• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapışkanlı Sütyen

citircerez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
303
577
33
Merhabalar,
Paylaştığım ekteki gibi bir yapışkanlı sütyenim var fakat 1 defa kullanmama rağmen yapışkanlığı geçti ve artık tenimde durmuyor. Tekrar yapışması için bir öneriniz var mı?
images (2).jpeg

Merhabalar,
Paylaştığım ekteki gibi bir yapışkanlı sütyenim var fakat 1 defa kullanmama rağmen yapışkanlığı geçti ve artık tenimde durmuyor. Tekrar yapışması için bir öneriniz var mı?
Eki Görüntüle 3203155
Içi silikonsa asetonla silmek ıse yarıyor diye duymuştum deneyin isterseniz

maalesef bilgim yok ama kullanan birine denk gelmişken şunu sormak istiyorum, rahat kullanabiliyor musunuz? vücudunuz herhangi bir reaksiyon gösteriyor mu? bir sürü markanınkini denedim ama hepsi yarım saat bile kullansam göğüs çevremde yara yaptı. günlerce de geçmedi.

maalesef bilgim yok ama kullanan birine denk gelmişken şunu sormak istiyorum, rahat kullanabiliyor musunuz? vücudunuz herhangi bir reaksiyon gösteriyor mu? bir sürü markanınkini denedim ama hepsi yarım saat bile kullansam göğüs çevremde yara yaptı. günlerce de geçmedi.
Benim vücudum alerjik reaksiyona çok meyilli olmasına rağmen bunu kullanırken bir sorun yaşamadım açıkçası.
Sizin için bant kullanmak daha sağlıklı olabilir.

Benim vücudum alerjik reaksiyona çok meyilli olmasına rağmen bunu kullanırken bir sorun yaşamadım açıkçası.
Sizin için bant kullanmak daha sağlıklı olabilir.

tesekkurler cevap icin 😊 bantlarda da ayni sorunu yasadim, ustelik oyle alerjik bir bunyem yok. hep ayni sey olunca kullanmayi da biraktim ama gormusken sormak istedim oyle

Back