Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy pek güzelmiş kelebekdeee
ellerine sağlık canım bayramdan sonra en kısa zamanda bende yapacağım
sersoyumun yaptığı duvar sticksleride çok güzel çok beğendim ,senin kedileride çoook beğendim karasız kaldım açıkcası :)))))
çok şirin görünüyorlar.ellerine sağlık ne yalan söyliyim kıskandım. bende yapmayı düşünüyorum, kedi hastası olarak sositososito
gel pisi pisi...sanki çıkıp gelecek oradan gibi olmuş..çok cici..
ay valla aynısını bende düşündüm sen uygulamışsın bende oğlanın odasına basketçi resmi arıyordum ama baya büyük istiyorum,benim oğlan hasta basketçi, oynuyorda, odasına uyar dedim di. eline sağlık.dediğin gibi baya pahalı hazırları.
çok güzel olmuş...
ay valla aynısını bende düşündüm sen uygulamışsın bende oğlanın odasına basketçi resmi arıyordum ama baya büyük istiyorum,benim oğlan hasta basketçi, oynuyorda, odasına uyar dedim di. eline sağlık.dediğin gibi baya pahalı hazırları.
İstanbulda bazı stickerler pazarlarda çarşılarda çok uyguna satılıyor...Ama yinede insanın bunu ben yaptım demesi ayrı bir keyif olmalı
Surre ben burda bi yapı markette aynısını gördüm
daha büyüğü tabi.. ve sanki kadife gibiydi çıkartma güzeldi
ama 32 lira da çok değil mi yaa. hem o kediler fazla kocamandı.. normal kedi ebatından bile büyüktüler...
istanbulda uygun olması oradakiler için avantaj.. ama ben yapım demenin keyfi paha biçilemez :kedipuyorumnanaktan
İstanbulda bazı stickerler pazarlarda çarşılarda çok uyguna satılıyor...Ama yinede insanın bunu ben yaptım demesi ayrı bir keyif olmalı
canım pazarlardakileri biliyorum güzel değil onlar yaa,
bi de herkesde olan şeyden nefret ediyorum. ben zaten basketçi yapıcam inşş. onuda pazardan bulamam ben tek renk yapacam pazardakiler genelde renkli çiçekler falan made in china yani.
çokmuş yaaa..bende bir markette görmüştüm 25 liraydı sonrada çarşıda gördüm...
büyük kediyi napcan senin pisiler çok şekerrrr opuyorumnanaktan
canım süper olmuş.............
harikasın becerikli hatun senii
çok şeker olmuş....kelebekte çok şirin...
Mükemmel fikirucuz ve şık ...
ellerine sağlık canım.. bende bi kaç yaptım oraya buraya.. senin kedileri de çaldım :dance:
yalnız kelebekli çok büyük değilmi nasıl olcak ama süper olmuş ellerinize sağlık maket bıçağıylamı yoksa makaslamı oydunuz merak ettim..birde kelebekliyi de parçalı çıkarınca a4 enasıl olur resimlerseniz yapınca çok sevinirim ben de çok istiyorum...
gercekten cok guzel olmuş canım bayaga becerıklıısın masallah