- Konu Sahibi emirin_annesi
-
şimdiye kadar hep aldım çünkü daha ilk bebeğim.ama satacak olursam ilk işim hesap açtırmak olacak.canım bir de satış yapan kişinin sana tavrı önemli yani ben kesin alıcıysam başkasıyla konuşmak (satış için) etik mi?ya da sonuçta ben cevap bekliyorsam bana cevap yazmak yerine ilan vermek etik mi?fotoğraflar mı eskiyecek bir dk sonra eklesen?sen olsan ve ben sana bir şey satacak olsam ve sen kesin alıcı olsan seninle mailleşirken seni bırakıp ilan yüklesem ve ordakilerle konuşsam ne hissedersin?
Bu arada hamileyse neden bebek arabasını ve ilkarabamı satıyor o da manidar
evet canım boşverin bak sende lohusaymışsın boşver daha okuma konuyu bebişinede geçer stresin allah bağışlasın
Yunlu haklı sütun kesilir Allah korusun
arkadaşlar benden ilham alıp üye olan bir akrabam ve iş arkadaşıma burdan çok ağır sayılcak suçlamalar yapılmış ismi anne demiröz ismi özge oğlunun adı demir kızlık soyadı demiöz ve bu ismi ben seçtim unutmasın kolay olsun diye seçmez olsaymışım...üyeliğini ben yaptım aynı yerde çalışıyoruz aynı bilgisayarı kullandığımız çok oluyor kurum hemşiresidir 2,500 tl maaşı var bunları dolandırıcı yazanlara yazıyorum beni burda çoğunuz biliyor hatta artık telefonda sohbet eder olduk bazılarınızla haftalar sonra eft yapanlar haftalar sonra kargo gönderdiklerim var telefonum adresim adım soyadım var ....
bu kişinin adı özge kızlık soyadı demiröz akrabamdır kendisi hem eşimden hem anne tarafımdan akrabam
benimde soy ismim demiröz ne olucak ben kimi dolandırdım
bu kişi dün daha ürünü geldene ödeme yapıp ürün almış bumu dolandırıcılık
bu kişi acemilikten hem mail hem k.k takip edememiş bumu dolandırıcılık
bu kişi çalışırken geç cevap yazmış bende yapıyorum bumu dolandırıcılık
bu kişi hangi ürünü 4-5 kişiye satmış ki
kimler para kaptırmış
kime söz verip caymış
bebek arabası için 3-4 kişi resim istemiş herkez gibi tamam yazmış resim göndermiş satmamış cevap beklemiş
ilk arabam için msj yazmış cevap gelmeyince başkası ile konuşmuş hepimiz yapmıyormuyuz
neymiş yeni üyeymiş yenisi olmayanın eskiside olmazmış bunu biliyoruz
bizlerde haklıyız şüphelenebiliriz ama direk suçlama ispatsız olmaz...
kadınlar kulübüne hep birlikte mesaj atalım.satış yapanlara tc kimlikli bir nick vermeli adres teyiti yapıp öyle üyelik açalım böylelikle güvenilir satış ortamı olsun bunun dışında k.k mesajıma cevap gelmez ise ben bu sayfaya veda ediyorum hepinize teşekkürler...
Canim bisey sorucam..ayni yerde calisiyorum demissin ya..ilanlariniza baktim. Sen eskisehirdeyim diyosun annedemiroz ankarada..hanginiz 2.5 saat yol gidiyo calismak icin?merak ettim de..
tamam canım şimdi bu konudan çıkıyorum haklısınız.
Canim bisey sorucam..ayni yerde calisiyorum demissin ya..ilanlariniza baktim. Sen eskisehirdeyim diyosun annedemiroz ankarada..hanginiz 2.5 saat yol gidiyo calismak icin?merak ettim de..
Evet canım bana özür diletip kaçması iyice üzdü.Ben empati kurmasam o kadar lafına rağmen özür dilemezdim ki karşılıklı olacaksa diye kabul ettim gülümsemeler göndererek ben kin tutmam olur tabi falan yazdı bak şimdi burada ne yazıyor.Neyse herkes yaptığından sorumlu.Hamile olduğunu söylüyor ben de lohusayım daha.
mrb inan bu olay benide çok üzdü artık burdan ne bişey alıcak ne satıcak nede k.k giricek şevkim kalmadı ben eskişehirdeyim ilçede kamuda görevliyim ankaraya yakın bir yerlerde hatta ankara 1 eskişehire 2 saat mesafe diyelim..oda polatlıda doğrudur ...eşi subaydır... ama o ark haftada 2 gün kurumuzda görevlidir açıklama yapıyım dedim..bu kadar kendini deşifre etmesine kızzdım aslında adını sanını burda yazan kaç kişi varki madem özür dileyeceğim dedi dilemeliydi acemilikten oldu kızlar bunlar kötü niyet asla yok inanın ve konuyu kapatın ptt kapıda ödem dışında asla alış veriş yapmayın farkındamısın buranın suyu çıkmaya başladı ancak kapıda ödeme sağlıklı olucak
mrb inan bu olay benide çok üzdü artık burdan ne bişey alıcak ne satıcak nede k.k giricek şevkim kalmadı ben eskişehirdeyim ilçede kamuda görevliyim ankaraya yakın bir yerlerde hatta ankara 1 eskişehire 2 saat mesafe diyelim..oda polatlıda doğrudur ...eşi subaydır... ama o ark haftada 2 gün kurumuzda görevlidir açıklama yapıyım dedim..bu kadar kendini deşifre etmesine kızzdım aslında adını sanını burda yazan kaç kişi varki madem özür dileyeceğim dedi dilemeliydi acemilikten oldu kızlar bunlar kötü niyet asla yok inanın ve konuyu kapatın ptt kapıda ödem dışında asla alış veriş yapmayın farkındamısın buranın suyu çıkmaya başladı ancak kapıda ödeme sağlıklı olucak
Herkesin kendine göre haklı tarafları ve haksız tarafları var.
Ben bayadır takip ediyorum burayı, satış amaçlı değil daha çok kardeşim ve kendi oğluma
uygun birşeyler var mı diye.
Alış yapacak olanın da, satış yapacak olanın da tavrı önemli bence.
Dikkat edilirse ortada güven sorunu olmaz.
Mesela buraya birşeyler ekleyip, ilgilendiğimde hiç cevap alamadığım şeyler oldu,
anlayamadım açıkçası, buraya birşey ekliyorsanız amacınız satmaktır,
neden ilgilenmiyorsunuz, açtığınız konuyu neden takip etmiyorsunuz anlayamıyorum.
Almak istediğim ama muhatap bulamadığım kişiler oldu.
Ayrıca amaç yine satış yapmaksa, kişilerle doğru iletişim kurmak, gerekli açıklamaları yapmak,
satış yapacak kişinin görevi olmalı bence.
Birden fazla kişiyle iletişimde olmak, gerekli açıklamaları yapmamak, insanları muallakta bırakmakta doğru değil.
Ben ilk defa bir satış yaptım burada, ilgilenen birkaç arkadaşta oldu, ilk kiminle görüştüysem,
başta onunla iletişimde olmak üzere, diğerlerine de başkasıyla görüştüğümü şuan ama olumsuz bir durum olursa
kendilerine döneceğimi söyledim ve döndümde. Güven de ilgi ve alakayla oluyor.
Tabi birilerine dolandırıcı muamelesi yapmakta kolay olmamalı, gerçekten emin olmak lazım.
En azından emin değilsek, bu kadar ifşa etmek yerine alış yapmamak en doğrusu heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?