Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
glıserını nerden bulabılrızzz??
bu tarıf benımde alkıma yattı benımde ucları yanıktı yarın zaten sınemakı bakımının malzemelerını alcaktım bunun malzemalarınıde alırım ama bebe yagı ne oluo
Bu gerçekten çok güzel bir tarif. En güzel tarafı da herkes yaratıcılığını kullanarak tarifi genişletebiliyor kendine göre. Ben mesela yeni yapacak olduğuma banyodaki saç kremimden de bir miktar ekleyeceğim. Bir yıkamadan diğerine kadar saçta kaldığı için de faydalı yağlar içermesi çok iyi, Amonra iyi ki aklına gelmiş böyle birşey
Şu smile ler eklenmiyor bazen bende. Çiçek gönderecektim gönderemedim
Amonra bu tarifi bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz
bebe yağı koymuyorum ben artık
kılıçbalığı pareben var koymayalım dediğinden beri
koymasan da olur yani
Bu gerçekten çok güzel bir tarif. En güzel tarafı da herkes yaratıcılığını kullanarak tarifi genişletebiliyor kendine göre. Ben mesela yeni yapacak olduğuma banyodaki saç kremimden de bir miktar ekleyeceğim. Bir yıkamadan diğerine kadar saçta kaldığı için de faydalı yağlar içermesi çok iyi, Amonra iyi ki aklına gelmiş böyle birşey
Şu smile ler eklenmiyor bazen bende. Çiçek gönderecektim gönderemedim
saol cicim dee bebe yağı zarar mı verıomuss sacaaa:44:
hayır durulamıyoruz
uçlara ve boylara sıkıyoruz yağlanmıyo
saç diplerden yağlandığı için
Hangisinin kokusunu beğeniyorsan onu kullan canım. Ben daha önce menekşe kullandım çok güzel onun kokusu
Bide şey sorucam ne kadar ölçelerde katıyoruz bunları?
benim 150 mL lik sprey şişem var ama siznkiler ne kadar