- Konu Sahibi 2009Papatya
-
canım yapay rahimden kastın co-cultur sanırım..geçen sene denemiştim bu yöntemi başarısız 3 tüpebek deneyimim vardı,doktorum bu yöntemi kendisi önerdi...eşimle hemen kabul ettik....gerçi kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı..bu bile başarıydı benim için oyüzden bu yönteme çok güveniyorum..eğer denemek istiyorsan memoriali tavsiye ederim ama üniversite hastaneleri bu yöntemi ücretsiz uguluyorlarmış bu da kulağında olsun..
selam
bende co culture icin parca alindi bile
adetim geldiginde tedaviye baslicaz bu bizim 7 deneme olacak allahin izniyle
biz memoriali sectik ama almanyadan bircok kisi brüksele gitti.
bunlardan hepsi cok deneme yapti ve tek orda bu yöntemle hamile kaldi
memorial fiyat konusunda brükselden daha uygun du diye orayi sectik biz...
ve sanirim emin ellerdeyiz. doktorumuz hale hanim
hepimize hayirlisi
evet co coltur yöntemini denemiştim..hamilelik elde etmiştik..kocaeli tıpta..kocaeli tıp ile memorial hastanesinin hücre kültürü histologları aynı...1 milyar almışlardı bizden bu işlem için..ikiz hamileliğim oldu..
çok tşk ederim cevabınız için.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizi allah analı babalı büyütsün..
Peki sizden rica etsem bana tedaviniz hakkında bilgi verirmisiniz?
Sizdeki sorunda kötü yada yavaş gelişen embriolarınızmıydı?
Bende ki sorun.Yumurta toplam adetleri çok iyi 29 , 29 , 17 (3 tüp bebek deneme) ancak döllenen yumurta 20 / 8 adet embrio , 15 / 5 adet embrio 2.kalite , 16 / 9 adet embrio ama 4.günde sadece 2 tane 2.kalite embrio.
Ben bu denemelerimde 1 kez hamile kaldım ancak 27 haftalık bebeğimi kaybettim.
Şimdi ise doktorum co culture ile tekrar deniyelim dedi çünkü embroların gelişmelerinde yavaşlık durma noktası ve iyi kalitede oluşmuyor.Her denemede dondurulmuş kalmıyor.
Şimdi bu konu üzerinde araştırıyorum ve istanbulda olduğumdan burda yapan merkezlere bakıyorum..
Bilgi verirseniz sevinirim
canım ilk denememde yapıldı co cultur..ama 18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim ikizlerimi..dondurulmuş falan yoktu,revervim azdı zaten..1 sene sonra co cultur denemeden tekrar ikizlere hamile kaldım..27 haftalık kaybınızın co culturle alakası olduğunu sanmıyorum..Allah inşallah tekrar hamilelik nasib eder..co cultur sadece hücrelerin daha çabuk bölünmesine yardım ediyor..dölleme işlemi labratuvarlarda kullandıkları normal inhibatorlerin içinde oluyor..döllenip 2 ye bölünenleri co cultur kaplarının içine koyuyorlar...çok tşk ederim cevabınız için.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizi allah analı babalı büyütsün..
Peki sizden rica etsem bana tedaviniz hakkında bilgi verirmisiniz?
Sizdeki sorunda kötü yada yavaş gelişen embriolarınızmıydı?
Bende ki sorun.Yumurta toplam adetleri çok iyi 29 , 29 , 17 (3 tüp bebek deneme) ancak döllenen yumurta 20 / 8 adet embrio , 15 / 5 adet embrio 2.kalite , 16 / 9 adet embrio ama 4.günde sadece 2 tane 2.kalite embrio.
Ben bu denemelerimde 1 kez hamile kaldım ancak 27 haftalık bebeğimi kaybettim.
Şimdi ise doktorum co culture ile tekrar deniyelim dedi çünkü embroların gelişmelerinde yavaşlık durma noktası ve iyi kalitede oluşmuyor.Her denemede dondurulmuş kalmıyor.
Şimdi bu konu üzerinde araştırıyorum ve istanbulda olduğumdan burda yapan merkezlere bakıyorum..
Bilgi verirseniz sevinirim
gülüm bebegini kaybettigin icin cok üzüldüm
gecmis olsun size...
ben hale hanimdan cok memnun kaldim
bizim icin cok zaman yirdi sag olsun..bütün raporlari tek tek inceledi.
ultrasyon yaparkene de baya uzun zaman ayirdi.isine cok tutkun belli
memorial da ko kultür icin 650 euro verdik
tedavi icin de sanirim 1900 euro verecez..
evet haklisin, sonuc önemli--ama biz maddi (ve manevi) baya bi yiprandik.
iki merkez de hemen hemen basari orani ayni diye biz memoriali sectik.
sen gene sanslisin , istanbulda kaliyorsunuz..
öptüm
canım ilk denememde yapıldı co cultur..ama 18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim ikizlerimi..dondurulmuş falan yoktu,revervim azdı zaten..1 sene sonra co cultur denemeden tekrar ikizlere hamile kaldım..27 haftalık kaybınızın co culturle alakası olduğunu sanmıyorum..Allah inşallah tekrar hamilelik nasib eder..co cultur sadece hücrelerin daha çabuk bölünmesine yardım ediyor..dölleme işlemi labratuvarlarda kullandıkları normal inhibatorlerin içinde oluyor..döllenip 2 ye bölünenleri co cultur kaplarının içine koyuyorlar...
co culturden ziyade tekrar hamile kaldığınızda takiplerinizi riskli gebelik uzmanı ile yapmanızı yavsiye ederim..
canım pıhtılaşma sorunu halledildimi sorun azalır..innohep yapılıyor onun için..aynı sorunu yaşyan çok arkadaş oldu sitede.hepsi de kucaklarına aldılar maşallah..hayırlısı ile senin de olucak..
canım tşk ederim.Yani bunu iğneyi hamile kaldıktan sonra yapılacak , öncesinde değil..
canım ben 3. denememde hamile kaldım çok şükür bebeklerimi kucağıma aldım. son denememi memorialde yaptırdım co-kültür uygulandı. inanılmaz derecede embriyolarda kalite görüldü ve 5.gün transferi yapıldı. önceki tedavilerimde 2.güne 3 yada 4 orta kalite emriyo kalabiliyordu. bu konuda memorial çok donanımlı bir merkez tavsiye ederim. bende pıhtılaşma sorunuda vardı hamile kaldıktan sonra hergün bir tane kan sulandırıcı iğne kullandım doğuma kadar. inşallah sende en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?