Yapay kızlık zarı

Eski konulardan birinde bir üye düğün gününü adetinin hafif olduğu güne denk getirecekti. Adamın anlamayacağını düşünüyordu. Konu yönetim tarafından silinmişti ama merak ediyorum mutlu oldu mu o üye...

Ya eskiden şey derlerdi benim kanım taa tavana fışkırdı o teyzeler ne oldu :KK70: ne kadar fışkırırsa o kadar çok bakiresin galiba :KK70:
Beynine de sıçrıyor o anda ve ondan dolayı da her yeri kan görüyorlar :KK70: ayrıca o teyzeler şu an yeni doğum yapmış gelinlerine ‘sütün yetersiz’ demekle meşgul :KK70:

2-3 yıl önce cinsellik bölümüne böyle bir konu açmıştı biri. Kullanıp memnun kalmıştı kocası da anlamamıştı… yani yapın kandırın okey de böylesi bir yalanın içinde gerçekten “mutlu bir evliliğim var” diyebilecek misiniz? Evlilik yalan üzerine kurulmaz. Öyle ya da böyle elinizde patlar. Ha bugün ha 10 sene sonra. Ama illaki

2-3 yıl önce cinsellik bölümüne böyle bir konu açmıştı biri. Kullanıp memnun kalmıştı kocası da anlamamıştı… yani yapın kandırın okey de böylesi bir yalanın içinde gerçekten “mutlu bir evliliğim var” diyebilecek misiniz? Evlilik yalan üzerine kurulmaz. Öyle ya da böyle elinizde patlar. Ha bugün ha 10 sene sonra. Ama illaki
Oha ne saftirik erkekler var. 😂

X