- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi Tanriningolgesi
-
Ben balon patlatma olayını yapıyordum çok yaptığım için artık eve bir şey alınınca balonunu alınan yerde çıkarıyorlarSonuncuyu hem kendime hem de eşim ve babama çok büyük bi zevkle yapıyorum nihahaha
Onu bende çok yapardım.. bigün kvlerde almışım yine elime pıt pıt kendimden geçmişim eniştem yeteerrrr bırak artık şunu abim diye bi çığırdı adama baktım ki sinirden morarmışBen balon patlatma olayını yapıyordum çok yaptığım için artık eve bir şey alınınca balonunu alınan yerde çıkarıyorlar
Hahaha iyi demişsin kanka :dOnu bende çok yapardım.. bigün kvlerde almışım yine elime pıt pıt kendimden geçmişim eniştem yeteerrrr bırak artık şunu abim diye bi çığırdı adama baktım ki sinirden morarmışkıskandıysan buyur acık da sen patlat dedim adama bi de
Yanlız değilmişiz1 9 16
Evet özellikle de 1 numara
hatırlatma yaptırmıyorlar artık.
Yıkıldım ,şuan ailenize evlatlık arıyorsanız itina ile evlatlık olurum önüme 300 Adet baloncuk şartıyla.Biz ailecek kapışıyoruz hala
O değil 10 da ki serdar ortaç resmine bir ben mi höykürdüm ? gülmekten bi yerlerime ediyorumBittercoffee
Sahalara geri dönüş yaptım kanki :)
Gözlerim yollarda kaldı zalimin kızı...Sahalara geri dönüş yaptım kanki :)
onu hiç sorma ilk çıktığında show ana haberde vermişlerdi klibini.. anneme anne bu kız mı oğlan mı diye sormuştum aynı zamanda burak kutla çıkış yapmışlardı benim favorim bebetoydu tabiki :))
Bütün işlerimi hallettim ve geldim fıstığım :)Gözlerim yollarda kaldı zalimin kızı...
Line a gel de biBütün işlerimi hallettim ve geldim fıstığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?