- 10 Nisan 2018
- 24
- 17
- 38
- Konu Sahibi 1905_96_gs
-
Tek derdim bunlarlada sınırlı değil sevdiğim birisi vardı beni terk etti sonra iş hayatıydı evdi aileydi kiloydu 3 yıl oldu 25 kilo aldım hiç kimseyle konuşamaz gülemezdim yeni yeni kendime geliyorum hiç gülemedim mutlu olamadım hep çektim halada çekiyorum annem hergün kilomdan laf sokar aynaya bakar bakar bana noldu derimAh kuzum yaa olsun, olan olmuş artık. Kendini iyice strese sokmak yerine harekete geç artık, en azından zihnen.
At şu üstündeki ölü toprağını. Bak hallolmayacak sorunun yok. İnan yok.
Sana yaşlandık dedimDün düşündüm aynısını “bana da yol gösteren olsaydı”
Gösterseydi dinler miydim? Sanmıyorum
Of o kadar haklısın ki... Şu an konu sahibiyle aynı moda girdim efkarlandım falan sksksms
Bak ben hiç bakmadım ama burada güzel hatunların diyet topikleri falan var, birlikte kilo veriyorlar. Oralara baksan?Tek derdim bunlarlada sınırlı değil sevdiğim birisi vardı beni terk etti sonra iş hayatıydı evdi aileydi kiloydu 3 yıl oldu 25 kilo aldım hiç kimseyle konuşamaz gülemezdim yeni yeni kendime geliyorum hiç gülemedim mutlu olamadım hep çektim halada çekiyorum annem hergün kilomdan laf sokar aynaya bakar bakar bana noldu derim
Püü yazıklar olsun.Sana yaşlandık dedim
Tribe girdin
Al iste gerçek :))))
Gel abla gel yerim çok beni teselli etmeye başlarken sen , bende seni teselli ederim canın sağolsunPüü yazıklar olsun.
Konu sahibi kay kız kenara, ben de geliyorum sksksmsm
Yerim kız seni sksksmsGel abla gel yerim çok beni teselli etmeye başlarken sen , bende seni teselli ederim canın sağolsun
Anlat ablası :)Püü yazıklar olsun.
Konu sahibi kay kız kenara, ben de geliyorum sksksmsm
Devlet hastanesinde yaptırm4ştım ücretsiz . 3 sene oldu bilmiyorum şuan değişti mi prosedür. Neyse güzel mutlu konu başlığını bekliyor olacağımBende isterim tabiki ameliyat olabilmeyi öncelikle birikim olması lazım cebimde şuan 10 lirayla hafta sonunu denkleştirmeye çalışıyorum hiç birşey öyle kolay değil inanın insanın istekleri çok fazla ama herşey biranda olamıyor
Kuzum çoğu insanın yaşadığı sorunlar seninkide...Bence bunlarla teker teker mücaedele et..Hepsini aynı anda düşünüp yorma zihnini...Önceliğin kilo vermekmi, yoksa borçaları bitirmekmi, arkadaş konusunu en sona at bence.. O hallolur bir mesele...Ve yalnızlık, anlaşılmamak, nankörlük bunlar çağımızın hastalıkları...Önemli olan senin ruh sağlığın.Kadın hastalıklarıda çözülür tedavi ile. Belkide kilon bu yüzden oluşuyor...Kızlar merhaba ,
Fikir almak istiyorum çok kötü hissediyorum elimde olmadan çok yorgunum mutsuzum hiç bir dostum ne arar ne sorar yapayanlızım. Ne denirse ters anlıyorum çok şişmanım istemediğim bi işte çalışıyorum yorgunum güvenemiyorum kimseye bu aralar içimde garip bir hüzün var duygusalım polikistik over sendromum var regli olamıyorum çok borcum var büyük bir çöküşteyim kendime zarar vermekten çok korkuyorum henüz 21 yaşındayım arkadaşlarım hayatşarının en mutlu anlarını yanımda geçirirken ben ne zaman tükenip kendime zarar veririm diye düşünmekten kafayı yiycem yardım edin lütfen akıl verin yol gösterin aramızda çokdaha ağır şeyler yaşayanlar var bakın bunun farkındayım biliyorum sadece benim hayatıma yprum yapmanızı ve eleştirmeden fikir vermenizi rica ediyorum sizin varlığınız bana bir teselli inanın
Abla doktorun anlattığına göre kilomun nedeni hastalığım değil tam tersi hastalığımın nedeni kilom vermek istiyorum ama inan çok zor Allah’a çok dua ediyorum herkesin nefsi aynı değil ne yazık ki herkes gortlağını tutamıyor bide üstüne herşeyi üst üste yaşıyorum artık napıcağımı bende bilmiyorumKuzum çoğu insanın yaşadığı sorunlar seninkide...Bence bunlarla teker teker mücaedele et..Hepsini aynı anda düşünüp yorma zihnini...Önceliğin kilo vermekmi, yoksa borçaları bitirmekmi, arkadaş konusunu en sona at bence.. O hallolur bir mesele...Ve yalnızlık, anlaşılmamak, nankörlük bunlar çağımızın hastalıkları...Önemli olan senin ruh sağlığın.Kadın hastalıklarıda çözülür tedavi ile. Belkide kilon bu yüzden oluşuyor...
Belkide daha neler görücem geçiricem ben hayata erken başladım umarım birazcık mutlu olmayı hak ediyorumdurherkesin hayatında inişler çıkışlar dibe çöküşler oluyor.Kendine bir amaç edin bir hedef seç odaklan.ilk önce borçlarını öde sonra kilo ver.Şişmanlık sağlığa zararlı grüyorsun kendine güvenin gelir kendini daha çok seversin hem..Arkadaşlarına devamlı dert anlatma hep olumsuz negatif bir insan olursan kimse seninle vakit geçirmek istemez .Yolun çook başındasın daha neler görecek neler yaşıycaksın iyi kötü güzel çirkin .)
Mide ameliyatı için doktora gittim fakat vücut kitle indeksim tutmuyor 38 buçuk gibi 40 da alıyolarmış sanırımDevlet hastanesinde yaptırm4ştım ücretsiz . 3 sene oldu bilmiyorum şuan değişti mi prosedür. Neyse güzel mutlu konu başlığını bekliyor olacağım
1.70 boyundayım uzunumda ama uzunluğum şişmanlığımdan belli olamıyor ne yazık ki abla 21 yaşında 112 kiloyum ambulans acille aynı 112 ne demek ya 1+1+2Yerim kız seni sksksms
Kurban olam çık artık şu depresif hallerden. Bak ben de giriyorum az kaldı
Söylemek istemeyebilirsin, sorarak kabalık ediyor olabilirim lakin boyun ve kilon kaç?
Allah seni napmasın ambulans acil ne dkdksm1.70 boyundayım uzunumda ama uzunluğum şişmanlığımdan belli olamıyor ne yazık ki abla 21 yaşında 112 kiloyum ambulans acille aynı 112 ne demek ya 1+1+2
Gittiğim her doktor da aynı yanıtı aldım zayıflaman lazım yahu yapabilsem sende ne işim var çok normal yediğim halde alıyorum etrafımdakiler kalmaya geldiğinde şaşırıyorlar nasıl bu kadar az yiyip bu kadar kilo alıyosun diye inanın artık tükendim borçtu kiloydu milletin derdiydi işi sevmemekti dost kazığıydı yıprandım o kadar üzülüyorum ki kendime o kadar acıyorum ki bilemezsiniz
çalıştıgınoza göre sosyal güvenceniz vardır..Kendim ailemden habersiz borç yaptım gizli gizli arttırdığım parayla onu ödüyorum o yüzden spora gidemiyorum çalışıyorum vardiyalı bir iş spor yapıcak vaktim kalmıyo bazen sabah erkenden gidiyorum gelişte de bazen akşam çok geç geliyorum değişiyo bi düzenim yok ailemle beraberim iş mesafem tam 1 saat evet kilomdan kaynaklanıyormuş regli olmamam o beni daha çok mahvediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?