• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın Rengini Yeniden Açmak İstiyorum

Istedigin renk olmadigina uzuldum tatlim. Umarim bir ay sonra platine donebilirsin. Bu arada ben yurt disindayim ve buradaki kuaforler rofle ile yapiyorlar yani direk sari yapamiyorlar sacimi. Siz nasil rofleriz platine donmeyi dusunuyorsunuz canim, banada bir akil verin luffen. Biktim sac rengimden

Istedigin renk olmadigina uzuldum tatlim. Umarim bir ay sonra platine donebilirsin. Bu arada ben yurt disindayim ve buradaki kuaforler rofle ile yapiyorlar yani direk sari yapamiyorlar sacimi. Siz nasil rofleriz platine donmeyi dusunuyorsunuz canim, banada bir akil verin luffen. Biktim sac rengimden

görsen gülersin uçlar gerçek gri oldu dipler bi garip bişe belirsiz bi renk... ama sorun etmiyorum nede olsa bir aya platine döncem..(yarın sabah flaşsız fotosunu çekip koycam flaşla farklı görünüyo) sen benim uçlardaki platin gibi istiyosun dimi?

Son düzenleme:
Takma kafana canim nasil olsa geri doneceksin insallah ve cokta guzel olacak. Bundan eminem. Evet tatlim aynen senin uclardaki platin rengi istiyorum ben. Nasil elde ettin sen o rengi daha once, yani kuafor ne uyguladi o rengi elde etmek icin

Son düzenleme:
Takma kafana canim nasil olsa geri doneceksin insallah ve cokta guzel olacak. Bundan eminem. Evet tatlim aynen senin uclardaki platin rengi istiyorum ben. Nasil elde ettin sen o rengi daha once, yani kuafor ne uyguladi o rengi elde etmek icin

aslında iyi bir kuaför çok kolay yapar bu saçı oryalle direk açtı röfle falan yapmadı..üstüne rumlex (saç cilası) kullandı çünkü ben parlak istiyodum kuru ve turuncumsu görünmesin diye çok söyledim. benim saçımdan çok işlem geçti o yüzden yıprandı eğer kötü bi kuaför değilse direk açtığında bi problem çıkmaz yıpranmaz..ama önemli olan senin kuru ve turuncumsu çiğ sarı istemediğini anlatman çünkü bu beyazımsı bi platin.. bide şuan saçının nası bi renk olduğu,boyalı mı doğal mı olduğuda önemli.. bu arada orda neden röflesiz yapmıyolarki çok ilginç şaşırdım :53:

Saçımı iki yıldır platin kullanıyodum 6 ay önce kuaför saçımı feci yıprattı rengi kapamak istedim başka bir kuaföre gittim bi süre bekletelim dedi biraz beklettim ama dayanamadım. İki ay önce forumda bi konu okudum evde açıcılarla kendi kendilerine açabildiklerini öğrendim. Palettenin açıcısıyla açıp üstüne koyu sarı boyadım. Beklediğim gibi olmadı dipler neredeyse hiç açılmadı sarı hemen aktı platinler çıktı. Dipleri yeniden açıp küllü bi sarı yada kumral yapmak istiyorum. Eğer açmazsam diplerle uçlar alakasız görünecek çünkü. Bu sefer kolestonun açıcısını kullanmak istiyorum.Küllü sarı yada küllü kumral için ne önerirsiniz? Şimdiki halini ekliyorum

ayy saç uçlarının rengi harika

benimde bi sorum olcak. 2 ay once röfle yaptrdım doğal sacımın üstüne. doğal rengim küllü açık kumral. platin röfle attırdım aralara. şimdi tamamen platin olmasını istiyorum evde kendim açıcıyla yapabiilirmiyim yoksa kuaföre mi yaptrmam lazım tekrar ? birde parlak görnmesi icin saç cilası sürdürmek gerekir mi her kuaför yapar mı ?

benimde bi sorum olcak. 2 ay once röfle yaptrdım doğal sacımın üstüne. doğal rengim küllü açık kumral. platin röfle attırdım aralara. şimdi tamamen platin olmasını istiyorum evde kendim açıcıyla yapabiilirmiyim yoksa kuaföre mi yaptrmam lazım tekrar ? birde parlak görnmesi icin saç cilası sürdürmek gerekir mi her kuaför yapar mı ?

tamamını röflenle aynı renk istiyosun sanırım..kuaföre git çünkü direk açılmıcak saçın ..kuaför açılmamış yerlere röfle yapacak yoksa zaten açık olan yerlerde orial sürerse ya kopar yada tamamı aynı tonda olmaz bi yer açık bi yer daha koyu olur böyle istemezsin heralde.. saç cilasınıda bütün kuförler yapar diye biliyorum

aslında iyi bir kuaför çok kolay yapar bu saçı oryalle direk açtı röfle falan yapmadı..üstüne rumlex (saç cilası) kullandı çünkü ben parlak istiyodum kuru ve turuncumsu görünmesin diye çok söyledim. benim saçımdan çok işlem geçti o yüzden yıprandı eğer kötü bi kuaför değilse direk açtığında bi problem çıkmaz yıpranmaz..ama önemli olan senin kuru ve turuncumsu çiğ sarı istemediğini anlatman çünkü bu beyazımsı bi platin.. bide şuan saçının nası bi renk olduğu,boyalı mı doğal mı olduğuda önemli.. bu arada orda neden röflesiz yapmıyolarki çok ilginç şaşırdım :53:

Yapmiyorlar cok korkuyorlar burada, herzaman rofle ile yavas yavas aciyorlar. Bizim burada hic riske atmak istemiyorlar. Canim ben turkiyede senin yaptigin islemi yaptirsam iyi olacak herhalde. Bildigin iyi bir kuafor varsa, ben turkiyeye geldigim zaman yaptiririm. Kendi saclarim baya uzadi ve boyada baya akti, yani kendi sacim neredeyse 7-8 parmak uzamis halde.

Yapmiyorlar cok korkuyorlar burada, herzaman rofle ile yavas yavas aciyorlar. Bizim burada hic riske atmak istemiyorlar. Canim ben turkiyede senin yaptigin islemi yaptirsam iyi olacak herhalde. Bildigin iyi bir kuafor varsa, ben turkiyeye geldigim zaman yaptiririm. Kendi saclarim baya uzadi ve boyada baya akti, yani kendi sacim neredeyse 7-8 parmak uzamis halde.

baya uzamış o zaman rengide aktıysa kolay yapılır..ankarada güzel kuaförler var ama senin nereye geldiğini bilmediğim için türkiyede bişe diyemicem

Bu arada saçımın son halinide ekleyim..ilk gün resmen gri olan uçlar açıldı dipler bi tuhaf oldu.. dipler her fotoda farklı görünmüş gerçeğine en benzeyen saçım topluyken
çektiğim diğerleri çok turuncu çıkmış...

Son düzenleme:
Back