Benzer durumdayız benimki 13 aylık henüz yürümüyor emeklediğinden beri işler sarpa sardı. Önceden çok daha rahattım. Tuvalete bile gitsem peşimden geliyor.anne diye bağırıyor kapı önünde. Mutfakta yemek hazırlarken de hep dibimde ben de buzdolabına Magnet hayvanlar aldım. Arada onlarla oyalanıyor ben yemek yaparken. Bu bir süreç zamanla geçecek diye düşünüyorumSlmlar gerçekten derdime çare olabilecek fikirlerinize çok ihtiyacım var…tüm gün boyu bana yapışan 11 aylık bir bebeğim var,normalde çalışıyorum izinliyim,işe gidip de dinlenmek için gün sayıyorum..size abartı gelebilir ama ne misafirliğe gidebiliyorum ne de evimde birini ağırlayabiliyorum,çay servisi dahi yapamıyorum..evde tanımadığı biri olmadığında bi tık tuvalete gidebiliyorum onun dışında hayatım durmuş vaziyette,bebeği böyle olup aşabilen var mı ne önerirsiniz bi de 1.sınıf oğlum var ikisi birden özellikle bensiz 5 dk bile durmayan bebeğim beni çok yoruyor..Ben işteyken bi dönem babası baktı ona da yapışıyordu ama ben öğlen geldiğim için idare edebiliyorduk şu an o da işe döndü ben izin aldım o çok geç geliyor tek başıma bitik durumdayım,size abartı gelmesin bugün misafirliğe gittim ve sıkıştığım halde tuvalete giremedim gün boyu kucağımda taşıdım eve geldiğimde kardeşi 2 dk oyaladı da girebildim yarı ağlar yarı oynar durumdayken lütfen bi çare çözüm
Benim oğlum da beş aylık. Kucağımda devamlı kucağımda başkasının kucağında hayatta durmuyor o kadar zorlanıyorum ki . İlla ki bi temas içinde olması gerekiyor . Pusetle yolda giderken dahi elimi tutmak istiyor . Bi elimde onu tutup diger elimle bebek arabasını itekliyorum falan. Benim yazmama sarılarak koklayarak ve elimi tutarak uyuyor. O kadar iyi anlıyorum ki sizi . Umarım geçici bi süreçtir.Slmlar gerçekten derdime çare olabilecek fikirlerinize çok ihtiyacım var…tüm gün boyu bana yapışan 11 aylık bir bebeğim var,normalde çalışıyorum izinliyim,işe gidip de dinlenmek için gün sayıyorum..size abartı gelebilir ama ne misafirliğe gidebiliyorum ne de evimde birini ağırlayabiliyorum,çay servisi dahi yapamıyorum..evde tanımadığı biri olmadığında bi tık tuvalete gidebiliyorum onun dışında hayatım durmuş vaziyette,bebeği böyle olup aşabilen var mı ne önerirsiniz bi de 1.sınıf oğlum var ikisi birden özellikle bensiz 5 dk bile durmayan bebeğim beni çok yoruyor..Ben işteyken bi dönem babası baktı ona da yapışıyordu ama ben öğlen geldiğim için idare edebiliyorduk şu an o da işe döndü ben izin aldım o çok geç geliyor tek başıma bitik durumdayım,size abartı gelmesin bugün misafirliğe gittim ve sıkıştığım halde tuvalete giremedim gün boyu kucağımda taşıdım eve geldiğimde kardeşi 2 dk oyaladı da girebildim yarı ağlar yarı oynar durumdayken lütfen bi çare çözüm
Umarım,gerçekten çok yoruldum çok yıprandım,bunun geçecek olmasını duymaya o kadar ihtiyacım var kiBenim oğlum da beş aylık. Kucağımda devamlı kucağımda başkasının kucağında hayatta durmuyor o kadar zorlanıyorum ki . İlla ki bi temas içinde olması gerekiyor . Pusetle yolda giderken dahi elimi tutmak istiyor . Bi elimde onu tutup diger elimle bebek arabasını itekliyorum falan. Benim yazmama sarılarak koklayarak ve elimi tutarak uyuyor. O kadar iyi anlıyorum ki sizi . Umarım geçici bi süreçtir.
Gerçekten öyle bi durum oldu ki yanında olmam bile yetmiyor ona,üzerime tırmanıyor bu duruma bi çözüm bulmam lazım gerçekten dayanacak enerjim gücüm kalmadıÇocuğun yapısı bence.
Oğlum beş yaşında gerçekten bir işim yoksa asla bensiz oturmaz. Onu oynayalım bunu oynayalım. Tablet dahi oynasa sen de bak, oynarken izle der. Ya yaşıtları olacak yada ben mutfakta gerçekten bir iş yapacağım. Yoksa asla dibimden ayrılmaz. Yanına otursam güzel oyun kurup oynuyor mesela ama illa yanında hemen dibinde olacağım. Bebekliğinden beri böyle.
Tek başına sıkıcı oluyor diyor o da haklı. Ben pes ettim kabul ettim.
Gerçekten öyle zor durumdayım ki tat çıkarma durumu olarak bakamıyorum,bana verdiği 10 dk bile yok gece uykum yok gündüzüm yok..Biz yaka iğnesi diyoruz ona
Geçecek elbet ama zaman alıyor, benim kızım hala öyle, anaokuluna gidiyor daha servisten inince anneme diye bağırarak cikiyor yukari , tuvalete bile beraber giriyoruz , ben alıştım artık, arada hay senin anana diyorum gülüyor kahkahalarla
Ben şöyle bakiyorum olaya , nasıl olsa büyüyor ve ergenliğe girince yüzünü göremeyeceğim, bugünlerin tadını çıkarayım bari
Düzelecek tatlim en azında uyku düzenleri oturmaya başlıyor o bile sana çok iyi gelecek.Ama biraz daha sabır..Gerçekten öyle zor durumdayım ki tat çıkarma durumu olarak bakamıyorum,bana verdiği 10 dk bile yok gece uykum yok gündüzüm yok..
Ben yaşadım ,geçiyor hiç merak etmeyinSlmlar gerçekten derdime çare olabilecek fikirlerinize çok ihtiyacım var…tüm gün boyu bana yapışan 11 aylık bir bebeğim var,normalde çalışıyorum izinliyim,işe gidip de dinlenmek için gün sayıyorum..size abartı gelebilir ama ne misafirliğe gidebiliyorum ne de evimde birini ağırlayabiliyorum,çay servisi dahi yapamıyorum..evde tanımadığı biri olmadığında bi tık tuvalete gidebiliyorum onun dışında hayatım durmuş vaziyette,bebeği böyle olup aşabilen var mı ne önerirsiniz bi de 1.sınıf oğlum var ikisi birden özellikle bensiz 5 dk bile durmayan bebeğim beni çok yoruyor..Ben işteyken bi dönem babası baktı ona da yapışıyordu ama ben öğlen geldiğim için idare edebiliyorduk şu an o da işe döndü ben izin aldım o çok geç geliyor tek başıma bitik durumdayım,size abartı gelmesin bugün misafirliğe gittim ve sıkıştığım halde tuvalete giremedim gün boyu kucağımda taşıdım eve geldiğimde kardeşi 2 dk oyaladı da girebildim yarı ağlar yarı oynar durumdayken lütfen bi çare çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?