçıp boya ve rengi kızıl kahve yorumlar sizina.s.
bak şimdi çok korktum işte ama yapanlar var yani o yüzden sordum kafam karıştı yapanlarda fazla bi zarar yok gibi öyle yazıyolar çoğunlukla-tatlicadiarzu-canım bence yapma :1no2: çünkü oksijenli su saçı çok yıpratıyor ve iceltiyor birde üstüne boya diyosun bence çok yıpranır saçların kuaförde yaptır istediğin rengi yıprandığı gibi istediğin rengide yakalayamazsın tabi bu benim düşüncem sen bilirsin canım a.s
eğerki istediğin rengi yakalyabilirim diyorsan yap canım ama yakalayamazsan tekrar saça boya yapacaksın düşünsene kat kat zarar görecek burda ana saç rengim çok önemlibak şimdi çok korktum işte ama yapanlar var yani o yüzden sordum kafam karıştı yapanlarda fazla bi zarar yok gibi öyle yazıyolar çoğunlukla-tatlicadiarzu-
kızıl dediysemde işte nasıl diyim açık kahve ama biraz gölgede öyle duruyo güneşte koyu sarı gibi duruyu haklısın turuncu kafayla gezilmiyosırnaşık şeyeğerki istediğin rengi yakalyabilirim diyorsan yap canım ama yakalayamazsan tekrar saça boya yapacaksın düşünsene kat kat zarar görecek burda ana saç rengim çok önemli
çünkü saçım kızıl kahve dedin turuncumsu bir renk çıkarsa diye ben korkardım açıkcası daha önce benim başıma geldide ondan diyorum canım turuncu kafayla gezilmiyo sırnaşık şey
mesela nekadar süreyle açayım gün falan.......yapma canım yazın saç çok yıpranıyor güneşten denizden havuzdan
bütün yolları renkleri deneyen bir olarak saç kaliten bozuluyor yapma aşama aşama aç
arkadaşlar ben yazın saçımı oksijenli suyla bayağı bir açıp üstünüde platin sarı boyayla boyamayı düşünüyorum sizde bu işlemlerde saçlarım çok zarar görürmü şuanki saçıp boya ve rengi kızıl kahve yorumlar sizina.s.