yapmaktan nefret ettiğiniz ev işi varmı...? hadi paylaşalım..hem fikir hem empati :)

Ev işi yapmayı sevmiyorum. Birini birinden ayırt edersem haksızlık yapmış olurum.

Neden sevmiyorum. Biten sonlanan bir şey değil çünkü. Kontrolsüzce oradan buradan işler çıkıyor. Düzenli yapmadığın zamansa aksine daha fazla emek harcamak zorunda kalıyorsun.

ananem hep der en nankör iş ev işi diye sonuna kadr katılırım toplarsın dip köşe evelsi gün gene aynı :25:

Ev işi yapmayı sevmiyorum. Birini birinden ayırt edersem haksızlık yapmış olurum.

Neden sevmiyorum. Biten sonlanan bir şey değil çünkü. Kontrolsüzce oradan buradan işler çıkıyor. Düzenli yapmadığın zamansa aksine daha fazla emek harcamak zorunda kalıyorsun.

ananem hep der en nankör iş ev işi diye sonuna kadr katılırım toplarsın dip köşe evelsi gün gene aynı :25:

evi komple temizlerim dip köşe; cam pencere, ama ütü yapmaktan nefret ederim evdeki tüm ütü işlerini sevgili eşim yapar:))) en çokta bu huyunu seviyorum....

ütü yapmak ve cam silmek

demekki herkes şikayetçi ütüden. haftada bir geceleri yaparım tv karşısında. acillerini eşim kendi ütüler. hatta benden daha iyi anlar.

cam silmekle bir şikayetim yok ama, yükseklik korkum var :14: uzandığım kadar siliyorum artık. uzun saplı cam temizleyici aldım. onunla ortalara ve üstlere uzanıyorum.

ben ne bulaşık yıkamayı ne makineye yerleştirmeyi nede boşaltmayı seviyorum :) tek derdim bu yoksa akşama kadar süpürsem silsem ooh çamaşır suyu kullansam sıkılmam bide müzik varsa değmeyin keyfime :D ama bulaşıkla uğraşmayım yeter

Back
X