Suda çok fazla kaldıkları için bozulmalar olmuş. Kadavra olmak için uygun değillermiş.O yüzden almamışlar.Ben şeye takıldım ya bedenlerimizi 9 eylül tıp fakültesine bağışlıyoruz diye mektup bırakmışlar, bu dikkate alınmıyor mu acaba resmi başvuru olmadığı için?
Kanserlermiş ama öyl diyordu haberin birindeBence bu çift gerçekten arızaydı, herkes oğullarını suçladı ama belli ki adama hayatı dar etmişler
yani insanın hiç mi yiğeni kuzeni, aile dostunu konusu komşusu bişeysi olmaz, cenazede saf tutan sadece mezarlık çalışanları... bir Allahın kulu da gelmez mi ya, demekki o kadar sevilmiyorlarmış
İstanbulda bi villada yaşıyorlarsa ya da çoğu apartmanda komşulardan kim kimi ne kadar tanıyor artık gittikçe uzaklaşıyoruzkomşuya akrabayı hayatlarından mı sildiler
yoksa zamane insanlar vefasız mı?
bu soruyu hiç bir zaman öğreneceğim
Beni de cocuklarinin yazdigi "agzima s.cn "lafi cok üzdü. Cünkü bunun altinda söylenmeyen ama varligi belli olan sevgi var. Intihar ederwk agzima s.cin demek ölmeyin yapmayin demek aslinda...
Kanserlermiş ama öyl diyordu haberin birinde
Intihar etmeden once miraslarini bir yerlere bagisladiklari yaziyordu bir haberde..yazık cenazelerini alan da olmamış merak ediyorum mirası da geri çevirecek mi
adam facebookta geyiğe başlamış bile