-
- Konu Sahibi Ask gelsene
Ya diğer delik genişlerse Mahmut abi?Doğru diyorsun ama insan güvenemiyor hem bakireligim gidecek hamile kalma olasılığı var ve deliği genişletecek
Bu ne çirkin tabir böyleÖnden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorum
Evet doğruAnaldan ilişki yaşayınca bakire olmuyorsun bakirelik için anal yaşamak istiyorsanız bilginiz olsun
Çok iğrençsinizDoğru diyorsun ama insan güvenemiyor hem bakireligim gidecek hamile kalma olasılığı var ve deliği genişletecek
Eee ozamanEvet doğru
Bu kadınların hali öğle yada böyle alacağızÇok iğrençsiniz
Ne alıyoruz?Bu kadınların hali öğle yada böyle alacağız
Ben de çok merak ettimNe alıyoruz?
Bir şeyler alacağım da yardım istemiştimNe alıyoruz?
Erkek misin sen?Bir şeyler alacağım da yardım istemiştim
İki ekmek bi süt.Ne alıyoruz?
Manavdan yesillikmi aliyorsunBu kadınların hali öğle yada böyle alacağız
Hayır bence porsiyonlu bişi ama benimki 1.5 olsunİki ekmek bi süt.
Alan razı veren razı bacım ama ne alıyoruz onu tam anlamadımSevişmek alınan ya da verilen bir şey değil ama ya
Merakla bekliyorum ,bakalımAlan razı veren razı bacım ama ne alıyoruz onu tam anlamadım
güvenmiyorsan niye birlikte oluyorsun mecbur musun bir yerlerini vermeye ay midem bulandı sinirim bozuldu sırf ayrılırlarsa başkasına ben bakireyim diyebilmek için girilen b*k yoluna bak hele ay aklımı kaçırıcamDoğru diyorsun ama insan güvenemiyor hem bakireligim gidecek hamile kalma olasılığı var ve deliği genişletecek
Allahım sana geliyorum. Ya arka delik genişlemeyecek mi?Doğru diyorsun ama insan güvenemiyor hem bakireligim gidecek hamile kalma olasılığı var ve deliği genişletecek
Ama arkadan bekaretin bozuluy o zamanÖnden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorum