- 20 Ağustos 2020
- 7
- 11
- 18
- Konu Sahibi Sui Generis
-
Dipten gelenler zaten saglikli aslinda sacim gucludur ama ben mahvettim. Uzerine deniz ve havuz gorunce mahvoldu tek kelimeyle lastik gibi sünüp büzülup kaldi. Kisacik kestirdigim halde hala kuru yerler var gelecek ay onlarida aldiricam insallah tovbe tutarimYani etmiyor gerçekten etki etmez. Tek çözüm yanık saçları kestirmek. Üzülmeyin ama gerçekten kısa saç çabuk uzuyor. Söylediğim yağlardan sadece zeytinyağı yumurta karışımı yapsanız bile yeterli etkisini göreceksiniz.
Keratin saça zarar vermez, zaten saçlarda tırnaklarda vardır . Saf keratin sürmenizde bir sakınca yok, benim bahsettiğim kimya endüstrisinde kullanılan , keratin bakım, keratin botox diye satılan ürünlerin içinde olan kullanılan ağır bir kansorejen madde olan formaldehit. Zaten düzleştiren de formaldehit, ısıyla reaksiyona giriyor, bu sayede saçlar düzleşiyor. Ama saf keratin kullanılabilir, düzleştirmiyor o ,kaybolan keratine destek olur.Çok güzel ve haklı bir konu olmuş keratin saça daha fazla zarar verir
Yoğun balyaj işlemi yaptırdığım saçlarım işlem sonrası oldukça kurudu ve kopmalar meydana geldi. Uzun bir süre yıkama sonrası kullanamadım. Araştırmalarım sonucunda doğal ürünlerin faydalı olduğunu ve kaybettiği nemin geri kazanılmasında yararlı olduğuna ulaştım. Procsin kozmetikten aldığım Boom butter saç ürünü Procsin keratin ve kinoa yağı , Hindistan cevizi yağı ürünlerini satın aldım. 5-6 hafta kadar düzenli kullanmam sonucunda yıpranan saçlarımda gözle görülür derecede düzelme ve onarım meydana geldi. Şuan saçlarım çok sağlıklı gür olmasına rağmen duş sonrası Boom butter saç uygulayıp kurutup kullanabiliyorum. Saç Bakımı Ürünleri ve Saç Bakım Fiyatları buradan sizde ulaşabilirsiniz. Fiyatları da oldukça uygun.Bende bu hafta kisacik kestirenlerdenim ne yapsam fayda etmedi. ORYAL mi bi daha asla
Siz olayı anlamamışsınız hala reklam peşindesiniz. Kimyasal deformeye maruz kalan hiç bir varlık eski haline geri dönemez. Hadi salondaki koltuğunuzu yakın sonra ürün kullanın bakalım nasıl eski haline geri döndüreceksiniz bizimle de paylaşın. Komik olmayın lütfen ürününüzü satacaksınız diye.Yoğun balyaj işlemi yaptırdığım saçlarım işlem sonrası oldukça kurudu ve kopmalar meydana geldi. Uzun bir süre yıkama sonrası kullanamadım. Araştırmalarım sonucunda doğal ürünlerin faydalı olduğunu ve kaybettiği nemin geri kazanılmasında yararlı olduğuna ulaştım. Procsin kozmetikten aldığım Boom butter saç ürünü Procsin keratin ve kinoa yağı , Hindistan cevizi yağı ürünlerini satın aldım. 5-6 hafta kadar düzenli kullanmam sonucunda yıpranan saçlarımda gözle görülür derecede düzelme ve onarım meydana geldi. Şuan saçlarım çok sağlıklı gür olmasına rağmen duş sonrası Boom butter saç uygulayıp kurutup kullanabiliyorum. Saç Bakımı Ürünleri ve Saç Bakım Fiyatları buradan sizde ulaşabilirsiniz. Fiyatları da oldukça uygun.
Benimde ombre isleminden sonra yandı cok kisa kestirdim ve sirke kullanın sac diplerinize hizli uzadigini goreceksiniz sprey sisesine alıpBENİMDE BOYA SONUCU SACLArım yanıp kopmaya başladılar ve sonuc kısacık erkek gibi kestirdim suan uzamasını bekliyorum ve saçlarım küstüğü için eski hızda asla uzamıyor bakalım yaza kadar küt saç olsalar bari
Yanmış saçların kesinlikle kestirilmesi lazım. Saçın normal uzama hızını da doğrudan olarak etkiliyor. Kestirdikten sonra QL Saç uzatma serumu ve Dax supergro saç uzatma kremi gibi ürünler sayesinde eski haline kolaylıkla getirebilirsiniz zaten .Yani etmiyor gerçekten etki etmez. Tek çözüm yanık saçları kestirmek. Üzülmeyin ama gerçekten kısa saç çabuk uzuyor. Söylediğim yağlardan sadece zeytinyağı yumurta karışımı yapsanız bile yeterli etkisini göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?