• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapmaktan Nedensizce Zevk Aldığımız Sakinleştirici Etkisi Olan 21 Şey

Tanriningolgesi

Eski dostum tankla gelmiş.
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
1.734
2.968
48
Stresli misiniz? Ne yaparsanız yapın, hayattan zevk almıyor musunuz? O zaman bunları yapın.

1. Baloncuklu naylonları patlatmak.
nhnhn.png

2. Sivrisineğin vücudunuzda ısırdığı yeri tatlı tatlı kaşımak.
ffgf.png

3. Yeni alınan bir ürünün jelatinini çıkartmak.
bfbfbfb.png

4. Yara kabuklarımızı soymak.(Tatlı bir can acıması verir de yine de soymaktan vazgeçmezsiniz.)
fdfdf.png

5. Yüksek bir yerden aşağıya sarkmak.
ffnnnj.png

6. İnce buz yüzeylerini kırmak.
fvbbbf.png

7. Kibrit yakmak.

bfbfb.png

8. Kendi kendimizi koklamak.(Gizli gizli yapıyorsunuz biliyorum)
thgrhjk.png

9. Parmaklarımızın ince zar dokusundan iğne geçirmek.
okok.png

10. Zeytin ya da erik çekirdeklerini ağzımızda 1-2 saat tutup onu çıkarmamak.
gfgfgfg.png

11. Meyveyi tek seferde soymak.
bffbfb.png

12. Delgeçle kağıtta şekilli delikler açmak.
mhm.png

13. Yemek yaparken malzemeyi keskin bir bıçakla olabildiğince ince doğramak.
mm.png

14. Kızgın yağın içine bir şeyler atıp kızarmasını izlemek
lll.png

15. Ağzına kadar dolu pirinç ya da mercimek çuvalının içine elini daldırıp bir avuç almak.
mm.png

16. Şunun gibi bir mürekkepli kalemle şekilli yazılar ortaya çıkarmak
gggfgfg.png

17. Karton bardaktan bir şey içerken bardağın uç kısmını ısırmak.
nknkn.png

18. Şerit metreyi olabildiğince açıp bükülmeden tutabilmek
momo.png

19. Uyuşan ayağının üstüne basmak.
mommomm.png

Ben balon patlatma olayını yapıyordum çok yaptığım için artık eve bir şey alınınca balonunu alınan yerde çıkarıyorlar :KK43:
Onu bende çok yapardım.. bigün kvlerde almışım yine elime pıt pıt kendimden geçmişim eniştem yeteerrrr bırak artık şunu abim diye bi çığırdı adama baktım ki sinirden morarmış :D kıskandıysan buyur acık da sen patlat dedim adama bi de :D

Onu bende çok yapardım.. bigün kvlerde almışım yine elime pıt pıt kendimden geçmişim eniştem yeteerrrr bırak artık şunu abim diye bi çığırdı adama baktım ki sinirden morarmış :KK70: kıskandıysan buyur acık da sen patlat dedim adama bi de :KK70:
Hahaha iyi demişsin kanka :d

O değil 10 da ki serdar ortaç resmine bir ben mi höykürdüm ? gülmekten bi yerlerime ediyorum Bittercoffee Bittercoffee
:D onu hiç sorma ilk çıktığında show ana haberde vermişlerdi klibini.. anneme anne bu kız mı oğlan mı diye sormuştum :D aynı zamanda burak kutla çıkış yapmışlardı benim favorim bebetoydu tabiki :))

:KK70: onu hiç sorma ilk çıktığında show ana haberde vermişlerdi klibini.. anneme anne bu kız mı oğlan mı diye sormuştum :KK70: aynı zamanda burak kutla çıkış yapmışlardı benim favorim bebetoydu tabiki :))
:p ben karabiberim seviyorum adam albüm yapmadan yaz gelmez benim için

Back