canım çam terebentini kendimiz katıyoruz
500 ml şampuana bi kapak kadar
ama çam terebentinin kurutma etkisi var
sarımsaklı şampuanı öneririm sana hem yumuşatıp yatıştırıyo
kokuya dayanabilirsen tabi
yıpranmış saçlara bu maskeyi öneririm sana
kullanan herkes ve ben memnunum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html
Diğer başlıkta bizi alan yaşadı burda eşimin saçları gürleşti diyorsun oldu mu şimdi
Çam terabentini yağı kattım geçen hafta şampuanıma üstünde 200 ml e 15-20 damla yazıyordu ben de öyle kattım. Sarımsaklı şampuan kullandım aslında yaz kokusu çıkar diye sütte kaynattım ama anlamadım ki dökülmem o dönem başladı...
Bitsin bir an önce dökülme artsın diye o kadar uğraştım tutam tutam dökülüyor şimdi
sarımsak hiç denemedim denemek istiyorum ama kokusundan korkuyorum siz çam terebentin kokusunu alıyo bide uzatıyo dediniz diye kullanmak istedim bahsettiğiniz ürüne baktım ama burda nerde bulunur bilmem bide ben doğal olsun diyorum burda biçok şey var kafam çok karıştı
beni alan zaten yaşamış kuzu seni alan da yaşasın
mevsimsel bi dökülme olabilir bak
benim pek dökülme sorunum yok o konuda saçlarımı döktü diyemicem
sarımsak yıkarken kötü kokuyo
ama yıkama sonrasında durulama suyuna sirke katarsanız koku kuruduğunda kalmıyo
bi de burdaaki menekşe esanslı tarifi uygularsanız
büyük ölçüde koku kalmaz
ben huylu olduğum için
bana kokuyo gibi geliyo
aslında buram buram etrafı rahatsız edecek bi kokusu yok
Canım yaptım bugün sabahtan beri gidip gelip sıkıyorum :) erkek arkadaşım dedi sen saçına ne sıktın harika kokuyor rüzgar esince resmen hissediyorum kokuyu dedidaha yeni başladım resmen parlıyor saçların ve yumuşacık inşallah bende buklelerime kavuşurum bir kaç güne sen süpersinnn
merhaba kızlar,
ben tüm çam terabantini şampuanıma dökmüştümsanırım yanlış yaptım. bir zararı olurmu? zaten şu an saçlarımın 6 cm kadarı yanık, uçları keçe gibi saçım kısa olduğu içinde kestiremiyorum ne yapayım bu şampuanı şimdi :S
canım bi şişe çok fazla
çam terebentini fazla abartmamak gerek
kullan diyemicem
ama o şampuanın çeyreğini ayır üzerine normal çam terebentinsiz
şampuan ekle öyle kullan ziyan olmasın diyosan
slm kızlar amonra sağolasın deneyeceğim yalnız beniim saçlarım pek yağlanmaz.bu yağlandırmaz dimi bi de her gün mü sürüyosunuz? gliserin kullandım ama pek anlamadım bi de böyle denicem.badem yağı var ya o biraz tedirgin etti beni.
Durulamıyor muyuz yanii.:44: yağlanmaz mı saçlar? benim saçlarım zaten çok çabuk yağlanıyor.. ?
3. şişemi bitirdim resmen iş yerinde ki kızlarda yaptı soruyorlar hep bilmeyenler ne yapıyorsunuz siz zırt pırt saçnına onu fıslatıyorsunuz diye
bu formül çok özel de soranlara
valla bebeğim 3 kız yapıyoruz devamlı diyorum söylemem zaten kızlarada zar zor söyledim formülünü jelibon karşılığında
ama sana dua ediyoruz hep o ayrı benim saçlarım baya fark etti yatıştı resmen
valla bebeğim 3 kız yapıyoruz devamlı diyorum söylemem zaten kızlarada zar zor söyledim formülünü jelibon karşılığında
ama sana dua ediyoruz hep o ayrı benim saçlarım baya fark etti yatıştı resmen 54:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?