konunuzu ve yorumlari da okudum,herkes o kadar tatli anlatmiski hepinizin yanaklarini sıkmak istedim :)
cok kucuk yasta yuzmeyi denizde ogrendim.kursa hic gitmedim.kilit nokta rahatlik.dedem cok rahat,sakin bir insandi.onunla beraber belimde simidim cok derinlerde yuzerdik.kucucuk olmama ragmen aman bogulur,bir sey olur hic boyle bir laf duymadim.kendimi guvende hissederdim.ailem de hadi cirp ayaklarini aferin vs hep desteklerdi.
siz grup onunde olmaktan dolayi bir kere cok gerginsiniz.surekli de kendinize haksizlik hali mevcut.herkes ogrenir bir ben ogrenemem gibi laflar ediyorsunuz.belki siz 1 haftada degil 10 gunde ogreneceksiniz ama yapacaksiniz buna eminim.
2 arkadasima yuzme ogrettim hemde birkac gun icinde.temel duygu guvenmek,yaninda rahat olmak.
yaninizda bilen birisiyle ve derinligi aniden degismeyen denizde ogrenmek en guzeli.eger imkaniniz varsa hazir mevsim yaz denizde deneyin.su korkunuz gectikten sonra stilli yuzmeyi kursta ogrenirsiniz.yoksa imkaniniz kursa biraz erken gidip arkadasinizla deneyebilirsiniz.cocuk havuzlari cok sığ,korkunuzu yenmenizde kolaylik saglar.utanmayin takin simidi yada kollugu sadece oynayin suyla,suyun ustunde durmanin keyfini cikarin.ne biliim su savasi yapin.internette videolar var.minicik bebekleri suya atiyorlar,nasil yuzduklerini gorunce sasiracaksiniz.yuzme icgudusunun anlatildigi belgesel tadinda videolar da mevcut.
deniz gozlugu de edinebilirsiniz iyi olur.biraz daha rahat hissedersiniz.
ben eminim ogreneceksiniz.sevgiler.