Yaprak Dökümü - Kanal D

kızlar bu leyla gene gidecek oğuzun yanına görün bakın dedi dersiniz bana ,öyle göz var onda akıllanmadı hala o

haftayaki fragmani seyrettim canim ben

oguz kapilarina dayaniyor,leylayla oguz cikiyorlardi ,annesi beni hic duyuyor mu bak diye arkasindan bagiriyordu

zaten yeni sezon fragmaninda gösterildi ,oguzla öyle böyle birlescekler

oguz demisken ohh ceydaya nasil dersini verdi naniknanik

leyla 2. sansini doktordan yana denedi o da necla sayesinde olmadi..oguz dedi oguzda kaldi.baslarda kiskancliktan parasiyla neclaya hava atmasi hataydi onu gaza getirdi..ama sonrasinda akillandi.neclanin yaptiklarinin yaninda leylaninki hic kalir..hayriye hanim gibi cikarci bir anne baslarindayken daha coookk uzulurler...

(necla baslarda ben pek ilgilenmiyorum sen cikabilirsin oguzla dedi..o zamanlarda parasinin olmasi leylayi bastan cikardi.leylada evliyken nispet yapincaa neclada intikam aldi...olay bundan ibaret)

neclanin sokaklarda kaldigi zamanlarda deli gibi leylayi sucluyordum bende canim

ama olay öyle boyut degistirdi ki

necla tam icten pazarlikcinin teki cikti

leylaya kiskanc diyoruz ama necla daha berbat

ne olduysa leylaya oldu,tecavuze ugrayan o oldu

bebegi düsen o oldu

zorla evlendirilen o oldu

kocasi elinden alinanda o oldu

psikolojisi bozulanda o oldu,anlicagin samar oglanina döndü

Bi dönem nejla haklı diyordum, şimdide leyla haklı diyorum darkcım,
Yani senaristlerin konuyu işlemelerine bağlı, bi dönem nejlaya üzüldüm, leylaya gıcık olmuştum, şimdide leylaya üzülüp nejlaya gıcık oluyorum..:kızgın:

Eşim bu diziyi yasakladı bana, ama yinede kaçamak yapıp izliyorum, aslında çok etkileniyorum, ama dayanamıyorum işte, merak ediyorum.. hayat hep böylemi olur, insana hiçmi gülmez diyorum içimden, ..:umursamaz:

demekki genelde leyla daha az suçlu :)

Ya aslında şu dön dolaş geller olmasaydı daha iyi olurud.Evden gidip gidip geliyorlar.Birinden ayrılıp sonra yine ona dönüyorlar.

Neyseki benim eşim bana kızmıyo Çiğdemcim :) ben aşkı memnuyu izliyorum.Oda bundan farklı değil :)))
Oda artık sıkmaya başlıyor.Uzatıyoda uzatıyorlar.

bu arada ferhunda nasıl evlendi o adamla yaaaa ığğğğ

neyse kızlar teşekkürler.İyi geceler

haftaya mithatla ceyda karsilasmasi oluyor..ferhundeyi anlatacak herhal.

Son düzenleme:
haftayaki fragmani seyrettim canim ben

oguz kapilarina dayaniyor,leylayla oguz cikiyorlardi ,annesi beni hic duyuyor mu bak diye arkasindan bagiriyordu

zaten yeni sezon fragmaninda gösterildi ,oguzla öyle böyle birlescekler

oguz demisken ohh ceydaya nasil dersini verdi naniknanik

canım ben izlemedim fragmanını belliydi zaten pek içtenlikli değildi leyla sadece babasıyla barışmak için geldi gibiydi

necla çok fesat ama leyla daha saf kalpli.
en iyisi ferhunde yaşasın ferhundee zemuszemus

ya ben izleyemedim
hani reklamında da vardı ya
alirıza ve nejla yürüyorlardı,nejla leyla nasıl gelir nasıl kapıyı açarsın falan diyordu,sonra da ali rıza tek başına devam ediyordu yola
ya orada umarım nejlaya iyi bir laf demiştir
utanmaz ,kendi nasıl geldi ise leylada öyle gelecek ayol leyla kabul etmese fuhuşa sürükleniyordun sen beeee

ya ben izleyemedim
hani reklamında da vardı ya
alirıza ve nejla yürüyorlardı,nejla leyla nasıl gelir nasıl kapıyı açarsın falan diyordu,sonra da ali rıza tek başına devam ediyordu yola
ya orada umarım nejlaya iyi bir laf demiştir
utanmaz ,kendi nasıl geldi ise leylada öyle gelecek ayol leyla kabul etmese fuhuşa sürükleniyordun sen beeee

yok yaa hic bise demedi,bi bakis atti o yetti neclaya zaten,,,

Babası hemen hoş geldin canım yavrum deyip bağrına basıcaktı sanki bu leylayı. öle bi hali tavrı vardı. Babası hepsini affetti ama hemen sarmaş dolaş sarılmadı soguk bi affediş oldu ilk başta . Ama leyla hanım sindiremedi az kaldı gidiodu. Allahtan babası durdurdu valla.
Ben baba evinde kalmasından yanayım kaydirigubbakcemile o salak oğuz yalnız kalsın burnu sürtsün :1closedeyes:

Affedersiniz de Yaman bey harbiden mal ha, inanin acimiyorum artik ona kendi ediyor kendi buluyor.
Ceyda'dan onca kazik yedi hala para verdi. Ferhundeden onca kazik yedi can ciger hala.

Back
X