Yapay kızlık zarı

Boğaz köprüsünü bile satarız şuna kanacak adama bence 😂
Hemde 2 katı fiyatına :KK70: düşünsene sevişirken o şey yırtılmıyor ve direkt düşüyormuş vajinadan :KK70: ama bu herife benim ki düşen zar , nadir görülür dese ona da inanır hxhshdhdhdh

Arkadaşlar kızlık zarım esnek . Yapay kızlık zarı alabileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
O neymiş ya. Ne gerek var böyle kandırmacaya yalan dolana ? Kızlık zarınızın esnek olduğunu kim söyledi? Denediniz demek ki daha önce. Evleneceğiniz hayatınızı paylaşacağınız insana bu şekilde yalan söylemeyin.. yalan elbet birgün gelir ayağınıza dolanır yapmayın dürüst olun. Ayrıca ilk defa sevişen bi kadın olup olmadığınız belli olur eğer kocanız olacak adam kör ya da aptal değilse

Ben kullaniyorum cok da memnunum. Ama ayda birden fazlasi onerilmiyor uzmanlar tarafindan. Mazallah bu sefer dogal yapiya da zarar verebiliyormus. Bununla ilgili makaleler var okuyabilirsiniz. Benim kullandigim, İsvicreli bilim insanlari tarafindan test edilmis onaylanmis. Tekrar soyluyorum cnm ben cok memnunum tavsiye ederim:KK51:

Ben kullaniyorum cok da memnunum. Ama ayda birden fazlasi onerilmiyor uzmanlar tarafindan. Mazallah bu sefer dogal yapiya da zarar verebiliyormus. Bununla ilgili makaleler var okuyabilirsiniz. Benim kullandigim, İsvicreli biliminsanlari tarafindan test edilmis onaylanmis. Tekrar soyluyorum cnm ben cok memnunum tavsiye ederim:KK51:
Ayda bi kere aynı insana mı kullanıyorsun :KK70: amaç ne ?

Not : TROLLENDİM :KK70:

Ben kullaniyorum cok da memnunum. Ama ayda birden fazlasi onerilmiyor uzmanlar tarafindan. Mazallah bu sefer dogal yapiya da zarar verebiliyormus. Bununla ilgili makaleler var okuyabilirsiniz. Benim kullandigim, İsvicreli biliminsanlari tarafindan test edilmis onaylanmis. Tekrar soyluyorum cnm ben cok memnunum tavsiye ederim:KK51:
Her ilişkiden once bir hap mı en bakire benim :KK8:meryem ana mod :KK53:

Ben kullaniyorum cok da memnunum. Ama ayda birden fazlasi onerilmiyor uzmanlar tarafindan. Mazallah bu sefer dogal yapiya da zarar verebiliyormus. Bununla ilgili makaleler var okuyabilirsiniz. Benim kullandigim, İsvicreli bilim insanlari tarafindan test edilmis onaylanmis. Tekrar soyluyorum cnm ben cok memnunum tavsiye ederim:KK51:

Ayda birden fazlası mı?

Arkadaşlar kızlık zarım esnek . Yapay kızlık zarı alabileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
Al bacım kullan. Sen boşver bunları. Kidinin dişmini yini kidin

1644261804093.png

Madem ilişkiye girdiniz ve esnek olduğunu keşfettiniz, düğün gecenizde de "üfff yhaa esnekmiş buuu" deyin olsun bitsin. O da yalan bu da yalan. Ne fark eder?
Davranışlarınızdan ilk olmadığını anlayacak zaten. Boşuna para harcamayın bari.
Ben çogzel acemi numarası yaparım 😂

Bu yorum bu konuya mı? Ay bir yaşıma daha girdim ya :KK70:

X