Bi kuaförle konuştum. Bana davines keratin bakımını önerdi. Gel yapayım dedi. Ama bahsetmistim önceden keratin bakımı dıye gittim 2 gun sonra yıkadım yine eski haline döndü diye. Bi türlü guvenemiyorum. Senin sacinda lastiklesme var mıydı keratini yapmadan önce?
Evet set olarak aldım. Hayır zor olmuyor uygulaması basit.
Saçları Davines Nourushing şampuan ile yıkayıp Davines Keratin Miracle serumu sürüp 20 dakika bekleyip sadece su ile duruluyorsun. Sonra saçlara Davines Vegeterian Miracle saç kremini sürüp 10 dakika sonra yine sadece su ile duruluyorsun.
Öyle kurut, fön çek vs derdi yok. Tüm işlemler ıslak saç üzerinden yapılıyor.
Kılıçbalığı ben de sormak istiyorum bu konuyu :) ben geçen hafta kuaförde keratin bakımı yaptırdım davines ürünleriyle aynı dediğin şekilde ürünü sürdü bekletti yıkadı ama normalde (senin blogda anlattığın keratin bakımında) ürünü sürdükten sonra saçı yıkamadan kurutup sonra düzleştiriciyle keratini sabitlemek gerekmiyor muydu? Ben de davines serisini sipariş verdim kendim evde uygulamak istiyorum ancak uygulamayı nasıl yapmalıyım bilemedim. Keratini yıkamayıp düzleştiriciyle saçımı düzleştirsem daha etkili olur mu?
Kılıçbalığı ben de sormak istiyorum bu konuyu :) ben geçen hafta kuaförde keratin bakımı yaptırdım davines ürünleriyle aynı dediğin şekilde ürünü sürdü bekletti yıkadı ama normalde (senin blogda anlattığın keratin bakımında) ürünü sürdükten sonra saçı yıkamadan kurutup sonra düzleştiriciyle keratini sabitlemek gerekmiyor muydu? Ben de davines serisini sipariş verdim kendim evde uygulamak istiyorum ancak uygulamayı nasıl yapmalıyım bilemedim. Keratini yıkamayıp düzleştiriciyle saçımı düzleştirsem daha etkili olur mu?
Davines kuaförünün sana uyguladığı biçimde uygulanıyor.
1- Saçı şampuanla
2- Havluyla fazla suyu alıp solüsyonu sür
3- 20 dakika beklet ve ardından aylnızca su ile durula
4- Saç kremini sür 10 dakika sonra yine durula
işlem bu kadar basit.
Dikkat etmen gereken, saçlanı bone vs ile sarma, kendi haline bırak ve 20 dakikayı geçme.
Bi kuaförle konuştum. Bana davines keratin bakımını önerdi. Gel yapayım dedi. Ama bahsetmistim önceden keratin bakımı dıye gittim 2 gun sonra yıkadım yine eski haline döndü diye. Bi türlü guvenemiyorum. Senin sacinda lastiklesme var mıydı keratini yapmadan önce?
Keratin bakımı saçı düzleştirmeye yönelik bir şey değil, yalnızca saçta bozulmuş olan bölgeleri aşama aşama onarıyor tatlım. Davines keratin yüklemeden sonuç alabilmek için en az 3 uygulama yaptırman gerek.
Bu arada saçımda lastikleşme yok, ben saçlarımın sağlığını koruma maksatlı uyguluyorum.
Davines kuaförünün sana uyguladığı biçimde uygulanıyor.
1- Saçı şampuanla
2- Havluyla fazla suyu alıp solüsyonu sür
3- 20 dakika beklet ve ardından aylnızca su ile durula
4- Saç kremini sür 10 dakika sonra yine durula
işlem bu kadar basit.
Dikkat etmen gereken, saçlanı bone vs ile sarma, kendi haline bırak ve 20 dakikayı geçme.
Ben biraz sabırsız olduğum için evde ilk uygulamayı yaptım :) neyse ki üstünde yazdığı gibi aynen dediğin şekilde yapmışım :) yalnız ben yarım saat falan beklettim (klasik ne kadar bekletirsem o kadar etkili olur mantığıyla :)). Bir daha 20 dk bekletirim o zaman.
Çok teşekkür ederim.