- Konu Sahibi emirin_annesi
-
Arkadaşlar dün talihsiz bir olay yaşandı.Arkadaşın adı yasemin demiröz (nursellanın diğer sahte hesabı) çok benzediği,demiröz soyadının pek yaygın olmadığı,nursellanın da ilkarabamı 30 liraya sattığı,mesajlara geç cvp vermekle beraber kargo takip dedikten sonra msjların kesilmesi,o sırada başka ilanlar vermesi ve o sayfada ilkarabam satıldı mı sorusuna hayır demesi (yanlışlıkla) ve buna benzer birkaç nedenden dolayı yine o kişi sandım ve korktum çünkü ben o kişiye bayağı bir para göndermek üzereydimburası da sadece karşılıklı güvene dayalı bir alan olduğundan dolayı arkadaşları uyarmak istedim.Arkadaş bana gerekli açıklamaları yaptı ve görüyorum ki emirin annesi ona referans oluyor.Kendisinden özür diliyorum.Ve arkadaşlar bu konu üzerine yorum yapın ama bana çok yorum yapmayın lütfen dün yeterince üzüldüm zaten.ben üzdüğüm kadar malesef yağmur hanım da beni üzdü.Tekrar kendisinden özür diliyorum.herkese hayırlı ve güvenli alış-verişler
Arkadaslar birbirinizi 5lira 10lira için kırmayın gercekten arkadas olduk hepimiz birbirimize bile yönlendiriyoruz guvenmiyorsaniz kapıda ödeme yaptırın PTT kartı olana 2.50 tl fazla ücret kesiyorlar bunu yapın o zaman
diyorum ya msnde anlaştık ve ben kargo takip nosuyla hesabınıza havale yapacağım dedim sonrasında msj gelmedi bi baktım başka sayfaya foto yüklüyor ve ordakilerle konuşuyor ilkarabamı soran birine de yok daha satmadım deyince senin aklına ne gelir canım.Bak kaç kişiden alışveriş yaptım kime ne dedim öyle paranoyak birisi değilim ki ben.Olay sırası beni buraya getirdi.
Canım belki yalnıs anlaşılma olmuştur bak ikinizde üzüntüden hasta olmussunuz sen özür diledin arkadasımızda özür dilerse hersey tatlıya bağlanır küçücük bir özür herseyi yumuşatır canim
Evet canım bana özür diletip kaçması iyice üzdü.Ben empati kurmasam o kadar lafına rağmen özür dilemezdim ki karşılıklı olacaksa diye kabul ettim gülümsemeler göndererek ben kin tutmam olur tabi falan yazdı bak şimdi burada ne yazıyor.Neyse herkes yaptığından sorumlu.Hamile olduğunu söylüyor ben de lohusayım daha.
Allah razı olsun bizden urun alanlar bize referans oluyor ama yeterlimi acaba bence en güzeli PTT kart ile ödemeli gönderme kimsenin kalbler kırılmamış olur 5 tl verip ben çıkarttım herkese teşekkür ederim bana güveniyorlar oluruz guvenmeyenlerde olabilir bebeklerinden dışarı cikamayanlar olabilir bence en güzeli umarım benim gibi düşünenler vardir
Şimdiye kadar hep aldım çünkü daha ilk bebeğim.Ama satacak olursam ilk işim hesap açtırmak olacak.Canım bir de satış yapan kişinin sana tavrı önemli yani ben kesin alıcıysam başkasıyla konuşmak (satış için) etik mi?ya da sonuçta ben cevap bekliyorsam bana cevap yazmak yerine ilan vermek etik mi?Fotoğraflar mı eskiyecek bir dk sonra eklesen?Sen olsan ve ben sana bir şey satacak olsam ve sen kesin alıcı olsan seninle mailleşirken seni bırakıp ilan yüklesem ve ordakilerle konuşsam ne hissedersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?