• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapışkanlı Folyo:S

vazgecilmez

.....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
340
54
123
Diyarbakır
arkadaşlar
ben bilgisayar masamı yapışkanlı folyoyla kaplamak istedim, kaç gündür arıyorum arıyorum bulamıyorum:S market market dolaştım yine bulamadım:S hatta bi markette yapışkanlı folyo istedim aliminyum folyo veriyodular:S Diyarbakır da nerde satılıyor acaba bi fikri olan varmı?:17:

marketlerde değilde bence hırdavatçı tarzı yerlerde vardır bu yapışkanlı folyo, hani boya malzemeleri falan satan yerlerde.. istanbulda falan olsan bi kaç ev ürünleri satan yer adı verirdim ama diyarbakır , hiçbir bilgim yokk :25:

1 milyoncularda var istanbulda.Geçen gün pazarda gördüm masa örtüsü satan yerde satılıyodu.Bi mağazaya sordum 2.5 tl dedi metresine.

1milyoncu dediğiniz hani şu herşeyin satıldığı yerler dimi.mutfak eşyası plastik züccaciye.oralarda var evet ama arkadaşım o ne öyle metresine 2.5 lira çok pahalı demişler.ben burda 2 liraya aldım rulosunu.2metre galiba

evet cnm orası. vallah burda ben baktım yoktu. Diyarbakır da kimse almamış mı yapışkanlı folyoyu:( İstanbul a mı taşınayım ne yaapyım:S

yapı marketler yokmu koçtaş benhause onun gibi yerlerr oralarda vardır yoksa semt pazarlarında oluyor genelde masa örtüsü satan nayloncularda olabilior pzarlarda..ben dolap içlerime yapıştırdıklarımı pazardan almıştımm...

sosyete pazarı varsa oralardada olabilirr...hırdavatçılardada bir ihtimall ..

araştırın isterseniz..

Genişlikleri ne kadar oluyo kızlar ???
Ben dolabımı kaplamak istiyorum ama genişliği yetmezse yan yana yapıştırırsam belli olur mu acaba?:26:

Back
X