Gebeliğe Hazırlık Yapmalı mıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mutluyuz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
47
33
26
Herkese merhaba kızlar gebelik planlıyoruz yumurtalı günlerinde birliktelik oldu ve pasartsi üzerinden 10 gün geçti kanda beta Hcg yapıldı gebelik yok adettin geçilirse tekrar gel dedi doktor. Bugün yarın adet günüm sabah idrar testi yapayım mı evde aldım duruyor yoksa bekliyim mi. Yumurtlamanın son gününden hesap ettim şuan 12 gün geçti. kendimi çok tuhaf hissediyorum.

Herkese merhaba kızlar gebelik planlıyoruz yumurtalı günlerinde birliktelik oldu ve pasartsi üzerinden 10 gün geçti kanda beta Hcg yapıldı gebelik yok adettin geçilirse tekrar gel dedi doktor. Bugün yarın adet günüm sabah idrar testi yapayım mı evde aldım duruyor yoksa bekliyim mi. Yumurtlamanın son gününden hesap ettim şuan 12 gün geçti. kendimi çok tuhaf hissediyorum.
Kimse yok mu kızlarrr

Öyle mi diyorsunuz ama sol kasığımda birşey var gibi hissediyorum tuhaf yani kan testinin üstünden 2 gün geçti idrarda belli olmaz mı
Olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum küçük bir değer olsa bile. Ben regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmıştı

Biraz daha beklemelisin bence adetin geçerse öyle kan testi yaptırmalısın

Kanda cikardi diye düsunüyorum ama bence idrar testini yapmayin cunku kanda cikmayan idrarda hic cikmaz once kanda belli olur. Adetiniz gecsin en az bir hafta ongun sonra idrar testini yapin. Yakin arkadasim dort haftalik hamile olmasina ragmen idrar testi negatif cikmisti..

Kanda cikardi diye düsunüyorum ama bence idrar testini yapmayin cunku kanda cikmayan idrarda hic cikmaz once kanda belli olur. Adetiniz gecsin en az bir hafta ongun sonra idrar testini yapin. Yakin arkadasim dort haftalik hamile olmasina ragmen idrar testi negatif cikmisti..
Galiba ben adet olmadan testi yapmak istiyorum. Adet olunca morel sıfır olacağı için çünkü böyle beklemek daha zor hiç değilse öğrenince psikolojik olarak rahat olmaz mıyım artık sonucu biliyorum çünkü sizcede öyle mi

Olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum küçük bir değer olsa bile. Ben regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmıştı
Acaba tekrar kan testi yaptırsam mı belki o zaman henüz kana düşmemiş olabilir mı çıkmamış olabilir mi kendimi durduramıyorum canım bi yandan dur diyorum bi yandan durma diyorum

Öyle mi yapayım canım yarın perşembe ben pazartesi kanda baktırmıştım yarın çıkar mı kanda acaba tekrar yaptırsam mı 3 4 gün olmuş oluyo beklemek çok zor

13 gün sonra çıkıyor diye biliyorum
Normalde adet düzensizliğin var mı
Acele etme
Geç döllenmedir inşallah

13 gün sonra çıkıyor diye biliyorum
Normalde adet düzensizliğin var mı
Acele etme
Geç döllenmedir inşallah
Yani bazen 1 2 oynuyor. İnşallah öyledir canım ya pazartesi öğrenmeyi o kadar çok istedim ki evlilik yıl dönümümüzdü olmadı. İnşallah bir iki gün içinde varsa öğrenirim. Ne diyorsun yarın kan testi yaptırayım mı tekrar

Yani bazen 1 2 oynuyor. İnşallah öyledir canım ya pazartesi öğrenmeyi o kadar çok istedim ki evlilik yıl dönümümüzdü olmadı. İnşallah bir iki gün içinde varsa öğrenirim. Ne diyorsun yarın kan testi yaptırayım mı tekrar

Bhgc 2 günde bir artar
Sende çıkmamış
Hayal kırıklığına uğramamak için
Bekle adet günün ne zaman

BiKaç gün bekle
pazartesi yaptırırsın
Seni çok iyi anlıyorum
8 yıldır bekliyorum pozifi
Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah sende hayırlısıyla alırsın kucağına. Bide günlük akıntım böyle ara ara karamel renginden daha açık bi renk oluyo sanki 1 damla kahverengi renk dokunulmuş gibi normal mi sence

X