Bebek İkinci El yapılan suçlamalara dikkat lütfen...

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
arkadaşlar benden ilham alıp üye olan bir akrabam ve iş arkadaşıma burdan çok ağır sayılcak suçlamalar yapılmış ismi anne demiröz ismi özge oğlunun adı demir kızlık soyadı demiöz ve bu ismi ben seçtim unutmasın kolay olsun diye seçmez olsaymışım...üyeliğini ben yaptım aynı yerde çalışıyoruz aynı bilgisayarı kullandığımız çok oluyor kurum hemşiresidir 2,500 tl maaşı var bunları dolandırıcı yazanlara yazıyorum beni burda çoğunuz biliyor hatta artık telefonda sohbet eder olduk bazılarınızla haftalar sonra eft yapanlar haftalar sonra kargo gönderdiklerim var telefonum adresim adım soyadım var ....

bu kişinin adı özge kızlık soyadı demiröz akrabamdır kendisi hem eşimden hem anne tarafımdan akrabam
benimde soy ismim demiröz ne olucak ben kimi dolandırdım
bu kişi dün daha ürünü geldene ödeme yapıp ürün almış bumu dolandırıcılık
bu kişi acemilikten hem mail hem k.k takip edememiş bumu dolandırıcılık
bu kişi çalışırken geç cevap yazmış bende yapıyorum bumu dolandırıcılık
bu kişi hangi ürünü 4-5 kişiye satmış ki
kimler para kaptırmış
kime söz verip caymış
bebek arabası için 3-4 kişi resim istemiş herkez gibi tamam yazmış resim göndermiş satmamış cevap beklemiş
ilk arabam için msj yazmış cevap gelmeyince başkası ile konuşmuş hepimiz yapmıyormuyuz
neymiş yeni üyeymiş yenisi olmayanın eskiside olmazmış bunu biliyoruz

bizlerde haklıyız şüphelenebiliriz ama direk suçlama ispatsız olmaz...

kadınlar kulübüne hep birlikte mesaj atalım.satış yapanlara tc kimlikli bir nick vermeli adres teyiti yapıp öyle üyelik açalım böylelikle güvenilir satış ortamı olsun bunun dışında k.k mesajıma cevap gelmez ise ben bu sayfaya veda ediyorum hepinize teşekkürler...

Son düzenleme:
Pro üyelikte zaten TC kimlik numarası oluyor.
Benim fikrim Pro üye olmayanlar satış yapamasın alışverişde yapamasın.
Kart için ödenecek cüzi bir rakamla bu mümkün.
Benim teklifimde bu yönde Kazen abiden.Pro üye olanlar alış-satış yapsın diğerleinin ekranı kapalı kalsın bu kadar basit.

Arkadaşlar dün talihsiz bir olay yaşandı.Arkadaşın adı yasemin demiröz (nursellanın diğer sahte hesabı) çok benzediği,demiröz soyadının pek yaygın olmadığı,nursellanın da ilkarabamı 30 liraya sattığı,mesajlara geç cvp vermekle beraber kargo takip dedikten sonra msjların kesilmesi,o sırada başka ilanlar vermesi ve o sayfada ilkarabam satıldı mı sorusuna hayır demesi (yanlışlıkla) ve buna benzer birkaç nedenden dolayı yine o kişi sandım ve korktum çünkü ben o kişiye bayağı bir para göndermek üzereydim burası da sadece karşılıklı güvene dayalı bir alan olduğundan dolayı arkadaşları uyarmak istedim.Arkadaş bana gerekli açıklamaları yaptı ve görüyorum ki emirin annesi ona referans oluyor.Kendisinden özür diliyorum.Ve arkadaşlar bu konu üzerine yorum yapın ama bana çok yorum yapmayın lütfen dün yeterince üzüldüm zaten.ben üzdüğüm kadar malesef yağmur hanım da beni üzdü.Tekrar kendisinden özür diliyorum.herkese hayırlı ve güvenli alış-verişler

Canim adi ozge degil miydi?yagmur kim?

msn hesabında yağmur yazıyor da o yüzden dedim.kendisiyle bu sabah karşılıklı özür sözü verdik ama biraz önce ürün sattığı sayfadakileri buraya yönlendirdi ama hala benden özür dilemedi.güven duymamızı istiyorsanız sizden bekleneni bir an önce yapmanız gerekirken başka sayfaya yorum yazıyorsunuz çok ilginç

TÜRKİYEDE 100 BELKİ 200 AYNI İSMİ TAŞIYAN İSİM VAR DEĞİLMİ SUÇLAMADAN ÖNCE DÜŞÜCEKTİNİZ BANA SORMADAN YAZDINIZ HERŞEYİ BÖYLEDE ÖZÜRDİLERSİNİZ İŞTE SAHİBİNDEN DE İLK ARABAM NE KADAR BAKTINIZ MI ACABA??ACEMİ OLDUĞUM İÇİN YOK CEVAP YAZMADI YOK BEBEK ARABSINI KAÇ KİŞİYE SATTI ELİMDE ARABA HALA BUNLAR ACEMİLİĞİMDEN BAŞIMA GELDİ ÇÜNKÜ YENİYİM ...NEYSE ÖZÜR DİLEDİNİZ ÇÜNKÜ KENDİMİ İSPATLADIM ÜRÜN SATMADIM AMA ÇOK ALDIM BURDAN ...
AHIMI ALDIĞINIZ İÇİN KABUL ETMİYORUM ÖZÜRÜNÜZÜ

arkadaşlar bu arkadaş dün öyle ağır suçlamalar yaptı ki hem hamile halimle çok ağladım ....
ben bu kişi yüzünden ne kadar özürdilesede malesef satış ve k.k girmicem artık ....

İki gundur sacmaliklar suclamalar sikildim ben kizlar guvenmeyen insanlri suclamya meyilli guvensizler asil siz kapatn sayfalarnizi herkez site yoneticiligine soyundu
Emitinannesi bandsg realizm yunlu76 polianna nazlim14 nbuz procpecting gglomm dogru yazamadiklarim eksik yazdiklarim kusura bakmasin zaten cogumuz birbirimizi taniyruz kizlar yanlismiyim allah askina abartuldi zaten 5 15 20 25 tl lik alisverisler yapiliyor buna tenezzul eden zaten asaligin ta kendisifir.zaten yazismalatdan anlarsiniz sahtekarlati dikkatli olun cokk ta abartip cozum aramalara girmeyin boyle giderse sayfamizi tamamen kapaticaklar cozum surecinizde yaniniza kar kalicak
Saygilar hepinizi seviyrm

verdiğiniz sözü yerine getirmemekle güvenilir olmadığınızı gösteriyorsunuz zaten.dünden beri lütfen özür dileyin insanlar beni yanlış tanımasın diyorsunuz madem bana ihtiyacınız yok neden 50 tane msj attınız bu bir,ikincisi bir saat önce ben kin tutmam dediniz ve karşılıklı özür dileyeceksek olur dedim çünkü ben sadece herkesin gördüğü dışında bir şey yazmazken siz msjlarda ağzınıza geleni yazdınız'' oğlumun boklu bezini bile size göndermem'' ne demek bu kadar saygılı bir insansınız siz.yok akrabalarım var annemler var okurlar üzülürler,sanki burası kamuya açık tv kanalı.ayıp ya güyya özür dileyecek büyük harflerle bi de kabul etmiyorum yazmış niye dünde beri yalvarıyorsun o zaman.bu ne perhiz bu ne turşu

allah allah arkadaşlar ne olur dikkatli olalım bir kaç kişiye danışalım di mi? olmazsa referans ver diyelim .yazık hamileymiş olmaz çok günah .biraz sabırla yazışalım niye kıralım ki birbirimizi

Arkadaslar birbirinizi 5lira 10lira için kırmayın gercekten arkadas olduk hepimiz birbirimize bile yönlendiriyoruz guvenmiyorsaniz kapıda ödeme yaptırın PTT kartı olana 2.50 tl fazla ücret kesiyorlar bunu yapın o zaman

diyorum ya msnde anlaştık ve ben kargo takip nosuyla hesabınıza havale yapacağım dedim sonrasında msj gelmedi bi baktım başka sayfaya foto yüklüyor ve ordakilerle konuşuyor ilkarabamı soran birine de yok daha satmadım deyince senin aklına ne gelir canım.Bak kaç kişiden alışveriş yaptım kime ne dedim öyle paranoyak birisi değilim ki ben.Olay sırası beni buraya getirdi.

Canım belki yalnıs anlaşılma olmuştur bak ikinizde üzüntüden hasta olmussunuz sen özür diledin arkadasımızda özür dilerse hersey tatlıya bağlanır küçücük bir özür herseyi yumuşatır canim

Evet canım bana özür diletip kaçması iyice üzdü.Ben empati kurmasam o kadar lafına rağmen özür dilemezdim ki karşılıklı olacaksa diye kabul ettim gülümsemeler göndererek ben kin tutmam olur tabi falan yazdı bak şimdi burada ne yazıyor.Neyse herkes yaptığından sorumlu.Hamile olduğunu söylüyor ben de lohusayım daha.

Son düzenleme:

Kıyamam canım bebeğini saglık sihat ve mutlulukla büyüt canım hiç üzülme kesin yalnıs anlaşma olmuştur yoksa niye yapsın belkide almadın sanmistir olur ya oda özür dileseydi çok güzel bir davranış olurdu yapmadı neyse......

bende yeniyim daha alışveriş etmedim nasip olmadı ama facebokktan alışveriş yaptığım kişi oldu ve çokta memnun kaldık alışverişimizden bende hamileyim dediğiniz gibi olsa herkes hesap açtırsın pttye aslında bende duşundum sadece ptt kargoyla yollansın madem urunler hem elimizde delil olur hemde ıspat edecek bişeyimiz olur madem herkes hesap açtırsın en mantıklısı bu ben en yakın zamanda açtırcam

Allah razı olsun bizden urun alanlar bize referans oluyor ama yeterlimi acaba bence en güzeli PTT kart ile ödemeli gönderme kimsenin kalbler kırılmamış olur 5 tl verip ben çıkarttım herkese teşekkür ederim bana güveniyorlar oluruz guvenmeyenlerde olabilir bebeklerinden dışarı cikamayanlar olabilir bence en güzeli umarım benim gibi düşünenler vardir

Şimdiye kadar hep aldım çünkü daha ilk bebeğim.Ama satacak olursam ilk işim hesap açtırmak olacak.Canım bir de satış yapan kişinin sana tavrı önemli yani ben kesin alıcıysam başkasıyla konuşmak (satış için) etik mi?ya da sonuçta ben cevap bekliyorsam bana cevap yazmak yerine ilan vermek etik mi?Fotoğraflar mı eskiyecek bir dk sonra eklesen?Sen olsan ve ben sana bir şey satacak olsam ve sen kesin alıcı olsan seninle mailleşirken seni bırakıp ilan yüklesem ve ordakilerle konuşsam ne hissedersin?

bu arada hamileyse neden bebek arabasını ve ilkarabamı satıyor o da manidar

Son düzenleme:

Çok kötü olurdum haklisin canım bosver uzme kendini oda özür dileseydi neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…