• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapışkanlı folyodan kedi sticker yaptım

drydeniss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
2.186
10
116
39
Diğer
kızlar ne yalan söyliyeyim kendi kendime çoook beğendim.
umarım sizlerde beğenirsiniz.. ben bu kedileri çok sevmiştim
ama hazırları biraz pahalı geldi doğrucası...
ben bunun resmini internetten indirdim. çıktısını aldım.
folyoya karbonlu kağıt yardımıyla çizdim, kestim, yapıştırdım...kaydirigubbakcemile5
sonuç ortada umarım beğenirsiniz...:lepi:

p1060418ec.jpg

p1060419m.jpg

p1060420.jpg

not : neden buraya yapıştırdın diyeceksiniz.. sandalyenin duvara çarpan kısımları çirkin görünüyordu biraz kamufle eder dedim. duvardan kolay çıkarılabiliyor..
oralara o bordür kılıklı şeylerden yapıştırcaktım ama şimdilik evimiz kira.. )kendi evime yazın geçicem inaşllah :Saruboceq: )
çıkarkan sökmemiz gerekirse alçıyıda bozabiliyormuş o yüzden terciz etmemiştik. sonuçta evde başkaları oturcak ve ev bizim değil...
kızımın odasına yapmayı düşündüm ordada cimcimem söker diye vazgeçtim :hulya:
küçük odama değişiklik kattı.. sandalyenin üzerinde zıplayan kediler delikafadulden

kızlar size yaptığm kedilerin ve kızımın odasına yapacak olduğum kelebeklisticker ın şeklini koyuyorum. yapmak isteyen kaydetip çıktı alır yapar artık...

kedisticker.jpg

kedisticker2.jpg

cereninodasnasticker.jpg

kelebeğin şablonunu çıkardımm.. yapması kaldı.. ama bayramdan sonra artık..

Son düzenleme:
valla süper olmuş yaratıcılığına hayran kaldım. küçük bütçelerle de evimizi güzelleştirmek mümkün. tebrik ederim.

valla süper olmuş yaratıcılığına hayran kaldım. küçük bütçelerle de evimizi güzelleştirmek mümkün. tebrik ederim.

harika olmuş arkadaşım ya ama sen beceriklisin biliyoruz maşallah tebrik ederim

süpersin diyecek bişey bulamıyorum harika...

hepinize teşekkür ederim kızlar. beğendiğinize çok sevindim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ikraaa cım nasılsın iyi misin. görüşemedik ne zamandır.. topice uğramıyorum pek..

ay manyak güzel olmuşşşşş bayıldım valla
ne güzel ya evde bi espiri köşesi insanın içi açılır gı bunlara baktıkçaaa
küçük weletim çooook beğendi oda istiyor şimdi bana o yapışkanlı şeyleri nerden alabilirim resimleri nereden indirebilirim yardımcı olursan sevinirim yaaa
ay walla çok hoş olmuşşşşş kaydirigubbakcemile5

küçük weletim çooook beğendi oda istiyor şimdi bana o yapışkanlı şeyleri nerden alabilirim resimleri nereden indirebilirim yardımcı olursan sevinirim yaaa

İşte bu manyak güzel olmuş yorumuna katılmamak elde değil, hakkaten manyak güzel olmuş :asigim:, ellerine sağlık. İyi fikir kız, bende araştıriyim netten bişeler.:hulya:

lenn garuu ne marifetliisin haa...
Çok begendimm vallahi maliyeti ne kadar oldu?

teşekkür ederim canım. beğendiğine çok sevindim...opuyorumnanaktan
yardımcı olurum tabi ne demek.. istersen ben bulur resmin şablonunu eklerim
ama şöyle 3-4 gibi biraz işim var burdan kaydedersiniz...
yapışkanlı folyo yu yapı marketten aldım..
benimki biraz pahalıya geldi
2mt 9,50 ye aldım. ama hırdavatçılarda
muşamba satan yerlerde metresini 1 tl den almak mümkünmüş..
bunuda aldıktan sonra öğrendim kötükedihüso
tabi benim 2 mt lik folyoyla daha güzel fikirlerim var
şablonunu kedi lerin şablonuyla gösteririm.
kızımın odasına kelebek yapcam daa.. çoook beğenceksiniz çoookkk akannehirakannehirakannehir

İşte bu manyak güzel olmuş yorumuna katılmamak elde değil, hakkaten manyak güzel olmuş :asigim:, ellerine sağlık. İyi fikir kız, bende araştıriyim netten bişeler.:hulya:
sağol canım... ben şablon eklicem birazdan. kaydedersiniz.. artık çıktı kağıdını güzelce ayarlayın kenar boşluklarını.. o gördüğünüz kedicikler A4 kağıdı büyüklüğünde büyütüldüler...
lenn garuu ne marifetliisin haa...
Çok begendimm vallahi maliyeti ne kadar oldu?

sağol minişimmmm. 9,50 tl ye 2 mt lik aldım daha çoook var

O kediciklerin her biri a4 büyüklüğündemi, hiç öyle görünmüyorlar, minyon kedi bunlar desenekaydirigubbakcemile3

canim ellerine saglik cok güzel olmus pisilerin
ne sekerler öyle
ama kizinin odasina yapmayi düsündügün kelebege bayildim
umarim yapar ve bizlerle paylasirsin onu 4gözle bekliyo olucam

O kediciklerin her biri a4 büyüklüğündemi, hiç öyle görünmüyorlar, minyon kedi bunlar desenekaydirigubbakcemile3
evet canam A4 kağıdı büyüklüğündeler.. kesilince o kadar yokmuş gibi görünüyorlar.
bu arada bi yapı markette daha büyük hali 32 lira internette 35 lira civarında...

canim ellerine saglik cok güzel olmus pisilerin
ne sekerler öyle
ama kizinin odasina yapmayi düsündügün kelebege bayildim
umarim yapar ve bizlerle paylasirsin onu 4gözle bekliyo olucam
onu da yapacağım canım. ama o biraz uzun sürecek.. bir cumartesi günü yapmam lazım gelen giden olmayacak şekilde..
ikincisi kedileri makasla kırt kırt hemen hallediyorsun ama
kelebeğin işçilği uzun... falçatayla tek tek oymam lazım

ay çok şeker bunlar bende isterim bende bende

sende yap melodi.. resmini ekle amaaa

ayyyy pek güzelmiş kelebekdeee
ellerine sağlık canım bayramdan sonra en kısa zamanda bende yapacağım
sersoyumun yaptığı duvar sticksleride çok güzel çok beğendim ,senin kedileride çoook beğendim karasız kaldım açıkcası :)))))

çok şirin görünüyorlar.ellerine sağlık ne yalan söyliyim kıskandım. bende yapmayı düşünüyorum, kedi hastası olarak sositososito

Back
X