yapmalı mıyım?

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
34
İstanbul Üniversitesi Sosyoloji mezunuyum, pedagojik formasyonum var, açıköğretim sosyal hizmetler lisans bölümünden bu sene mezun oluyorum , daha önce özel bir kurumda rehber öğretmenlik,bankacılık ve ücretli sınıf öğretmenliği tecrübelerim oldu şu anda iş bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum ve kpss den 78 üzerini daha hiç göremedim, bu sene tekrar üniversite sınavına girip sınıf öğretmenliğini kazanmak istiyorum bu arada en önemli noktayı atladım 32 yaşındayım, yani bu sene kazansam kayıt yaptırsam ve dört sene de mezun olsam 37 yaşında mezun olmuş olacağım ama sevdiğim alanda sevdiğim işte çalışma şansım olacak sizce bu maceraya atılmalı mıyım?

kpssden 78 üzeri alıp atanamamışsın. sınıf öğretmenliğinde atanabilmek için bundan daha yüksek puan almanız gerekmez mi? üstüne bi de mülakat gelmedi mi öğretmen atamaları için.

tamam okumanın yaşı yoktur ama biraz da gerçekçi olmak lazım.

Sınıf öğretmenliği en son atama puanı 72 ve sözleşmeli de olsa atama sayısı felsefe grubu öğretmenliğinden kat kat fazla kendime bir kapı daha yaratmak için mücadele ediyorum bu kadar saldırgan bir üslupla cevap vermenizin sebebini pek anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…