yapmaktan nefret ettiğiniz ev işi varmı...? hadi paylaşalım..hem fikir hem empati :)

aynen canım benimde bütün mobilyalarım siyah hemde simsiyah :) ben silmekten bıktım onlar toz tutmaktan bıkmadı..resmen savaş ilan ettim bakalım kim kazanacak mobilyalarmı benmi ? :) aynen bende gömlekleri fırlatıp atasım geliyor....her seferinde biriktirmeden ütüleyim diyorum ama her ne hikmetse dağ gibi ütü ile cebelleşiyorum her defasında...nolcaz biz bacılar :)

Herifler yapsin, biz neden yapiyoruz Allah Allah :37:

bütün evin işini yaparım hiç sesim çıkmaz ama ütü allahım o ne büyük bir çile ütüm şahane ama bende iş yok tek ütülüyorum sıkıyor biriktiriyorum bu sefer yine bitmiyor bir günüm ütü yapmakla geçiyor off yani bende bi ütü için destan yazdım gazel...

Utu yapmaktan her gun evı sılıp supurmekten mutfak dolaplarını temızlemekten gına gelıyor offf kadın olmak nekadar zor

benim de en nefret ettiğim iş çamaşır katlamak. :14: özellikle şimdi olduğu gibi tatil dönüşlerinde. tüm çamaşırları yıkadım kurudular, topladım. yatak odasında küçük bir dağ şeklinde katlanmayı bekliyolar:(

Yemek yapmayı hiç sevmiyorum.

Bütün gün temizlik yapayım ama yemek yapmak olmasın razıyım,o derece.

bütün evin işini yaparım hiç sesim çıkmaz ama ütü allahım o ne büyük bir çile ütüm şahane ama bende iş yok tek ütülüyorum sıkıyor biriktiriyorum bu sefer yine bitmiyor bir günüm ütü yapmakla geçiyor off yani bende bi ütü için destan yazdım gazel...

çok haklısın canım..bende bazen bir iki tane olsa yaparım olmuyor ama öylede zırt bırt ütü ısıt sonra masayı kaldır birsürü dert...ben öyle ütü masasını ortalıkta durmasını da sevmem...oda dağınık gibi gelir..evimde dar zaten üstüme üstüme gelir gibi oluyo masa...

benim de en nefret ettiğim iş çamaşır katlamak. :14: özellikle şimdi olduğu gibi tatil dönüşlerinde. tüm çamaşırları yıkadım kurudular, topladım. yatak odasında küçük bir dağ şeklinde katlanmayı bekliyolar:(

ben çok severim katlamayı canım istersen geleyim yardıma...en çokda düzgünce dürüp katlayıp dolaba yerleştirmeyi severim...mis gibi dolap yumuşatıcı kokar yaa ohh :)

ben çok severim katlamayı canım istersen geleyim yardıma...en çokda düzgünce dürüp katlayıp dolaba yerleştirmeyi severim...mis gibi dolap yumuşatıcı kokar yaa ohh :)

ayyyy ne iyi olurduuu. ama bugünlük bitirdim çok şükür. artık bayramdan sonra kardeşimin düğünü var o zaman da yaşarım aynı sıkıntıyı:))

bende gelirim canım bende sverim bayrmdan sonra benimde düğünüm var :1::1::1: sonra gelnliğimi hamaratlığımı sanada gösteriyim :1:

bende gelirim canım bende sverim bayrmdan sonra benimde düğünüm var :1::1::1: sonra gelnliğimi hamaratlığımı sanada gösteriyim :1:
ooo maşallah gelin kızımıza bakın siz :) hayırlısı olsun canım..ne tatlı telaşlardır şimdi bunlar dimi yaa... ramazan ayı geçmez artık sana :) neyse az kalmış sabır..

ooo maşallah gelin kızımıza bakın siz :) hayırlısı olsun canım..ne tatlı telaşlardır şimdi bunlar dimi yaa... ramazan ayı geçmez artık sana :) neyse az kalmış sabır..

eeee ben öyleyimdir övünmek gibi olmasında :1: sağol canım benim hemde nasl gün sayıp duruyorum forumda :1: az kaldı

gazelcim valla benim sevmediğim ev işi yok gibi eğer evde kimse olmasa bebeler yani kendi kendime silsem süpürsem bayılırım ...ütüyü de seviyorum ama migrenim var onun sıcak buharında bayılacak gibi oluyorum o da olmasa sıkıntı yok yani..ocak dersen benimki biliyorsun şu siyah camlardan o da kolay siliniyo ..ama evde bebelerle temizlik zor ben temizliyorum onlar arkadan anında hallediyo sağolsunlar ...

toz almak,halı ve koltuk silmek sevmiyorum hiçbirini.Çocukda olunca evde ne temizlik bitiyor ne çamaşır...

Ev işi yapmayı sevmiyorum. Birini birinden ayırt edersem haksızlık yapmış olurum.

Neden sevmiyorum. Biten sonlanan bir şey değil çünkü. Kontrolsüzce oradan buradan işler çıkıyor. Düzenli yapmadığın zamansa aksine daha fazla emek harcamak zorunda kalıyorsun.

Ev işi yapmayı sevmiyorum. Birini birinden ayırt edersem haksızlık yapmış olurum.

Neden sevmiyorum. Biten sonlanan bir şey değil çünkü. Kontrolsüzce oradan buradan işler çıkıyor. Düzenli yapmadığın zamansa aksine daha fazla emek harcamak zorunda kalıyorsun.

ananem hep der en nankör iş ev işi diye sonuna kadr katılırım toplarsın dip köşe evelsi gün gene aynı :25:

Back
X