Yapayalnızlık..

Ah kuzum yaa olsun, olan olmuş artık. Kendini iyice strese sokmak yerine harekete geç artık, en azından zihnen.
At şu üstündeki ölü toprağını. Bak hallolmayacak sorunun yok. İnan yok.
Tek derdim bunlarlada sınırlı değil sevdiğim birisi vardı beni terk etti sonra iş hayatıydı evdi aileydi kiloydu 3 yıl oldu 25 kilo aldım hiç kimseyle konuşamaz gülemezdim yeni yeni kendime geliyorum hiç gülemedim mutlu olamadım hep çektim halada çekiyorum annem hergün kilomdan laf sokar aynaya bakar bakar bana noldu derim

Dün düşündüm aynısını “bana da yol gösteren olsaydı”
Gösterseydi dinler miydim? Sanmıyorum
Of o kadar haklısın ki... Şu an konu sahibiyle aynı moda girdim efkarlandım falan sksksms
Sana yaşlandık dedim
Tribe girdin
Al iste gerçek :))))

Bak ben hiç bakmadım ama burada güzel hatunların diyet topikleri falan var, birlikte kilo veriyorlar. Oralara baksan?
Anneler her türlü laf sokuyor onu şeetme
Her şey üst üste gelmiş anlıyorum, böyle zamanların sonunda klişe ama; cidden güneş doğuyor. Yeter ki sabretmesini bil.
Kendine acımayı bırak bir an önce

Gel abla gel yerim çok beni teselli etmeye başlarken sen , bende seni teselli ederim canın sağolsun
Yerim kız seni sksksms
Kurban olam çık artık şu depresif hallerden. Bak ben de giriyorum az kaldı
Söylemek istemeyebilirsin, sorarak kabalık ediyor olabilirim lakin boyun ve kilon kaç?

Devlet hastanesinde yaptırm4ştım ücretsiz . 3 sene oldu bilmiyorum şuan değişti mi prosedür. Neyse güzel mutlu konu başlığını bekliyor olacağım

herkesin hayatında inişler çıkışlar dibe çöküşler oluyor.Kendine bir amaç edin bir hedef seç odaklan.ilk önce borçlarını öde sonra kilo ver.Şişmanlık sağlığa zararlı grüyorsun kendine güvenin gelir kendini daha çok seversin hem..Arkadaşlarına devamlı dert anlatma hep olumsuz negatif bir insan olursan kimse seninle vakit geçirmek istemez .Yolun çook başındasın daha neler görecek neler yaşıycaksın iyi kötü güzel çirkin .)

Kuzum çoğu insanın yaşadığı sorunlar seninkide...Bence bunlarla teker teker mücaedele et..Hepsini aynı anda düşünüp yorma zihnini...Önceliğin kilo vermekmi, yoksa borçaları bitirmekmi, arkadaş konusunu en sona at bence.. O hallolur bir mesele...Ve yalnızlık, anlaşılmamak, nankörlük bunlar çağımızın hastalıkları...Önemli olan senin ruh sağlığın.Kadın hastalıklarıda çözülür tedavi ile. Belkide kilon bu yüzden oluşuyor...

Abla doktorun anlattığına göre kilomun nedeni hastalığım değil tam tersi hastalığımın nedeni kilom vermek istiyorum ama inan çok zor Allah’a çok dua ediyorum herkesin nefsi aynı değil ne yazık ki herkes gortlağını tutamıyor bide üstüne herşeyi üst üste yaşıyorum artık napıcağımı bende bilmiyorum

Belkide daha neler görücem geçiricem ben hayata erken başladım umarım birazcık mutlu olmayı hak ediyorumdur

Devlet hastanesinde yaptırm4ştım ücretsiz . 3 sene oldu bilmiyorum şuan değişti mi prosedür. Neyse güzel mutlu konu başlığını bekliyor olacağım
Mide ameliyatı için doktora gittim fakat vücut kitle indeksim tutmuyor 38 buçuk gibi 40 da alıyolarmış sanırım

Yerim kız seni sksksms
Kurban olam çık artık şu depresif hallerden. Bak ben de giriyorum az kaldı
Söylemek istemeyebilirsin, sorarak kabalık ediyor olabilirim lakin boyun ve kilon kaç?
1.70 boyundayım uzunumda ama uzunluğum şişmanlığımdan belli olamıyor ne yazık ki abla 21 yaşında 112 kiloyum ambulans acille aynı 112 ne demek ya 1+1+2

1.70 boyundayım uzunumda ama uzunluğum şişmanlığımdan belli olamıyor ne yazık ki abla 21 yaşında 112 kiloyum ambulans acille aynı 112 ne demek ya 1+1+2
Allah seni napmasın ambulans acil ne dkdksm
Olsun, yeter ki iradeli ol verirsin. Bak tlc yi izlemişsindir. Uç kilolarda insanlar var, nasıl azmedip veriyorlar kilo
Diyete başla hemen, hem harekete geçince moralin de düzelecek

Insulin direncin olabilir ..
O zaman su icsen kilo alirsin .
Endokrinoloji ile gorus
Once dahiliye ye git onlar uygun gordugu takdirde oraya sevkeder .
Kilo verince elbet sikintilarin bir kismi gecer .
Bekletme
21 yas mi ahhhh ahhhh
Keske donebilsem

çalıştıgınoza göre sosyal güvenceniz vardır..
diyetisyene gitmeyi düşünün.
spor yapamıyorum dogru bir tercih degil bi önce ki yafa sonra ki durak da inmek binmeyi deneyip yürüyün.
sosyal güvenceniz var uzman psikolog yardımı alın belki depresyonda olabilirsiniz.
üstelik yaşınız 21 ken daha azimli daha çoşkulu olunacak yaşta nekadar karamsarsınız.
pko bir çok kadında var ilaç tedavisi uygulanan bir hastalık.
bende ilaç kullanıyordum ama kilo almamak için günde sadece ama sadece 20 dakika yürüyerek zayıf kalıyordum.
sizin çalışma sorumlulugunuz var birde çalışan çocugu ev sorumlulugu olanlar dan daha kolay bir hayatınız var..

sen istemediğin sürece burada vereceğimiz hiçbir öneri işine yaramayacak. yürü desek bahane uyduracaksın. eğer gerçekten isteyecek durumda olsan gelip buraya yazmazsın.

Bazen hayat zorlaşır , dönem dönem, bazende çok rahat geçer, bu zor dönemden geçiyorsun sabredip ipleri eline alman gerek bu durumlarda.

kendini bırakma. Derin nefes al ve ayağa kalk kendin için bir şey yap,

düşünme hemen harekete geç. düşündükçe batıyor insan.

hareket halinde oldukça herşy iyiye gidiyor. kalkıp evde dolanmak bile basit bir hareket amaetkili, kendini kötü hissettiğinde hemen harekete geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…