Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanmış, yıpranmış. kuru saçlar için maske... ama nasıl kullanıcam kafam karıştı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

suspus__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
105
0
26
İstanbul
merhaba kızlar... benim saçlarım uzun acıcı işlemlerınden boyalardan sonra bana küstü ve yıllardır dogru duzgun uzamıyo, kırık uçlar kuruluk da cabası... uzun arastırmalarım sonucu selective ammino keratin maskesini aldım. anlamadığım nokta şu; aldıgım yerdekı kız saclarını sampuanla yıka ama krem kullanmadan cık dedı sonra sacına komple bu maskeden dıledıgın kadar yedır ve yarım saat bekle git durula ama her yerıne esıt dagıt dıplerde dahıl dedı, dıpler kasıntı yapmaz mı dedım dıplerdekı damarları harekete gecıren özellıgıde var uzamasına da yardımcı olacak dedı. ama bu sıtede kullanan bı arkadasın yorumunu okumustum o da krem gıbı kullanın dıplere surmeyın kasıntı yapar demıstı. aranızda bu urunu kullanan var mı ? varsa nasıl kullanmalıyım ... bu akşam ilk denemeyi yapıcam duyan bılen bı yorum yapsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…