- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi Tanriningolgesi
Sılaya sesim çok benziyor şarkı söylerken ara da bir zorla sıla şarkılarını söyletirler banaAy ben yaz kış sıla cıyım seviyorum o melankolik kadını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sılaya sesim çok benziyor şarkı söylerken ara da bir zorla sıla şarkılarını söyletirler banaAy ben yaz kış sıla cıyım seviyorum o melankolik kadını
Uyumayacaksın dimi şimdi ? Biraz kk ya bakıp geleceğim bayadır bakamadım :) o sırada telefonum şarjzı dolsun :)Line a gel de bi seveyim seni
Yaaa bayılırım.. sesin çok güzel o zaman.. benim yamacımda olaydın habire şarkı söyletirdim sana :)Sılaya sesim çok benziyor şarkı söylerken ara da bir zorla sıla şarkılarını söyletirler bana
Ayaktayım balım ayıpsınnUyumayacaksın dimi şimdi ? Biraz kk ya bakıp geleceğim bayadır bakamadım :) o sırada telefonum şarjzı dolsun :)
ahahahaha artık sılayla idare et benim kadar olamaz amaYaaa bayılırım.. sesin çok güzel o zaman.. benim yamacımda olaydın habire şarkı söyletirdim sana :)
Izmirde olaydın bulurdum ben seni bende çok isterdim sesimin ona benzemesini ama ben gülben ergenle falan ancak yarışırımahahahaha artık sılayla idare et benim kadar olamaz ama
Kankam daha yeni geldim biliyor musun kendime amma yorulmusum son isimide hallettim oh oh ohAyaktayım balım ayıpsınn
Yıkıldım ,şuan ailenize evlatlık arıyorsanız itina ile evlatlık olurum önüme 300 Adet baloncuk şartıyla.
Kanka bende karabiberim vur kadehlere diyorumben karabiberim seviyorum adam albüm yapmadan yaz gelmez benim için
Harbiden balım ne söylüyor o kadında yaaa içine içine bende severim o kadınıAy ben yaz kış sıla cıyım seviyorum o melankolik kadını
Buğulu buğulu.. kesintisiz hiç bıkmadan dinleyebilirim.. hatun hem göze hem kulağa hitap ediyoHarbiden balım ne söylüyor o kadında yaaa içine içine bende severim o kadını
Valla bende sana katılıyorum canm yaBuğulu buğulu.. kesintisiz hiç bıkmadan dinleyebilirim.. hatun hem göze hem kulağa hitap ediyo
klibine aşık oldum benKanka bende karabiberim vur kadehlere diyorum
( baloncuk demeyin bana...Ay şimdi baloncuk olsada patlatsak dimi ama
Heee hiç başka zeytin yicek yer yoktu ya kanka ondan töbeee töbeeeklibine aşık oldum ben