• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapışan bebek

Ayni benim kizim hadda kızlarım 18aylik kucuk kizim ayni bu sekilde inanin ayagim ve kolum karincalaniyor surekli kucakda bana bitişik ölüyorum gerçekten

Gerçekten öyle bi durum oldu ki yanında olmam bile yetmiyor ona,üzerime tırmanıyor bu duruma bi çözüm bulmam lazım gerçekten dayanacak enerjim gücüm kalmadı
Çok zor ya Allah güç kuvvet versin.
Bir de ilkokula yeni başlayan çocuk var o da çok ilgi ister. Ödev yapma kısmında zaman ister.
Benimki de kısmen yapışıktı kendi güzel oyun kurar yapardı ama bir yerden izleyeyim isterdi falan. Ee yine meşgulsün öyle de.
Hem size hem abi veya ablaya çok zor.

Slmlar gerçekten derdime çare olabilecek fikirlerinize çok ihtiyacım var…tüm gün boyu bana yapışan 11 aylık bir bebeğim var,normalde çalışıyorum izinliyim,işe gidip de dinlenmek için gün sayıyorum..size abartı gelebilir ama ne misafirliğe gidebiliyorum ne de evimde birini ağırlayabiliyorum,çay servisi dahi yapamıyorum..evde tanımadığı biri olmadığında bi tık tuvalete gidebiliyorum onun dışında hayatım durmuş vaziyette,bebeği böyle olup aşabilen var mı ne önerirsiniz bi de 1.sınıf oğlum var ikisi birden özellikle bensiz 5 dk bile durmayan bebeğim beni çok yoruyor..Ben işteyken bi dönem babası baktı ona da yapışıyordu ama ben öğlen geldiğim için idare edebiliyorduk şu an o da işe döndü ben izin aldım o çok geç geliyor tek başıma bitik durumdayım,size abartı gelmesin bugün misafirliğe gittim ve sıkıştığım halde tuvalete giremedim gün boyu kucağımda taşıdım eve geldiğimde kardeşi 2 dk oyaladı da girebildim yarı ağlar yarı oynar durumdayken lütfen bi çare çözüm
Güven problemi olmus. Gideceginizi sanıp bırakmiyir sizi. Soz ise hiderken vedalasip mı gidiyordunuz yoksa sizin gittiginizi gormuuor muydu. Bebege aciklamak lazım ben işe gidiyorum gelicem doye. Yoksa pat diye bakiyor anne yok. Haliyle yapisiyorki yine kaybolmayın

Oğlum 3.5 yaşında siyam ikizi gibi geziyoruz.🤣🤣 şaka bir yana yurumeye başlayınca ilgisi,merakı artıyor çevreye.Bir tık rahat ediyorsunuz

26 ayligiz
16 aya kadar yapışık ikiz gibi yaşadık
Emzirmeyi 22 ayda bırakinca dahada rahatladim
Hani diyolar ya 2 yaş sendromu falan
Acaba ben o ilk 16 ay ne yasadim
Şuan 2 yaş dayız çok şükür abartacak şekilde halleri kalmadi

Gerçekten öyle zor durumdayım ki tat çıkarma durumu olarak bakamıyorum,bana verdiği 10 dk bile yok gece uykum yok gündüzüm yok..
Ayni durumdayiz 10 aylik kizim nefes almama bile musade etmiyor. Bu hafta cok fena hastalandim esim yurtdisinda oldugu icin annem yanima geldi 1 haftadir inanilmaz mutluyum. Anneme biraktigim bir iki saat resmen bana nefes oldu. Hafta ici 5 e kadar calisan yardimcim var o olmasa yemek yapamiyorum evim toplanmiyor ya da markete bile gidemiyorum. Suan bebegimle Alisma surecindeler annemde durdugu gibi durmuyo onunla. Alistirmaya calisiyorum. Sizi cok iyi anliyorum gecicek elbette bu zamanlar yardim icin bir yakininiz gelse cunku sonsuz dongude kayboluyorsunuz yorgunluktan depresyona bile girebilir insan

Back