kızlar ne yalan söyliyeyim kendi kendime çoook beğendim.
umarım sizlerde beğenirsiniz.. ben bu kedileri çok sevmiştim
ama hazırları biraz pahalı geldi doğrucası...
ben bunun resmini internetten indirdim. çıktısını aldım.
folyoya karbonlu kağıt yardımıyla çizdim, kestim, yapıştırdım...kaydirigubbakcemile5
sonuç ortada umarım beğenirsiniz...:lepi:
not : neden buraya yapıştırdın diyeceksiniz.. sandalyenin duvara çarpan kısımları çirkin görünüyordu biraz kamufle eder dedim. duvardan kolay çıkarılabiliyor..
oralara o bordür kılıklı şeylerden yapıştırcaktım ama şimdilik evimiz kira.. )kendi evime yazın geçicem inaşllah :Saruboceq: )
çıkarkan sökmemiz gerekirse alçıyıda bozabiliyormuş o yüzden terciz etmemiştik. sonuçta evde başkaları oturcak ve ev bizim değil...
kızımın odasına yapmayı düşündüm ordada cimcimem söker diye vazgeçtim :hulya:
küçük odama değişiklik kattı.. sandalyenin üzerinde zıplayan kediler delikafadulden
kızlar size yaptığm kedilerin ve kızımın odasına yapacak olduğum kelebeklisticker ın şeklini koyuyorum. yapmak isteyen kaydetip çıktı alır yapar artık...
kelebeğin şablonunu çıkardımm.. yapması kaldı.. ama bayramdan sonra artık..
umarım sizlerde beğenirsiniz.. ben bu kedileri çok sevmiştim
ama hazırları biraz pahalı geldi doğrucası...
ben bunun resmini internetten indirdim. çıktısını aldım.
folyoya karbonlu kağıt yardımıyla çizdim, kestim, yapıştırdım...kaydirigubbakcemile5
sonuç ortada umarım beğenirsiniz...:lepi:

not : neden buraya yapıştırdın diyeceksiniz.. sandalyenin duvara çarpan kısımları çirkin görünüyordu biraz kamufle eder dedim. duvardan kolay çıkarılabiliyor..
oralara o bordür kılıklı şeylerden yapıştırcaktım ama şimdilik evimiz kira.. )kendi evime yazın geçicem inaşllah :Saruboceq: )
çıkarkan sökmemiz gerekirse alçıyıda bozabiliyormuş o yüzden terciz etmemiştik. sonuçta evde başkaları oturcak ve ev bizim değil...
kızımın odasına yapmayı düşündüm ordada cimcimem söker diye vazgeçtim :hulya:
küçük odama değişiklik kattı.. sandalyenin üzerinde zıplayan kediler delikafadulden
kızlar size yaptığm kedilerin ve kızımın odasına yapacak olduğum kelebeklisticker ın şeklini koyuyorum. yapmak isteyen kaydetip çıktı alır yapar artık...

kelebeğin şablonunu çıkardımm.. yapması kaldı.. ama bayramdan sonra artık..
Son düzenleme: