Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyah her şeyi kapatır. Şule Karaok'un yanmis saçları kurtarma ile ilgili bir videosu var. Hazir pandemi var evdeyiz. Izleyip uygulayin bence.saçımın bikaç kısmı koptu, gerisi de baya kurudu. renk cümbüşünü de anlatamam. biraz toparladıktan sonra boyamak istiyorum siyaha. bitkisel boya düşünüyorum. bir daha yakma ihtimali var mı? kızıllı turunculu renk cümbüşünü eşitler mi?
Ooo sen hep böyle güzel öneriler verr .a bu arada bu üyenin saçları çok guzelSiyah her şeyi kapatır. Şule Karaok'un yanmis saçları kurtarma ile ilgili bir videosu var. Hazir pandemi var evdeyiz. Izleyip uygulayin bence.
Benim de kizil soldu turuncu oldu ama umrumda degil bulundugum sehirdeki kuaförlere güvenip de gidemiyorum. Hijyen ayri korkutuyor beceriksizlikleri ayri. Başarı diye paylastiklari saclar yemyeşil duruyor inanamazsın. Kör olmak lazım o yesilligi görmemek için.Ooo sen hep böyle güzel öneriler verr .a bu arada bu üyenin saçları çok guzel
beğenmedi boyatmak istiyor
keşke boyamasa...
benim saçlarım ombreli
kendi rengimden ombreye geçerken turunculasma oldu ve kuaför çare yok diyor .
ben böyle yaşıyorum
Ah bende kizildim ah..Benim de kizil soldu turuncu oldu ama umrumda degil bulundugum sehirdeki kuaförlere güvenip de gidemiyorum. Hijyen ayri korkutuyor beceriksizlikleri ayri. Başarı diye paylastiklari saclar yemyeşil duruyor inanamazsın. Kör olmak lazım o yesilligi görmemek için.
benımde 3 defa oldu gecmıste cok kısa kestırdım..en ıyısı yanık saca para harcamayın bosa duzelmezsaçımın bikaç kısmı koptu, gerisi de baya kurudu. renk cümbüşünü de anlatamam. biraz toparladıktan sonra boyamak istiyorum siyaha. bitkisel boya düşünüyorum. bir daha yakma ihtimali var mı? kızıllı turunculu renk cümbüşünü eşitler mi?
canım kızıldan donmek yok dımı sıyah gıbı bende 5 sene kullandım..cok yakısmıyomus ama sarıda yakısmıyo banaAh bende kizildim ah..
Bana kızıl deme nasıl özledim yakarım bu saçları göze alırım cidden .yapma etme Elim ayağım titredi
Hanfendinin saçları kısa ve çokta yakışmış kızıla boyamış ... Keşke ellemese hem saçı sakinleşir hem zaten yakışmış.benımde 3 defa oldu gecmıste cok kısa kestırdım..en ıyısı yanık saca para harcamayın bosa duzelmez
domer donmesınede sacda ot gıbı olur herhaldeOoo sen hep böyle güzel öneriler verr .a bu arada bu üyenin saçları çok guzel
beğenmedi boyatmak istiyor
keşke boyamasa...
benim saçlarım ombreli
kendi rengimden ombreye geçerken turunculasma oldu ve kuaför çare yok diyor .
ben böyle yaşıyorum
hatırladım yıpranmıstı ama guzeldı sacı bakmıstım bende ..sac ısı kafaya takınca karısıp gıdıyor..ellemese daha ıyıHanfendinin saçları kısa ve çokta yakışmış kızıla boyamış ... Keşke ellemese hem saçı sakinleşir hem zaten yakışmış.
Bu arada sanada yakışıyor kısa sac
Ben tek seferde döndüm tiona.canım kızıldan donmek yok dımı sıyah gıbı bende 5 sene kullandım..cok yakısmıyomus ama sarıda yakısmıyo bana
denız suyu bır defada bıle sacı bozuyo degılmı..burda bazı yazın gelen komsular boyatmadan gelıyo..gıdınce boyatıca dıyolar..nasıl olsa zıyan olucak sacBen tek seferde döndüm tiona.
Hiiiic bı sıkıntı olmadı
Ama on kuaför donemezsin yapmayalım dediler.
Uyduruk bı kuaföre girdim yaparım dedi deli cesaretini görünce oturdum feda ettim kendimi ve zararsizzzz tek seferde döndü sarıya .
Sonra bekledim diplerden de kendi rengim geldi .ombreli olmuş oldum .
Gayet yolunda gitti herşey ama kısa süre sonra denize gittim geldim kendi rengimden sarıya dönen yerlerde turuncu geçişler oldu maalesef deniz suyundan gunesten ...
kuaforlere benımde guvenım yok..ne cıkarsa bahtına cogu sansa yapıyo bence..o oryal saacda 15..20 dk den fazla beklerse sac yanar zaten..ben evde 20 dk de yıkadım yınede kupkuru oldu sacBen tek seferde döndüm tiona.
Hiiiic bı sıkıntı olmadı
Ama on kuaför donemezsin yapmayalım dediler.
Uyduruk bı kuaföre girdim yaparım dedi deli cesaretini görünce oturdum feda ettim kendimi ve zararsizzzz tek seferde döndü sarıya .
Sonra bekledim diplerden de kendi rengim geldi .ombreli olmuş oldum .
Gayet yolunda gitti herşey ama kısa süre sonra denize gittim geldim kendi rengimden sarıya dönen yerlerde turuncu geçişler oldu maalesef deniz suyundan gunesten ...
Ben bu kadr etkili olacağını bilmiyordumdenız suyu bır defada bıle sacı bozuyo degılmı..burda bazı yazın gelen komsular boyatmadan gelıyo..gıdınce boyatıca dıyolar..nasıl olsa zıyan olucak sac
Amaaan altı üstü killarimizi boyuyoruz yansın boşverkuaforlere benımde guvenım yok..ne cıkarsa bahtına cogu sansa yapıyo bence..o oryal saacda 15..20 dk den fazla beklerse sac yanar zaten..ben evde 20 dk de yıkadım yınede kupkuru oldu sac
bence oryalsız acık ton boyaya boyaya duzelır bıraz gercekten..ıyıce akmıstır boya vb ondan olmusturBen bu kadr etkili olacağını bilmiyordum
Bu baktım turuncumsu renkler olmuş kafamda.
Öyle geziyorum ev ortamında belli olmuyo eve de kapalıyız malum diye ellemiyorum.
güneş varken bariz belli .
Gerçi ellesem nolcak düzelmez dedi kuafir
Saçim kizil değilken cok özlüyorum Kızılı. Boyatinca bela oluyor. Sokemiyorum saçtan. Biktim su an. Ama yapacak bir şeyim yok. Evdeyim zaten ayda 1 kez çıkıyorum disariya. Biraz uzasın görebileceğim boya gelsin kendim boyarim herhalde.Ah bende kizildim ah..
Bana kızıl deme nasıl özledim yakarım bu saçları göze alırım cidden .yapma etme Elim ayağım titredi