“Yapmazsan haram olsun”

başbakan yanıt olarak ananı da al git dememiş mi, şaşırdım, gerçi yine fırça atmış ama kendisinden beklenmeyecek ifadelerle

çocuğu hala gözaltına almamışlarsa bu ülkede gelişme oluyor demektir

oyke kuzum öyleeee

yaaa işte bende buna kızıyorum ne gerek var.

madem yapmadı yolunu verme oy kardeşim.

ne gerek var o cocugun psikolojısı ile oynuyorsun

cocuk kim bilir ne kadar etkilendi ya (
tabı kı korkudan ne dıycenı şaşırdı cocuk cahılın bırı soyle morsolsun demiştir eğlenmıstır orda ama çocuu kullanmak neye yanııı

Ayrica basbakan "ben dörtdörtlük aleviyim" derken iyidi demi? Laf ona geri geldiginde güya sasiriyor.

Cocuk belli ki birileri tarafindan konusturulmus.Ihtiyacsa yol elbette yapilacak, o ayri konu.Burda yigitce istedigini dillendiremeyen birinin isguzarligi.Sahil kiyilarimizin yillarin bitmeyen yolunu 3 yilda bitiren bir basbakan orayida yapar buna eminim.Oneceden sadece temel atilirdi mubarek 20-30 yil millet yolu, binayi bitiremezlerdi iktidar partileri.Ustune nemalananlar, ihale satislari binlerce para yerlerdi, icraat olmazdi.Yerlerdi yerlerdi de hicbisey yapmazlardi.Simdi laftan cok icraat gelisme var.

Nankorluk etmeyin, vicdaniniza elinizi koyun.Dusuncesi hayat gorusunu onaylamiyorsunuz diye yapilan guzel isleri gormezden gelmek, dupeduz nankorluktur.Anadolumuzun guzel insanlarinin lafi 'yigidi vur, hakkini yeme".Herkes bunu dustur edinirse, daha objektif yorumlar cikacakdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…