yapmaktan nefret ettiğiniz ev işi varmı...? hadi paylaşalım..hem fikir hem empati :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar yapmaktan nefret ettiğiniz ev işleriniz varmı...yada nefret etttiğiniz işlere çözüm bulabildiğiniz yada kolaylaştırıcı formüller varmı...
mesela benim en nefret ettiğim şeylerin başında ocak silmek, ve ütü geliyor....mecburen yapmak zorunda olduğum için çözüm aramışımdır hep..:) ama eminim ki teknoloji ütüden kurtaramaz bayanları... teknik yok çünkü :) mecbur ser ütüle....makinesi falan olsa ne iyi olurdu :)

Cok guzel bi konu olmus tesekkurler:kkk:
Ben herseyi seviyorum utuyu daha cok tul perdeyi
Tek basima utulerim tek basima evi dip kose temzlerim
Sevmedigim ev isi tuvalet yikamak banyo yikamak
Diger isleri severim genelde bi de camasir birikmesnden nefret edyom 5kisilik ailede toprlamak
Zor oluyo camasir falan evde kucuk cocuk yok ama
Dip kose temzlenen ev bi gune dagilio buna sinir olurum ayni seyi
Tekrar yapmak sinir eder beni umarim evlenince benim bole olmaz:19:

bulaşık yıkamak ve ocak silmek :D kendi evim mecburen yapıyorum bekar iken kaytarması kolay oluyordu ama şimdi imkansız =))

ayy gazelcim ne güzel gelmiş aklına böyle şeyler canım benim..valla ben en ama en çok toz almaktan nefret ediyorum .eğer zengin olsaydım bir kadın tutardım hergün gelsin yarım gün ama ...evi süpürsün silsin toz alsın tuvaleti banyoyu balkonları temizlesin gitsin..yemek pasta börek yapmak bayıldığım işler ütü yapmak sevdiğim bir iş sonraaaa eşyaların yerini değiştirmek sevdiğim işlerin başında gelir.ama temizliği gerçekten yapmayı sevmiyorum .ama pis olmasına tahammülüm olmadığı için mecburen yapıyorum:27:haa unuttum bi de mutfak dolabı döküpte dipten mutfak temizleriz ya işte ondan da nefret ediyorum .sandalyeye in çık başım dönüyor ııyyyy:120::120:

Her kadının korkulu rüyası ÜTÜ yapmaktır.Bir de sabah kalktığımda nasıl oluyor anlamıyorum ev yine dağılmış görmek.Tahammül edemiyorum.Akşam yatmadan düzeltirim.Ama sabah evden eşim çıkar gider aman tanrım evi görmek bile istemem.Sanki yer yerinden oynamış gibi.Bu sadece bendemi oluyor bilmiyorum.

Toz almayi sevmiyorum, salondaki mobilyalarin hepsi koyu renkte, annem sagolsun. Al al bitmiyor anacim.
En buyuk dusmanim utudur, hele o gomlekler yokmu yirtasim geliyor resmen :37:

ayy gazelcim ne güzel gelmiş aklına böyle şeyler canım benim..valla ben en ama en çok toz almaktan nefret ediyorum .eğer zengin olsaydım bir kadın tutardım hergün gelsin yarım gün ama ...evi süpürsün silsin toz alsın tuvaleti banyoyu balkonları temizlesin gitsin..yemek pasta börek yapmak bayıldığım işler ütü yapmak sevdiğim bir iş sonraaaa eşyaların yerini değiştirmek sevdiğim işlerin başında gelir.ama temizliği gerçekten yapmayı sevmiyorum .ama pis olmasına tahammülüm olmadığı için mecburen yapıyorum:27:haa unuttum bi de mutfak dolabı döküpte dipten mutfak temizleriz ya işte ondan da nefret ediyorum .sandalyeye in çık başım dönüyor ııyyyy:120::120:

valla geztapocum denize düşen yılana sarılır derler ya, bende buraya yazdım işte :) benim gibi ütüyü ocak silmeyi sevmeyen varmı diye merakımdan :) yemek börek çörek bende çok severim ama ütü bezdiriyor beni....en çok da pantolonlar...eşimde titizdir ütü konusunda asla kırışık giymez... hadi kumaş gömlek pantolon neyse de penye tşörtler, kot pantolonlar, herşeyi ütülü giyer :) hatta derim kot falan ütülemeye ne gerek var diye ama huy işte giymez asla....:) bacım kadın tutsak nolcak ben evimi başkasına temziletemem ki illa kendim yapacam...başkasının yaptığını beğenmem ki :) benimkide gıcık bi huy....:):1:

Toz almayi sevmiyorum, salondaki mobilyalarin hepsi koyu renkte, annem sagolsun. Al al bitmiyor anacim.
En buyuk dusmanim utudur, hele o gomlekler yokmu yirtasim geliyor resmen :37:

aynen canım benimde bütün mobilyalarım siyah hemde simsiyah :) ben silmekten bıktım onlar toz tutmaktan bıkmadı..resmen savaş ilan ettim bakalım kim kazanacak mobilyalarmı benmi ? :) aynen bende gömlekleri fırlatıp atasım geliyor....her seferinde biriktirmeden ütüleyim diyorum ama her ne hikmetse dağ gibi ütü ile cebelleşiyorum her defasında...nolcaz biz bacılar :)

Her kadının korkulu rüyası ÜTÜ yapmaktır.Bir de sabah kalktığımda nasıl oluyor anlamıyorum ev yine dağılmış görmek.Tahammül edemiyorum.Akşam yatmadan düzeltirim.Ama sabah evden eşim çıkar gider aman tanrım evi görmek bile istemem.Sanki yer yerinden oynamış gibi.Bu sadece bendemi oluyor bilmiyorum.

sadece sende olmuyor canım için rahat olsun aynı şey bizde de mevcut :)

Cok guzel bi konu olmus tesekkurler:kkk:
Ben herseyi seviyorum utuyu daha cok tul perdeyi
Tek basima utulerim tek basima evi dip kose temzlerim
Sevmedigim ev isi tuvalet yikamak banyo yikamak
Diger isleri severim genelde bi de camasir birikmesnden nefret edyom 5kisilik ailede toprlamak
Zor oluyo camasir falan evde kucuk cocuk yok ama
Dip kose temzlenen ev bi gune dagilio buna sinir olurum ayni seyi
Tekrar yapmak sinir eder beni umarim evlenince benim bole olmaz:19:

evlenince o kadar olmuyor canım çünkü aile ile yaşanan evlerin tertibi zordur ama evlenince bi kocan bi sen...birde her eşyanın yönetimi evin düzeni senin elinde olduğu için herşeyi sen idare edeceğin için belli bir tertibin olur haliyle...okadar dağılmaz merak etme....kocana da bi ayar çekersin artık :) inşallah tertipli olur....:)

Ben ütüyü seviyorum da beni evde ki fazlalık eşyaların tozunu almak fıtık ediyor :47:

toz almak tek derdin olsun canım en fazla kaç dakka sürerki 10 bilemedin 15 dakka alır bitersin...ama maşallah ütüye bi başladınmı iki saat ütüle babam ütüle :)afakanlar basıyor.... ütüyü camdan aşağı atasım geliyor :)

toz almak tek derdin olsun canım en fazla kaç dakka sürerki 10 bilemedin 15 dakka alır bitersin...ama maşallah ütüye bi başladınmı iki saat ütüle babam ütüle :)afakanlar basıyor.... ütüyü camdan aşağı atasım geliyor :)

Ben ütüyü hiç dert etmiyorumda o vitrin tarzı şeyleri alıp camdan aşağı atasım geliyor :47:

iki haftadır sallayıp duruyorum ...koltuklarım çok kirlendi :s her gece yarın koltukları ykarım diye programlıyorum kendimi ertesi gün olunca tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtt:S

ütü,ütü,ütü................. nefret ediyorum ütü yapmaktan,2 haftada bir yaparım böylece 10 gömlek 5 t-shirt fln birikmiş olur,aslında ipten aldığım an ütülesem zorlamayacak ta nefret ediyorum işte yaaaaaaaaaaaaa..............

Back
X