- Konu Sahibi kelebekcik
-
evet öyle zaten.birinci fotoda yan yana 2 tane kuyruk yapmış ikincidede birini diğerinin üstünden geçirip öyle toplamış.normal dalgalı saçı arkadan toplamış arkadaşlar ya bunda bişey yokki:44:1 tane yerine 2 tane kuyruk yap oldu bitti işte.aslında orda tek tokaylada toplasa beğeneceksiniz yani bence beğendiğiniz toplama şekli değil saçın kendisi yani dalgaları çok hoş
bu saça bayıldım kızlar
nasıl yapabilirim ki bunu kaydirigubbakcemile
merhabalar, bastan itibaren okudum tum yazilanlari, ben de sac modeli cok severim ama bi turlu de yapamam hic bir sey, heveslenir aletler, spreyler, kremler alirim ama oylece kalir
saclarim gogus hizasinda ve hafif dalgali, ben de sacimi bonus yapmak istiyorum, hani kivir kivir, perma gibi heryeri ve kabarik, gidip kuafore perma yaptirmadan kendim nasil yapabilirim hic bir fikrim yokbigudiyle uyuyorum tum gece(uyuyamiyorum tabi),joleyle ugrasiyorum, kabartiyorum ama nafile bi de model tutmayan cok inatci bi sacim var,ooff.
anlatabilir misin acaba canim? bi de yapabilirsem kendim , acayip mutlu olurum:)
ya ben şeyi merak ediyorumhani örgü aşağıya doğru giderya nasıl oluyoda bazılarında yukarı doğru gidiyo
ya tatlım doutzen kroes in saç modeline bayılıyorum böyle havalı ve alttan dalgalı gbi kalın tabiki dalgalı bunu nası yapabilirim maşa falan beceremiom . yardım edersen sevimirim bu linkte modeller var
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=29597&attachmentid=667448
Bende bu saçları merak ediyorum.. :44:
Eki Görüntüle 672889 Eki Görüntüle 672890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?