Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk önce mesajımın gidip gitmediğinden emin olmak için yazdım aşağıda dertMrb. Dert nerede ? :)
Yapmayın Allah aşkına. Bana takık dediğiniz kişiye siz takık olmayasınız? Herkes kötü bir siz mi iyisiniz yani? İnsanların içinde sakladıkarını görmek?!?! Tamam.yüzüme güvenilir gibi görünüp te içlerinde ne sakladıklarını görmekten yoruldum
Neyse artık türkçe dil kurallarına girmeye gerek yokKendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorum: o yanlızlık değil yalnızlıktır.
Yani dusmanım olduğunu bile bile gidip onla oturup kalkmaya başlaması ve benim söylediklerimi ona yetiştirmesinden bahsediyorumYapmayın Allah aşkına. Bana takık dediğiniz kişiye siz takık olmayasınız? Herkes kötü bir siz mi iyisiniz yani? İnsanların içinde sakladıkarını görmek?!?! Tamam.
Yani yanlış anlamayın ama gerçekten 38 yaşında mısınız?Mrb.lar bir derdim var hiç arkadaşım yok eskiden vardı iş yerinde falan gurup halinde ama şu an yok herbiri dağıldı kimi farklı yerler kimi şehir dışına gibi neyse dağıldı bir şekilde.
Is yerinde bana takık biri ise beni yanlizlastirma politikası uyguluyor benim yanımda olan kişileri bile kendi tarafına çekiyor benim yanıma verilen kişi bir süredir benimle birlikte takılıyordu sonra bana takık olan düşmanlık yapmak icin fırsat kollayan kisi ile samimi oldu son iki gunde yanlarina gidip saatlerce odalarinda sohbet muhabbet bende o kisiye eski samimiyetime güvenerek sordum benim hakkımda konusuyorlar mi diye tabi inkar ediyor ama ben duydum biraz da yani kişi ne kadar inkar etsede benim ona sordugum şeyleri falan yetiştiriyor o kişilere ama benimlede hicbir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyor ben de ister istemez soğuk olmaya basladim cunku güvenim sarsıldı bir kere artik o kişiler diğeri ile ilgili hicbir şey sormam cunku tavrını ortaya koydu
Yani demem o ki yanımda kim olsa kimle samimi olsam diğer şahıs hemen kendi yanına çekiyor üstüne birde bana misilleme yapıyor
Ne yapmam lazım etrafımdaki insanlarin bu kadar ikili oynamasından yoruldum artık yüzüme güvenilir gibi görünüp te içlerinde ne sakladıklarını görmekten yoruldum diyorum Alllah im hepsi mi böyle olur eskiden en azından güvenebileceğim bir iki arkadaşım vardı şimdi hiçbirine guvenemeyecegimi iyice Anladim hoş zaten biliyordum ama hep acaba bu iyi olabilir mi diye bir şans ta vermeden edemiyordum herkese karşı bu kadar güvensiz olmak ta iyi değil ama etrafımdaki kişiler.bunlardan ibaret
Neyse artık türkçe dil kurallarına girmeye gerek yok
Hayret ben türkçe dil bilgisinden geçip ünv kpss sınavlarından geçmiş insanım burda klavye hataları olabiliyor o kadar anlattığımdan sadece buna takılmış olmanız çok tuhaf neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür ispatlamama gerek yokTürkçeyi ülkemde doğru kullanamayan insana laf anlatmaya da gerek yok o zaman.
Çünkü sizi ve derdinizi ciddiye almam mümkün olmadı. Ben KPSS’yi size kazandıran eğitim sistemini biraz sorgulayacağım, siz de yaNlız kalın biraz. İyi günler.Hayret ben türkçe dil bilgisinden geçip ünv kpss sınavlarından geçmiş insanım burda klavye hataları olabiliyor o kadar anlattığımdan sadece buna takılmış olmanız çok tuhaf neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür ispatlamama gerek yok
Hadi siz laf anlatmayin yazmaya da girismeyin o zaman size iyi gunlerrr
Madem ciddiye almadın yazma o zaman git daha ciddiye aldigin yerlere yaz hadi canim hadiÇünkü sizi ve derdinizi ciddiye almam mümkün olmadı. Ben KPSS’yi size kazandıran eğitim sistemini biraz sorgulayacağım, siz de yaNlız kalın biraz. İyi günler.
Valla böyle yazmissiniz ama siz Türkçe yi ne kadar doğru kullanıyorsunuz profil adiniza bakınca hiç te öyle görünmüyordaTürkçeyi ülkemde doğru kullanamayan insana laf anlatmaya da gerek yok o zaman.