Erdoğanı şoke eden söz: Yapmazsan haram olsun
Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Malatyada tatsız bir olay yaşadı. Havalimanından şehir merkezine giderken yolda çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, bir çocuğun kendisine uzattığı elmanın ardından, Bu yolu yapmazsan haram olsun demesi üzerine şok oldu.
Erdoğanın otobüsü Aksaray Köyü yakınlarında sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar tarafından kesildi. Bu sırada bir çocuk ön kapıya yaklaşarak, Bu elma sizin için dedi. Erdoğan da, Bu da senin için diyerek elindeki oyuncağı çocuğa uzattı. Çocuk bu arada Erdoğana, Tayyip Amca yalnız yolumuzu yapın. Yapmazsanız haram olsun dedi. Bu söz üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan Erdoğan çocuğa, Bu yolu mu? Ama bu çok ağır oldu. Bu yolu kim yaptı? Hiç teşekkür etmiyorsun bak. Burası için diyorsun ki haram olsun. Beni üzdün yanıtını verdi.
Bence cocukları her ne olursa olsun bü tür şeyler alet etmek hoş değil.
Erdoğan tepki gösterince çocukta şaşırdı, ne diyeceğini bilemedi. bende çocuk adına üzüldüm doğrusu.
kral çıplak dıye bı öykü vardı ilk okul zamanımda bana onu hatırlattı
yok ben sana katılmıyorum ketim çıplaklıkla alaksı yok bunun
yol oylemi istenir ?
çocuk ne görüyorsa onu söylemiş buyuklerının dıle getıremediğini söylemiş
bana da şnunu hatırlattı bu yaşanan..koskoca başbakan bir işçiye ananı da al git derse işte bir gün küçücük bir çocuk da çıkar olmadık şekilde haram olsun der.üslup kötü ama biri çocuk biri yetişkin bi insan aradaki fark bu.
çocuklar ayna gibi,büyüklerden ne görürlerse onu yansıtırlar.
valla büyükler cevabını sandıkta verecek böyle helal olsunnnnnn
yürü beeee haramm olsun tüüüü olmuo kuzum işte.
o adamın yaptığı kadar yolu kim yaptı bu ilkede eskiden biz derede boğulcaz diye korkradık
çocugu bılmem ama ona o elmaları verıp o lafı soyleten yandı bitti kül olduErdoğanı şoke eden söz: Yapmazsan haram olsun
Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Malatyada tatsız bir olay yaşadı. Havalimanından şehir merkezine giderken yolda çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, bir çocuğun kendisine uzattığı elmanın ardından, Bu yolu yapmazsan haram olsun demesi üzerine şok oldu.
Erdoğanın otobüsü Aksaray Köyü yakınlarında sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar tarafından kesildi. Bu sırada bir çocuk ön kapıya yaklaşarak, Bu elma sizin için dedi. Erdoğan da, Bu da senin için diyerek elindeki oyuncağı çocuğa uzattı. Çocuk bu arada Erdoğana, Tayyip Amca yalnız yolumuzu yapın. Yapmazsanız haram olsun dedi. Bu söz üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan Erdoğan çocuğa, Bu yolu mu? Ama bu çok ağır oldu. Bu yolu kim yaptı? Hiç teşekkür etmiyorsun bak. Burası için diyorsun ki haram olsun. Beni üzdün yanıtını verdi.
ablacım alıntı yapamıyorum nedense..çocukları kim neye alet etmiyor ki zaten..orası ayrı.o konuda çok doğrusun..
ama bunu diyen bir çocuk,sadece..
ablacım alıntı yapamıyorum nedense..çocukları kim neye alet etmiyor ki zaten..orası ayrı.o konuda çok doğrusun..
ama bunu diyen bir çocuk,sadece..
çocugu bılmem ama ona o elmaları verıp o lafı soyleten yandı bitti kül olduçocugu dıkkatle dınlersenız
hızlı hızlı soyledı hangı lafın ezberden hangısının normalden soylendını ayırdetmek zor değil
nasreddin hocaya döndüm, sende haklısın, sende haklısın, herkesi beğendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?