Yaprak Sarmasna buyurun.

Woman_212

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
1.945
99
648
42
Teyzem bağımızdan toplanan şu andaki en taze yaprakları sarıp satıyor. Kayserinin bağlarında yapraklar en taze halinde şu anda. özel baldo pirinç, zeytinyağı,soğan ve çeşitli baharatlarla iç hazırlıyor.özel kutulara dizip vakumluyor ve sipariş aldıkları ev yemeği yapan lokantalara gönderiyor. Tadına bakmak isteyen arkadaşlar olursa, ilk sefer için kilosunu 5 tlye gönderecek.

selam canım.sarmaların resmini koysan emiğnim herkezin iştahı kabarıcak ozaman daha çok sipariş alırsın bencecokacimcoookcokacimcoook

sagol canım tavsiyen için, gerçekten katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar olursa teyzem çok memnun kalır, sabahlara kadar evinde ev yemekleriyle uğraşıyor,bende acaba bir faydam olurmu diye burdaki arkadaşlara sorayım dedim.

Hanımlar yaprak sarmasının resmini eklememe gerek yok sanmıştım ama madem istiyorsunuz ekleyecem ilk fırsatta. Sarmalar düzenli bir şekilde dizildikten sonra, özel kaplarına yerleştiriliyor.üzerine jelatin çekilip, vakumlanıyor. Kesinlikle bozulma dökülme ihtimali yok.

siparişten kaç gün sonra elimizde olur ..yolda sıcakta falan bozulma yapmaz değil mi birde kıymalı kıymasız diye ayırıyormusnuz ..gelincee hemen pişmeye hazırmı pişmişmi çiğdenmi geliyor çok sordum ama merak ettim kıymasız olursa almak isterim ...

canım kıymasız, zeytinyağlı.vakumlandığı için kesinlikle bozulma ihtimali yok,zaten kıymasız ve kargoya verdiğimin ertesi günü elinizde olur. yani 1 gün sonra ulaşır. siz sadece paketi açıp düdüklü tencereye dizip zevkinize göre pişiriyorsunuz. memnun kalacağınıza yüzde yüz eminim.

tamam canım ..anladım şimdi kilosu 5 lira ilk denem amaçlı sonra fiyat yükselecek değilmi.. ozamn pişmemiş olduğu için buzluğa atıp istediğimiz zamn pişirebilir çok güzel bensana özelden dönerim çok sağol...

aynen öyle canım, derin dondurucuya koyup istediğiniz zaman pişirebilirsiniz. bu fiyat sadece ilk denemeniz için,beğenip tekrar isteyeceğinize eminim çünkü.

canım, hangi kargoyla yolluyorsun. yani ben erzincandayım 15-20 tl kargo ödeyeceksem çok manasız olur. kargo ne kadar tutar ki acaba? ptt kargo uygun fiyatlı oluyor ama o da 2-3 günde ulaştırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…