Yanlizlik

Mrb.lar bir derdim var hiç arkadaşım yok eskiden vardı iş yerinde falan gurup halinde ama şu an yok herbiri dağıldı kimi farklı yerler kimi şehir dışına gibi neyse dağıldı bir şekilde.
Is yerinde bana takık biri ise beni yanlizlastirma politikası uyguluyor benim yanımda olan kişileri bile kendi tarafına çekiyor benim yanıma verilen kişi bir süredir benimle birlikte takılıyordu sonra bana takık olan düşmanlık yapmak icin fırsat kollayan kisi ile samimi oldu son iki gunde yanlarina gidip saatlerce odalarinda sohbet muhabbet bende o kisiye eski samimiyetime güvenerek sordum benim hakkımda konusuyorlar mi diye tabi inkar ediyor ama ben duydum biraz da yani kişi ne kadar inkar etsede benim ona sordugum şeyleri falan yetiştiriyor o kişilere ama benimlede hicbir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyor ben de ister istemez soğuk olmaya basladim cunku güvenim sarsıldı bir kere artik o kişiler diğeri ile ilgili hicbir şey sormam cunku tavrını ortaya koydu
Yani demem o ki yanımda kim olsa kimle samimi olsam diğer şahıs hemen kendi yanına çekiyor üstüne birde bana misilleme yapıyor
Ne yapmam lazım etrafımdaki insanlarin bu kadar ikili oynamasından yoruldum artık yüzüme güvenilir gibi görünüp te içlerinde ne sakladıklarını görmekten yoruldum diyorum Alllah im hepsi mi böyle olur eskiden en azından güvenebileceğim bir iki arkadaşım vardı şimdi hiçbirine guvenemeyecegimi iyice Anladim hoş zaten biliyordum ama hep acaba bu iyi olabilir mi diye bir şans ta vermeden edemiyordum herkese karşı bu kadar güvensiz olmak ta iyi değil ama etrafımdaki kişiler.bunlardan ibaret

Kendi tecrübemden yola cikarak söylüyorum: Su "iş arkadasi" mevzusunu unutun. Bence is arkadasi diye birsey yok. Bu konuda eski bir is arkadasimi örnek alirim artik. Adam gelir isini yapar, zamaninda evine gider tamam. Özel hayati hakkinda gram bilgimiz yoktu. Adam dogru sunu yapiyormus ben fark etmedim. Insanlars tek dedikodu malzemesi veriyormusuz. Üstüne özel bilgileri yeri gelir size karsi kullanirlar. Özel hayatinizda arkadas edinin. Istekileri gereken den fazla yüz vermeyin.

yüzüme güvenilir gibi görünüp te içlerinde ne sakladıklarını görmekten yoruldum
Yapmayın Allah aşkına. Bana takık dediğiniz kişiye siz takık olmayasınız? Herkes kötü bir siz mi iyisiniz yani? İnsanların içinde sakladıkarını görmek?!?! Tamam.

Yapmayın Allah aşkına. Bana takık dediğiniz kişiye siz takık olmayasınız? Herkes kötü bir siz mi iyisiniz yani? İnsanların içinde sakladıkarını görmek?!?! Tamam.
Yani dusmanım olduğunu bile bile gidip onla oturup kalkmaya başlaması ve benim söylediklerimi ona yetiştirmesinden bahsediyorum

Mrb.lar bir derdim var hiç arkadaşım yok eskiden vardı iş yerinde falan gurup halinde ama şu an yok herbiri dağıldı kimi farklı yerler kimi şehir dışına gibi neyse dağıldı bir şekilde.
Is yerinde bana takık biri ise beni yanlizlastirma politikası uyguluyor benim yanımda olan kişileri bile kendi tarafına çekiyor benim yanıma verilen kişi bir süredir benimle birlikte takılıyordu sonra bana takık olan düşmanlık yapmak icin fırsat kollayan kisi ile samimi oldu son iki gunde yanlarina gidip saatlerce odalarinda sohbet muhabbet bende o kisiye eski samimiyetime güvenerek sordum benim hakkımda konusuyorlar mi diye tabi inkar ediyor ama ben duydum biraz da yani kişi ne kadar inkar etsede benim ona sordugum şeyleri falan yetiştiriyor o kişilere ama benimlede hicbir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyor ben de ister istemez soğuk olmaya basladim cunku güvenim sarsıldı bir kere artik o kişiler diğeri ile ilgili hicbir şey sormam cunku tavrını ortaya koydu
Yani demem o ki yanımda kim olsa kimle samimi olsam diğer şahıs hemen kendi yanına çekiyor üstüne birde bana misilleme yapıyor
Ne yapmam lazım etrafımdaki insanlarin bu kadar ikili oynamasından yoruldum artık yüzüme güvenilir gibi görünüp te içlerinde ne sakladıklarını görmekten yoruldum diyorum Alllah im hepsi mi böyle olur eskiden en azından güvenebileceğim bir iki arkadaşım vardı şimdi hiçbirine guvenemeyecegimi iyice Anladim hoş zaten biliyordum ama hep acaba bu iyi olabilir mi diye bir şans ta vermeden edemiyordum herkese karşı bu kadar güvensiz olmak ta iyi değil ama etrafımdaki kişiler.bunlardan ibaret
Yani yanlış anlamayın ama gerçekten 38 yaşında mısınız? 🙄

Benden size tavsiye, iş arkadaşlarınızla yalnızca iş arkadaşı olarak kalın.

ha bu hep böyle değildir elbette, dost edinirsin, bayağı iyi arkadaş olursun, ama karşındaki insan düzgün biriyse olur bu.

birilerinin lafıyla bana tavır alıp oradan oraya gidip kabına göre şekil alan insan benim arkadaşım olmasın zaten.

kendi akılları yok mu o kocaman insanların da birinin fettanlığı ve oyunlarına kanıp size karşı oluyorlar?

ben başkasının lafıyla hareket etmem şahsen, bu zamana kadar da etmedim. Ben bana yapılan muameleye bakarım, bana karşı olan davranışlarına göre muamele ederim o kişiye. Başkasının dolduruşuna gelmem.

demem o ki sizin karşınızdaki insanlar arkadaşlık edilecek insanlar değil.

o yüzden yalnızca iş arkadaşı olarak kalın. Fazla samimiyete gerek yok.

bir de tik mi dersiniz hassasiyet mi dersiniz. Düzeltmek zorundayım: yanlız değil YALNIZ olacak doğrusu 😊🌺

Yok zaten dostluk vs birşey beklemiyorum kimseden sadece tabiri caizse kazık yemek istemiyorum kimseden istediği kadar otursun kalksın ama karşıma geçip te yalan söylemesin en azından birde şöyle bir laf var düşmanımla oturup kalkan dostum değil-dir diye zaten ďost olamaz ama bana durustmus gibi davranıp ta böyle yapması pek dürüstlük gibi gelmiyor acikcasi

Türkçeyi ülkemde doğru kullanamayan insana laf anlatmaya da gerek yok o zaman.
Hayret ben türkçe dil bilgisinden geçip ünv kpss sınavlarından geçmiş insanım burda klavye hataları olabiliyor o kadar anlattığımdan sadece buna takılmış olmanız çok tuhaf neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür ispatlamama gerek yok
Hadi siz laf anlatmayin yazmaya da girismeyin o zaman size iyi gunlerrr

Hayret ben türkçe dil bilgisinden geçip ünv kpss sınavlarından geçmiş insanım burda klavye hataları olabiliyor o kadar anlattığımdan sadece buna takılmış olmanız çok tuhaf neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür ispatlamama gerek yok
Hadi siz laf anlatmayin yazmaya da girismeyin o zaman size iyi gunlerrr
Çünkü sizi ve derdinizi ciddiye almam mümkün olmadı. Ben KPSS’yi size kazandıran eğitim sistemini biraz sorgulayacağım, siz de yaNlız kalın biraz. İyi günler.

Çünkü sizi ve derdinizi ciddiye almam mümkün olmadı. Ben KPSS’yi size kazandıran eğitim sistemini biraz sorgulayacağım, siz de yaNlız kalın biraz. İyi günler.
Madem ciddiye almadın yazma o zaman git daha ciddiye aldigin yerlere yaz hadi canim hadi

Türkçeyi ülkemde doğru kullanamayan insana laf anlatmaya da gerek yok o zaman.
Valla böyle yazmissiniz ama siz Türkçe yi ne kadar doğru kullanıyorsunuz profil adiniza bakınca hiç te öyle görünmüyorda
😂

Baksana bi 😁😁😁
Beni çok güldürdünüz ilahi
Baktım baktım ne oldu Türkçe dil kurallarina

Back
X