Bebek İkinci El yapılan suçlamalara dikkat lütfen...

evet canım boşverin bak sende lohusaymışsın boşver daha okuma konuyu bebişinede geçer stresin allah bağışlasın

Canim bisey sorucam..ayni yerde calisiyorum demissin ya..ilanlariniza baktim. Sen eskisehirdeyim diyosun annedemiroz ankarada..hanginiz 2.5 saat yol gidiyo calismak icin?merak ettim de..

Canim bisey sorucam..ayni yerde calisiyorum demissin ya..ilanlariniza baktim. Sen eskisehirdeyim diyosun annedemiroz ankarada..hanginiz 2.5 saat yol gidiyo calismak icin?merak ettim de..

canım profil bilgilerine belki yazmak istememiştir ankara yazmıştır çoğu bilgi doğru olmayabiliyor, eğitim durumu,çocuk varlığı yaşadığı yer gibi..
ben mesela tayin gördüğümüz için 2-3 yıla bir güncellemyi bile unutuyorum yaşadığım yeri :)

tamam canım şimdi bu konudan çıkıyorum haklısınız.

üzülme canım boşver sütün kesilir.gerçekten ayıp etmiş size ayrı buraya ayrı yazmakla.

arkadaş belki sen almazsın diye ilgilenen herkesle görüşmek istemiş sanırım.ama bu hiç etik değil tecrübesizlikle alakası yok. en azından ilgilenen biri var olmazsa size dönerim gibi bişey söyleyebilirdi.yakın zamanda yaşananlardan sonra sizinde bu durumdan şüphelenmeniz çok normal.

mrb inan bu olay benide çok üzdü artık burdan ne bişey alıcak ne satıcak nede k.k giricek şevkim kalmadı ben eskişehirdeyim ilçede kamuda görevliyim ankaraya yakın bir yerlerde hatta ankara 1 eskişehire 2 saat mesafe diyelim..oda polatlıda doğrudur ...eşi subaydır... ama o ark haftada 2 gün kurumuzda görevlidir açıklama yapıyım dedim..bu kadar kendini deşifre etmesine kızzdım aslında adını sanını burda yazan kaç kişi varki madem özür dileyeceğim dedi dilemeliydi acemilikten oldu kızlar bunlar kötü niyet asla yok inanın ve konuyu kapatın ptt kapıda ödem dışında asla alış veriş yapmayın farkındamısın buranın suyu çıkmaya başladı ancak kapıda ödeme sağlıklı olucak

yazmadan edmedim konuyla ilgili..ya şüphe şüphe bu ne? bazılarımız zehir hafiye gibi herşeyi sorguluyor..tamam temkinli olun alışverişlerinizde..kapıda ödeme olayını uygulayın.. insanları zan altında bırakmayın..

Son düzenleme:

arkadaşım sen lahusa sın ve nelerle uğraşıyorsun yazık sana boşver lütfen kapıda ödeme dışında kimseye de güvenme allah korusun bak isim benzerliği ki belki okişide sahdedir mutlaka...hepimiz anneyiz hepimiz 3-5 tl kar maçlı alım satım yapıyrz ama gerçekten oda çok üzüldü sen de oda biraz suçlu işte kapatalım sende üzme kendini tamam mı bebişine yazık...

bir eşkişehirli olarak nerde olduğunu we mesafeyi çok iyi kawradım, durumu da çok iyi anladım..

Son düzenleme:
Herkesin kendine göre haklı tarafları ve haksız tarafları var.
Ben bayadır takip ediyorum burayı, satış amaçlı değil daha çok kardeşim ve kendi oğluma
uygun birşeyler var mı diye.
Alış yapacak olanın da, satış yapacak olanın da tavrı önemli bence.
Dikkat edilirse ortada güven sorunu olmaz.
Mesela buraya birşeyler ekleyip, ilgilendiğimde hiç cevap alamadığım şeyler oldu,
anlayamadım açıkçası, buraya birşey ekliyorsanız amacınız satmaktır,
neden ilgilenmiyorsunuz, açtığınız konuyu neden takip etmiyorsunuz anlayamıyorum.
Almak istediğim ama muhatap bulamadığım kişiler oldu.
Ayrıca amaç yine satış yapmaksa, kişilerle doğru iletişim kurmak, gerekli açıklamaları yapmak,
satış yapacak kişinin görevi olmalı bence.
Birden fazla kişiyle iletişimde olmak, gerekli açıklamaları yapmamak, insanları muallakta bırakmakta doğru değil.
Ben ilk defa bir satış yaptım burada, ilgilenen birkaç arkadaşta oldu, ilk kiminle görüştüysem,
başta onunla iletişimde olmak üzere, diğerlerine de başkasıyla görüştüğümü şuan ama olumsuz bir durum olursa
kendilerine döneceğimi söyledim ve döndümde. Güven de ilgi ve alakayla oluyor.
Tabi birilerine dolandırıcı muamelesi yapmakta kolay olmamalı, gerçekten emin olmak lazım.
En azından emin değilsek, bu kadar ifşa etmek yerine alış yapmamak en doğrusu heralde.

Anladim canim aciklaman icin saol..

arkadaşım sanki benim içimden geçenleri birebir anlatmış.Bence de satış yapmak isteyen arkadaş ilk talip olan arkadaşla alışveriş süreci bitmeden bir başkasıyla görüşmemeli,çünkü hiç etik olmuyor.annedemiröz arkadaşımızında madem, referansı emirinannesi adlı arkadaşımız bu konuyu uzatmanın anlamı yok bence. Bu yanlış anlaşılmaların sorumlusu bence annedemirözdür. arkadaşımızın msjlara geç cvp vermesi,alış yapacak insanları bekletmesi ve aynı anda birden çok kişiyle görüşmesi olayı buralara getirmiştir.zaten kendiside söylemiş acemi olduğunu,bundan sonra daha dikkatli olur, sanırım

arkadaşlar şimdi okudum burada yazılanları ,yazmadan edemedim bakın bazılarınız biliyordur benimde başıma burada talihsiz bir olay geldi ve o zaman anladım iftira nasıl bir şeymiş ilk kez yaşadım bu durumu burada .gerçekten ağır bir durum ben bir eğitimciyim ve inanın o gün ders akışını bile etkiledi bu durum o kadar üzüldüm, diyecekseniz kimse kimseye güvenmek zorunda değil evet değil ama anlamadan dinlemeden yargılamakta doğru değil.yaşadığım bir durum olduğu için şu an iki arkadaşında ne derece etkilendiğini anlayabiliyorum, yanlış anlaşılmalr olabilir fakat bu durumu ilk önce burada açık açık herkesle paylaşmak yerine kişiyle bizzat görüşmek daha doğru olacağını inanıyorum ilk etapta cevap gecikse bile..

çok eski yıllardan beri burdayım ve ilk yıllarda alış-satış yapmıştım o zamanlar çok ta güzeldi ama sonradan yine böyle talihsizlikler yaşandı benim başıma çok şükür bişi gelmedi ama araştırmadan bilip görmeden kimseyi yargılamadım ve yargılanmadımda ama bazı kendini bilmezler oldu insanların iyi niyetlerini suistimal ettiler dolandırdılar kaçtılar ve siteden kovuldular akabinde 2.el alış satışı yasaklandı..şimdide eminim ki kapanıcaktır...ben faceden de satış yapıyorum 2007den beri ufak tefek şeyler oluyor tabii ki ama artık kapıda ödeme referans almadan güven almadan yapmıyorum..burda da yeni de çok şeyler sattım çok şükür sorunsuz ve güvenli bi şeklide oldu....bu işler çok zor işler insanlar sanalda çoook farklı rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...kimse üzerine alınmasın anlattıklarımın bu olayla ve bu kişilerle alakası ASLA YOKTUR..genel olarak fikrimi yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…