o kadar bakım yapıyorum fön çekmiyorum hep örgülü yada topuz.boyatmıyorumda açıcıdan dolayı koyu kestane olan rengim şuan kumral .tamamen asla düzelecegini sanmam ama selektive ammino keratini ve morfose keratini mutlaka dene lastiklik azalıo eskiye nazaran,gerçekten çok iyi.hiçbir zaman eski saç saglıgına kavusmuo yanan yer ama kanser olan hastayı ilaçlarla biraz daha yaşatıyoruz gibi düşün.bakımlarla biraz görünümünü düzeltmek.o kuaföre sürekli küfür ediyorum bende aldıgı parada haram olsun.Allah bu kuaförleri kahretsin (kendini kuaför sananları) benimde saçlarım yandı şimdi koyu kumral saçlarım ve ense tarafımda bir tutam saçım kıvırcıklaştı yanıklardan dolayı diğer taraflarsa sünüyor lastik gibi ooff isyeeaaan . Dediklerini uygulayacağım teşekkürler .s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o kadar bakım yapıyorum fön çekmiyorum hep örgülü yada topuz.boyatmıyorumda açıcıdan dolayı koyu kestane olan rengim şuan kumral .tamamen asla düzelecegini sanmam ama selektive ammino keratini ve morfose keratini mutlaka dene lastiklik azalıo eskiye nazaran,gerçekten çok iyi.hiçbir zaman eski saç saglıgına kavusmuo yanan yer ama kanser olan hastayı ilaçlarla biraz daha yaşatıyoruz gibi düşün.bakımlarla biraz görünümünü düzeltmek.o kuaföre sürekli küfür ediyorum bende aldıgı parada haram olsun.
internette var kuaförtoptan diye googleye gir çıkar canımMedisaa merhaba bu maskeyı nerden termin edıyorsun banada yardım cı olurmusunnnn 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle söylediklerine katılıyorum en iyisi rahat bırakacaksın uzasınlar kendi kendilerine :) :) aslında 3 numara saçta fena durmuyormuş söylemeden edemicem dogrusu :)kızlar benımde saçlarım profil resmimdeki gibi uzun ve siyahtı.... rengini açtırdıgım kuafore mahfettı sonra bende ugrasınca dahada beter oldular neler denedyisem olmadı en son karar saçlarımı kazıtmaya karar verdım hemde peruksuz gezmeyi göze alarak=) kısa resmını atıcam bırazdan orda bile uzamış hali =) neyse saçlarımı kestırdım 2 numara ve hiç bişsey takmadan dolanndım yolda erkek sananlar bile oluyordu aldırıs etmedim.. bu saç modeli taksimde iyi gider kimse garip bakmaz ama kucuk yerlesım yerlerınde ınsanlar size hasta gozuylede bakabilir... zorlu surecım devam edıyordu ve en zoruda sacım orta kısalıga geldıgınde yasadım model almıyordu dalgalı bide normalde.... 1 bucuk sene geçti uzerınden suan saçlarım uzun kı 1 sene doldugunda toplancak sekile gelmişti. ilk zamanlar yaglar surdum zeytınyagı ozellıkle neler kullandım ama sonradan dedım kı ugrasmıyorum sadece hergun yıkadım kı genelde hep dus alırım akışına bıraktım ınanın anlamadan uzadılar =) sizde oyle yapn bence o yag bu yag hıc de ıse yaramıyor aksıne sureklı ılgılendıgınızden uzadını anlamıyorsunuz bıleEki Görüntüle 1244346 Eki Görüntüle 1244347 Eki Görüntüle 1244349 Eki Görüntüle 1244346 Eki Görüntüle 1244347 Eki Görüntüle 1244349
çok daha iyi dururdu aslında ama makasla en son sınırlenıp ben kestıgım ıcın on kahkuller kısa kaldıKesinlikle söylediklerine katılıyorum en iyisi rahat bırakacaksın uzasınlar kendi kendilerine :) :) aslında 3 numara saçta fena durmuyormuş söylemeden edemicem dogrusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?